ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Aπόλλων Κ.-Ατρόμητος 0-2

Aπόλλων Κ.-Ατρόμητος 0-2
Ατρόμητος-πανηγυρικό-οφη

To "Kαυτανζόγλειο" για ένα ακόμα παιχνίδι δεν αποδείχθηκε τυχερό για τον Απόλλων Καλαμαριάς καθώς, γνώρισε μία ακόμα ήττα με 2-0 από τον Ατρόμητο

Ο Απόλλων έδειξε χτυπητές αδυναμίες στο παιχνίδι του και προβλημάτισε με την αγωνιστική του συμπεριφορά. Οι περίπου 600 φίλαθλοι των γηπεδούχων έφυγαν απογοητευμένοι από το γήπεδο.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Γήπεδο: "Kαυτανζόγλειο"

Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου)

Απόλλων Κ.: Kόβατς, Γαλανόπουλος, Φαβάλι, Σαρακατσάνος(46' Μπούσι), Καραλιόπουλος, Κόλτσης(65' Γιάννου), Σαμουηλίδης(40' Σπυριδάκης), Περόνε, Ουέλινγκτον, Παπαδόπουλος, Σίκοφ

Ατρόμητος: Mιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Ιωάννου, Λουτσιάνο, Βερντέχο(67' Κριπιντήρης), Τρέχο, Σίριο(82' ΄Ογιος), Ολιβεϊρα, Κορακάκης, Κάστρο(18' Ρόβας)
Με μια ματιά
Αδύναμος κρίκος στην ομάδα της Καλαμαριάς η άμυνα της. Παρότι δεν πιέστηκε πολύ ήταν αναξιόπιστη και δέχτηκε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Κάστρο, που μετά από λίγο αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος στο 11'. Ο Λουτσιάνο χτύπησε έξυπνα το κόρνερ και ο Κάστρο από την μικρή περιοχή και με προβολή έδωσε το προβάδισμα στον Ατρόμητο.

Η Καλαμαριά συνέχισε, παρά το γκολ που δέχθηκε, να παραμένει χωρίς σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που ήταν σοβαροί και χωρίς να ιδρώσουν πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Σίριο στο 33' μετά από έξοχο συνδυασμό των φιλοξενούμενων .

Στο ενδιάμεσο, ο Απόλλων είχε κάποιες επιθετικές εκλάμψεις που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί. Σημαντικότερη ήταν η φάση του Περόνε στο 22΄όταν μόνος απέναντι στον Μιχαηλίδη έστειλε την μπάλα άουτ. Το σκορ έδωσε περισσότερη σιγουριά στις κινήσεις των παικτών του Ατρομήτου καθώς έβλεπαν ότι δεν απειλούνταν ουσιαστικά από τους αντιπάλους τους.

Ο Μάκης Κατσαβάκης στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου πέρασε στον αγώνα τον Μπούσι με σκοπό να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά και πάλι ήταν φλύαρη και άτολμη.

Ο αγώνας στο μεγαλύτερο διάστημα της επανάληψης κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα για τις δύο ομάδες. Ο μεν Απόλλων προσπαθούσε να φθάσει στο γκολ που θα τον έβαζε μέσα στο παιχνίδι ο δε Ατρόμητος, με την ασφαλή διαφορά των δύο γκολ, προτίμησε να γυρίσει πίσω δημιουργώντας συμπαγή άμυνα και οργανωμένα δεν απειλήθηκε από τον αποκαρδιωτικό Απόλλων.

Τα πολλά λάθη για τους γηπεδούχους έδωσαν την ευκαιρία στον Ατρόμητο όποτε έβρισκε την ευκαιρία να βγει μπροστά και να δημιουργεί επικίνδυνες φάσεις. Σε μία από αυτές ο Βερντέχο πραγματοποίησε σέντρα σουτ, ο Κόβατς έδιωξε την μπάλα με τον Λουτσιάνο να γίνεται κάτοχος της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει σωστά το σώμα του, με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία.

Το παιχνίδι κινήθηκε σε ρηχά νερά μέχρι το τέλος με τον Ατρόμητο να παίρνει μία σημαντική νίκη φθάνοντας τον Άρη στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Συνέντευξη Τύπου


Κατσαβάκης: " Χάσαμε ένα παιχνίδι, από έναν αντίπαλο που ήταν πολύ τυχερός και μας έκανε το 2-0, πράγμα που μας άγχωσε. Παράλληλα η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Ο Ατρόμητος ήταν καλός και ψύχραιμος και δημιούργησε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Δυστυχώς πετάξαμε στα σκουπίδια τη νίκη στη Βέροια. Τώρα πρέπει να πάρουμε πάση θυσία το παιχνίδι με το Λεβαδειακό γιατί αλλιώς θα μπούμε σε περιπέτειες. Σίγουρα θα χρειαστούμε μεταγραφές, αλλά πρέπει να βρεθούν και λεφτά".

Όγιος: " Ήταν ένα παιχνίδι με πολλή ένταση, το οποίο παλέψαμε πάρα πολύ και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και όσους ολοκληρώνουν την ομάδα. Εμείς σε κάθε παιχνίδι συνηθίζουμε να κυνηγάμε τη νίκη. Βέβαια το σκορ στο πρώτο ημίχρονο μας ηρέμησε πολύ. Η επίθεση μας δούλεψε καλά και γρήγορα και δίκαια φτάσαμε στη νίκη".

Μιχαϊλίδης: " Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Προερχόμασταν από την ήττα με τον Αρη σε ένα ματς που πιστεύαμε ότι θα παίρναμε. Από τότε πεισμώσαμε και σήμερα το αποδείξαμε. Όλη η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά, παίξαμε έξυπνα την Καλαμαριά και περάσαμε ένα εύκολο απόγευμα. Από αύριο σκεφτόμαστε μόνο τον Ολυμπιακό".
Όλα τα λεφτά...
Την πολύ καλή παρουσία του Σίριο που ήταν ο καλύτερος παίκτης των φιλοξενούμενων.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την χαμηλή προσέλευση των φιλάθλων παρά την καλοκαιρία που επικρατούσε στην Θεσσαλονίκη.
To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: "Kαυτανζόγλειο"

Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Κ.: Kόβατς, Γαλανόπουλος, Φαβάλι, Σαρακατσάνος(46' Μπούσι), Καραλιόπουλος, Κόλτσης(65' Γιάννου), Σαμουηλίδης(40' Σπυριδάκης), Περόνε, Ουέλινγκτον, Παπαδόπουλος, Σίκοφ

Ατρόμητος: Mιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Ιωάννου, Λουτσιάνο, Βερντέχο(67' Κριπιντήρης), Τρέχο, Σίριο(82' Όγιος), Ολιβεϊρα, Κορακάκης, Κάστρο(18' Ρόβας)







1' Έναρξη αγώνα
4' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Σίριο
9' Σχόλιο
Ισορροπημένο παιχνίδι χωρίς σημαντική φάση μπροστά από τις δύο εστίες.
10' Κόρνερ Ατρόμητος
11' Γκολ Ατρόμητος Κάστρο
Ο Κάστρο με προβολή, μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Λουτσιάνο από το ύψος της μικρής περιοχής, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
15' Κεφαλιά Απόλλων Κ.
Ο Μιχαηλίδης αποκρούει σωτήρια την κεφαλιά του Καραλιόπουλου.
18' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος Κάστρο
Ο Ρόβας μπήκε στον αγώνα λόγω τραυματισμού του σκόρερ.
20' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Ρόβας
22' Ευκαιρία Απόλλων Κ.
Ο Περόνε μόνος απέναντι στον Μιχαηλίδη δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και στέλνει την μπάλα άουτ.
33' Γκολ Ατρόμητος Σίριο
Ωραίος συνδυασμός με τον Ρόβα να δίνει στον Τρέχο και αυτός τον Σίριο που από τα δεξιά και με πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
36' Ευκαιρία Απόλλων Κ.
Σουτ του Ουέλινγκτον μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα άουτ.
40' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ. Σαμουηλίδης
Ο Σπυριδάκης μπήκε στον αγώνα.
43' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Σίκοφ
45' Έναρξη καθυστερήσεων
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ. Σαρακατσάνος
Ο Μπούσι μπήκε στον αγώνα.
56' Σχόλιο
Ο Ατρόμητος ελέγχει τον αγώνα απέναντι στον Απόλλων που είναι άτολμος.
65' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ. Κόλτσης
Ο Γιάννου μπήκε στον αγώνα.
67' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος Βερντέχο
Ο Κριπιντήρης μπήκε στον αγώνα.
71' Σχόλιο
Προσπαθεί ο Απόλλων αλλά είναι φλύαρος επιθετικά.
76' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Κριπιντήρης
82' Αλλαγή παίκτη Ατρόμητος Σίριο
Ο Όγιος μπήκε στον αγώνα.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
91' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Ιωάννου
93' Κίτρινη κάρτα Ατρόμητος Ρόβας
93' Κόκκινη κάρτα Ατρόμητος Ρόβας
94' Λήξη αγώνα

























TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ