ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αυτά που ζητάει ο Λουτσέσκου από τους παίκτες του και οι σκέψεις για το σχήμα με Ολυμπιακό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και θέλει να τους δει πειθαρχημένους στον υψηλότερο βαθμό στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος

Ο ΠΑΟΚ δίνει την Κυριακή (12/05, 20:00) τον πρώτο από τους τρεις τελικούς που έχει να δώσει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Αυτός με τον Ολυμπιακό είναι ο πρώτος στη σειρά και όπως θα συμβαίνει από εδώ και πέρα θα κρίνει τη συνέχεια του Δικεφάλου και τις πιθανότητές του για τον τίτλο της Stoiximan Super League.

Η διαφορά σε σχέση με τις αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν με Παναθηναϊκό στην Τούμπα και Άρη στο "Κλ. Βικελίδης" είναι ότι στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει.

Σε αγώνες που έκαιγαν παρουσιάστηκε σοβαρός

Κι αυτό διότι θα έχει μεσολαβήσει ο δεύτερος ημιτελικός του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα που σε κάθε περίπτωση θα καθορίσει και την κατάσταση, σωματική και ψυχολογική, με την οποία θα αγωνιστεί στην Τούμπα.

Άλλωστε η φετινή σεζόν έχει δείξει ότι τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ κρίνονται εν πολλοίς από το πώς παρουσιάζεται η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και όχι η κατάσταση των αντιπάλων του.

Σε αγώνες που έκαιγαν ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε σοβαρός και πειθαρχημένος και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, ενώ σε παιχνίδια που φαίνονταν στη θεωρία βατά, όπως το πρόσφατο με τη Λαμία, η εμφάνιση των παικτών του ήταν τόσο άσχημη που ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας έμοιαζε κολακευτικός.

Το σχήμα του Λουτσέσκου ενόψει Ολυμπιακού

Όπως και να έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τη σημερινή και άλλες τέσσερις προπονήσεις για να προετοιμάσει την ομάδα και να την εμφανίσει πανέτοιμη στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους. Και το γεγονός ότι από χθες έχει στη διάθεση του και τον Ζόαν Σάστρε σημαίνει ότι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ κυλά με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να δώσει ανάσες, που έμοιαζαν απαραίτητες, στους ποδοσφαιριστές και πλέον αυτό που απομένει είναι να οριστικοποιηθούν και τα πλάνα του ενόψει τους ντέρμπι της Κυριακής.

Λογικά το σχήμα που θα επιλέξει ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει εκπλήξεις καθώς θα βασιστεί στους παίκτες που λογίζονται, στη θεωρία τουλάχιστον ως οι βασικοί στις θέσεις τους. Αυτό που ζητά στις προπονήσεις είναι συγκέντρωση στο μέγιστο βαθμό για το παιχνίδι, που όπως και αυτά που θα ακολουθήσουν, θα κρίνει τη συνέχεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ