STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα ματς της 20ης αγωνιστικής

Τα ματς της 20ης αγωνιστικής
Λάρισα-ΑΕΚ

Με τεσσάρα ''επέστρεψε'' ο Ολυμπιακός στις καλές εμφανίσεις, σκορπίζοντας τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (0-4). Σούπερ ΠΑΟΚ και θρίαμβος, στην Τούμπα, επί του Άρη με 3-0 (videos)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-0 στη Νέα Σμύρνη, τον Πανιώνιο, ο οποίος έπαιξε για 55 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Τα γκολ του Ολυμπιακού οι Κοβάσεβιτς (2), Τζόρτζεβιτς με πέναλτι και Νούνιεζ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς και οι "ερυθρόλευκοι" λόγω της αποβολής του Άντζα με δεύτερη κίτρινη στο 82'.
Η διαφορά πλέον με τον ΠΑΟ βρίσκεται στους 2 βαθμούς, ενώ μένει να φανεί αν τελικά η απόφαση για επανάληψη της αναμέτρησης Καλαμαριά-ΟΣΦΠ θα παραμείνει και οι ερυθρόλευκοι θα έχουν την ευκαιρία να ξαναπεράσουν πρώτοι στον πίνακα.

Θριαμβευτής το "el clasico" τoυ βορρά ο ΠΑΟΚ που χάρις στα γκολ των Μπαλάφα, Χριστοδουλόπουλου και Σάλμον από το πρώτο κιόλας 45λεπτο, έφτασαν στο ευρύ 3-0 επί του Άρη σε μια κατάμεστη Τούμπα.

Ο Ζουράφσκι σκόραρε στο ντεμπούτο του κι η ΑΕΛ επικράτησε με 1-0 της απογοητευτικής ΑΕΚ. Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και πήρε επαγγελματική νίκη στην Λεωφόρο κόντρα στην Βέροια με 1-0. Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να κρατήσει το εκπληκτικό γκολ του Φονσέκα και αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας με τον Ατρόμητο (1-1).

Ισόπαλο το ντέρμπι παραμονής Εργοτέλης-Καλαμαριά με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις την Καλαμαριά που ειχε προηγηθεί με 0-2, ενώ άνετα η Ξάνθη καθάρισε 4-1 το Λεβαδειακό συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία.

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2008


Λάρισα-ΑΕΚ 1-0

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Γήπεδο: Αλκαζάρ

Η ΑΕΚ πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα από τη Λάρισα με 1-0 και έχασε έδαφος στην προσπάθεια για την διεκδίκηση του τίτλου. .

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι της Ένωσης και εκμεταλλεύθηκαν την επιπόλαιη απόφαση του Φερέρ να πραγματοποιήσει τρεις μαζεμένες αλλαγές στο 60' και την αποβολή του Άλβες στο 66'. Το γκολ για την ΑΕΛ πέτυχε ο Ζουράφσκι στο 77ο λεπτό σε ιδανικό ντεμπούτο με την βυσσινί φανέλα.

Ηρακλής-Ατρόμητος Αθηνών 1-1

Διαιτητής: Γιώργος Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Ηρακλής και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με έξοχο γκολ του Φονσέκα (47') και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με φάουλ του Λουτσιάνο στο 92'. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 60' αποβλήθηκε ο Μαυρογενίδης και στο 82' ο Τρέχο, αμφότεροι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παναθηναϊκός-Βέροια 1-0

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαΐδης"

Την τέταρτη συνεχόμενη "αγχωτική" νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί της Βέροιας με το "αγαπημένο" του 1-0. Οι "πράσινοι" για έκτη φορά (τρίτο εντός) επικράτησαν με το "φτωχό" και επικίνδυνο αυτό αποτέλεσμα χάρη σε ένα εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Ιβανσιτς.

Ο Αυστριακός μέσος που είχε σκοράρει και στην πόλη της Ημαθίας κόντρα στην "Βασίλισσα του Βορρά" λύγισε τον πολύ καλό Ολλανδό πορτιέρο Γιουστ Τερόλ. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους που είχαν ένα καλό ημίχρονο μόνο ο Καραγκούνης που με το πάθος του άλλαξε την μορφή του αγώνα με την είσοδό του στην επανάληψη, ενώ είχε και δοκάρι στο 61'.

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2008


Εργοτέλης-Απόλλων Καλαμαριάς 2-2

Διαιτητής: Λάζαρος Πολατιάν (Πέλλας)
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Ο αγώνας επιβίωσης μεταξύ του Εργοτέλη και τον φιλοξενούμενο Απόλλων Καλαμαριάς βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες με 2-2. Οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν ιδανικοί αυτόχειρες καθώς, προηγήθηκαν με 2-0 πριν ισοφαρίσει ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός Κλιντ Μάθις στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Το ματς είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να φανούν απειλητικές, πλην του γκολ από τον Μπρίτο, ενώ στην επανάληψη ο Εργοτέλης πίεσε και δικαιώθηκε κατακτώντας τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Σκόντα Ξάνθη-Λεβαδειακός 4-1

Διαιτητής: Ηλίας Μαζαράκος (Αρτας)
Γήπεδο: Σκόντα Ξάνθη ΑΚ Πηγαδιών

Η Skoda Ξάνθη επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση, 4-1, απέναντι στον Λεβαδειακό και συνέχισε την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

To ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 χάρη στα τέρματα των Τζιωρτζιόπουλου και Ρατζίνσκι, ο Λεβαδειακός μείωσε το σκορ με το γκολ του Λεονάρντο στο 59', όμως η ανωτερότητα της Ξάνθης σε αυτό το ματς πιστοποιήθηκε με άλλα δύο τέρματα, που είχαν την υπογραφή των Γκρζέλακ (τρίτο του τέρμα σε δύο ματς) και Πένκο (σκόραρε στο ντεμπούτο του).

ΠΑΟΚ-Αρης 3-0

Διαιτητής: Γιάννης Σταυρίδης (Πιερίας)
Γήπεδο: Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και πήρε ρεβάνζ για το 3-1 του πρώτου γύρου. Οι γηπεδούχοι "τελείωσαν" τους κιτρινόμαυρους μέσα σε ένα τέταρτο εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της άμυνας των φιλοξενουμένων και του Κώστα Χαλκιά.

Ο δικέφαλος του Βορρά ήταν ανώτερος καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε σε κανένα σημείο τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς να κάνουν το παιχνίδι τους. Με περισσότερο πάθος και θέληση οι γηπεδούχοι κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα με οκτώ κάρτες συνολικά.

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-4

Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Γήπεδο: Πανιωνίου ΓΣ

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-0 στη Νέα Σμύρνη, τον Πανιώνιο, ο οποίος έπαιξε για 55 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Τα γκολ του Ολυμπιακού οι Κοβάσεβιτς (2), Τζόρτζεβιτς με πέναλτι και Νούνιεζ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς και οι "ερυθρόλευκοι" λόγω της αποβολής του Άντζα με δεύτερη κίτρινη στο 82'.

Ο Ολυμπιακός μείωσε στους δύο την διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, έπειτα από την επικράτησή του στη Νέα Σμύρνη με το ευρύ 4-0. Ο Κοβάσεβιτς ήταν αυτός που έπειτα από τραγικό λάθος της άμυνας του Πανιωνίου, άνοιξε το σκορ μόλις στο 5', ενώ ο Τζόρτζεβιτς στο 27' σκόραρε με πέναλτι, το οποίο παραχώρησε ο Μπερτέ που αποβλήθηκε στην ίδια φάση.

Στο 53ο λεπτό, ο Κοβάσεβιτς πέτυχε το δεύτερο στον αγώνα και το 15ο στο φετινό πρωτάθλημα τέρμα του, για το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Νούνιεζ στο 81'. Πετυχημένο το ντεμπούτο του Μπελούτσι στους αρχικούς "11" του Λεμονή, ενώ την παρθενική του εμφάνιση με την "ερυθρόλευκη" έκανε και ο Λεονάρντο.

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 1-1

Διαιτητής: Γιώργος Ζολώτας (Θεσσαλονίκης)
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΟΦΗ στην Τρίπολη και έμεινε για πέμπτο παιχνίδι μακριά απο τις νίκες.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48' με τον Φιλομένο, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 69' με τον Σταυρακάκη. Ο Αστέρας είχε δοκάρι στο 70' σε σουτ του Κυριάκου, με τους Κρητικούς να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, καθώς στο 75' αποβλήθηκε ο Γκέρμπερ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τα γκολ τα αγωνιστικής


Πανιώνιος-ΟΣΦΠ 0-4









ΠΑΟΚ-Άρης 3-0










ΠΑΟ-Βέροια 1-0



Λάρισα-ΑΕΚ 1-0



Hρακλής-Ατρόμητος 1-1





Η επόμενη αγωνιστική (21η)


Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2008

Λάρισα-Πανιώνιος 16:45
Ολυμπιακός-Εργοτέλης 19:00

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2008

Λεβαδειακός-Ηρακλής 15:00
ΟΦΗ-Βέροια 15:00
ΑΕΚ-Σκόντα Ξάνθη 16:45
Απόλλων Καλαμαριάς-ΠΑΟΚ 16:45
Αρης-Αστέρας Τρίπολης 19:00
Ατρόμητος Αθηνών-Παναθηναϊκός 19:00



























































































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ