STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εργοτέλης-Απ. Καλαμαριάς 2-2

Εργοτέλης-Απ. Καλαμαριάς 2-2
θεοδωριδης

Ο αγώνας επιβίωσης μεταξύ του Εργοτέλη και του φιλοξενούμενου Απόλλων Καλαμαριάς βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες με 2-2

Το ματς είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να φανούν απειλητικές, πλην του γκολ από τον Μπρίτο, ενώ στην επανάληψη ο Εργοτέλης πίεσε και δικαιώθηκε κατακτώντας τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων


Eργοτέλης(Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Μιλάντιν(76' Μάθις), Κορδονούρης, Χίμπλινγκερ, Κένεντι, Γραμμόζης, Τάσιτς(73' Φραγκουλάκης), Μελισσάς(59' Μπουντιμίρ) Δ. Κοιλιάρας, Βακουφτσής, Ογκουνσότο.

Απ. Καλαμαριάς(Μάκης Κατσαβάκης): Κόβατς, Μουράφσκι, Κόλτσης, Σαρακατσάνος, Μπρίτο(76' Σπυριδάκης), Γαλανόπουλος, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Ζαπρόπουλος(58' Σικόφ), Χετεμάϊ(72' Κοντοδήμος), Μπάρκογλου.

Διαιτητής: Λ. Πολατιάν(Πέλλας)
Με μια ματιά
Ο Μάκης Κατσαβάκης προσπάθησε να μπλοκάρει τις μπαλιές προς τους επιθετικούς του Εργοτέλη και παρέταξε την ομάδα του με ενισχυμένο κέντρο σε σύστημα 3-6-1.

Ο φόβος της ήττας που θα δυσκόλευε του έργο για παραμονή στην κατηγορία, δεν επέτρεψε τους δύο αντιπάλους να παρουσιάσουν αξιόλογο ποδόσφαιρο, κυρίως στο πρώτο μέρος.

Το γκολ του Μπρίτο στο 36', μετά από λάθος των αμυντικών του Εργοτέλη, αποτέλεσε το πρώτο βήμα για τους φιλοξενούμενους προς τη νίκη. Ο Εργοτέλης προσπάθησε να φανεί απειλητικός αλλά οι Βακουφτσής και Ογκουνσότο ήταν καλά κλεισμένοι και δεν βρήκαν κενούς χώρους προς την εστία του Κόβατς.

Το σκηνικό άλλαξε άρδην στην επανάληψη. Οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αλλαγές, με τον Νίκο Καραγεωργίου να δικαιώνεται στο τέλος του αγώνα.

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά, αλλά το γκολ του Μπάρκογλου στο 55' έκοψε προς στιγμήν τα πόδια των γηπεδούχων. Οι "κιτρινόμαυροι" όσο πέρναγε η ώρα βγήκαν στην επίθεση και πίεσαν περισσότερο την Καλαμαριά, που είχε πλέον μοναδικό στόχο να κρατήσει το υπέρ της σκορ.

Ο Βακουφτσής ήταν ο καλύτερος παίκτης του Εργοτέλη στην σημερινή αναμέτρηση και αυτός που έβαλε στο παιχνίδι τον Εργοτέλη με εκτέλεση φάουλ στο 82'.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο Εργοτέλης είχε χάσει διπλή ευκαιρία στο 65' με τους Κοιλιάρα και Κορδονούρη, ενώ και η Καλαμαριάς είχε την δική της καλή στιγμή στο 57' με τον Μπάρκογλου.

Στα υπόλοιπα λεπτά η πίεση έγινε ακόμα εντονότερη για τους γηπεδούχους μέχρι να φθάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και έγινε η ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Ο Βακουφτσής, μείωσε το σκορ στο 82'. Οι "κιτρινόμαυροι" είχαν κλείσει πλέον τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους και δικαιώθηκαν με τον Μάθις στις καθυστερήσεις. Ο Αμερικανός είχε μπει ως αλλαγή στο 76' στην θέση του Μιλάντιν και στην πρώτη του συμμετοχή πέτυχε την ισοφάριση για την ομάδα του.

Η ισοπαλία του Εργοτέλη ήταν η 6η στην έδρα του όπου έχει μόλις μία νίκη. Εκτός έδρας δεν τα πάει ούτε και η Καλαμαριά καλά, αφού έχει μόλις μία νίκη.
Συνέντευξη Τύπου
Όλα τα λεφτά...
Η εξέλιξη του αγώνα ήταν η καλύτερη διαφήμιση του σημερινού ματς με τον Εργοτέλη να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις και ενώ φαινόταν ότι οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου θα φύγουν ηττημένοι από το γήπεδο.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την μικρή προσέλευση των φιλάθλων.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων
(Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Μιλάντιν, Κορδονούρης, Χίμπλινγκερ, Κένεντι, Γραμμόζης, Τάσιτς, Μελισσάς, Δ. Κοιλιάρας, Βακουφτσής, Ογκουνσότο

Διαιτητής: Λ. Πολατιάν(Πέλλας)

Η 11άδα των φιλοξενούμενων
(Μάκης Κατσαβάκης): Κόβατς, Μουράφσκι, Κόλτσης, Σαρακατσάνος, Μπρίτο, Γαλανόπουλος, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Ζαπρόπουλος, Χετεμάϊ, Μπάρκογλου.
1' Έναρξη αγώνα
15' Σχόλιο
Xωρίς σημαντική ευκαιρία για τις δύο ομάδες ολοκληρώθηκε το πρώτο τέταρτο του αγώνα.
18' Ευκαιρία Εργοτέλης
Ο Ογκουνσότο διεκδίκησε μία χαμένη μπαλιά έβγαλε την σέντρα στον Βακουφτσή, το σουτ όμως του επιθετικού του Εργοτέλη κατέληξε άουτ.
22' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Κορδονούρης
26' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Σαρακατσάνος
27' Ευκαιρία Απόλλων Κ.
Ο Μπάρκογλου με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.
35' Γκολ Απόλλων Κ. Μπρίτο
Ο Χετεμαϊ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μιλάντιν κέρδισε την μπάλα, πάσαρε στον Μπρίτο που με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
40' Σχόλιο
Το γκολ των φιλοξενούμενων δεν άλλαξε την μορφή του αγώνα. Οι δύο αντίπαλοι αδυνατούν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, πλην του γκολ του Μπρίτο.
44' Κίτρινη κάρτα Απόλλων Κ. Ζαπρόπουλος
45' Έναρξη καθυστερήσεων
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
52' Σχόλιο
Ο Εργοτέλης έχει μπει πιο δυνατά έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά η Καλαμαριά προσέχει την άμυνα της και δεν αφήνει κενούς χώρους στους γηπεδούχους.
55' Γκολ Απόλλων Κ. Μπάρκογλου
Ο Μπάρκογλου μπήκε στην περιοχή μετά από λάθος των αμυντικών και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
57' Ευκαιρία Απόλλων Κ.
Ο Δασκακλάκης βρήκε μπροστά από τον σκόρερ και πρόλαβε την μπάλα.
58' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ. Ζαπρόπουλος
Ο Σικόφ μπήκε στον αγώνα.
59' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης Μελισσάς
Ο Μπουντιμίρ μπήκε στον αγώνα.
63' Φάουλ Εργοτέλης
Ο Γραμμόζης στέλνει την μπάλα λίγο άουτ μετά από εκτέλεση φάουλ.
65' Ευκαιρία Εργοτέλης
Το σουτ του Κοιλιάρα απέκρουσε ο Κόβατς, στην επαναφορά ο Κορδονούρης με σουτ στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.
71' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Κένεντι
72' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ. Χετεμαϊ
Ο Κοντοδήμος μπήκε στον αγώνα.
73' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης Τάσιτς
Ο Φραγκουλάκης μπήκε στον αγώνα.
76' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης Mιλάντιν
Ο Μάθις μπήκε στον αγώνα.
77' Αλλαγή παίκτη Απόλλων Κ. Μπρίτο
Ο Σπυριδάκης μπήκε στον αγώνα.
82' Γκολ Εργοτέλης Βακουφτσής
Από έμμεσο φάουλ ο Εργοτέλης μείωσε το σκορ.
84' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Φραγκουλάκης
85' Σχόλιο
Ο Εργοτέλης πιέζει για την ισοφάριση.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
93' Γκολ Εργοτέλης Μάθις
Δυνατό σουτ του Μάθις κράτησε ζωντανό το Εργοτέλη.
94' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Βακουφτσής
94' Λήξη αγώνα
























TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ