ΒΕΡΟΙΑ

Παναθηναϊκός-Βέροια 1-0

Παναθηναϊκός-Βέροια 1-0
ιβανσιτς πανηγυρικο

Ο Παναθηναϊκός με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ίβανσιτς νίκησε 1-0 την Βέροια

Ο Αυστριακός μέσος που είχε σκοράρει και στην πόλη της Ημαθίας κόντρα στην "Βασίλισσα του Βορρά" λύγισε τον πολύ καλό Ολλανδό πορτιέρο Γιουστ Τερόλ. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους που είχαν ένα καλό ημίχρονο μόνο ο Καραγκούνης που με το πάθος του άλλαξε την μορφή του αγώνα με την είσοδό του στην επανάληψη, ενώ είχε και δοκάρι στο 61'.
Ο Παναθηναϊκός με την δεύτερη συνεχή νίκη στην Λεωφόρο, που ήταν παγωμένη και άδεια.... αύξησε την διαφορά του στην κορυφή της βαθμολογίας επί της ΑΕΚ στους τέσσερις βαθμούς (περιμένοντας και το ματς του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη) διατήρησε το μηδέν παθητικό για ένα ακόμη ματς.
Οι συνθέσεις των ομάδων
STRONG>Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Σέριτς, Νίλσον, Σαριέγκι, Μόρις, Μάτος, Γκονζάλες (86' Σιμάο), Ιβανσιτς, Παπαδόπουλος (46' Καραγκούνης), Ποστίγκα (65' Σαλπιγγίδης), Ν' Ντόι.

Βέροια (Γιάννης Μαντζουράκης): Τερόλ, Αλεξίου, Κριβόκαπιτς (83' Βελούντο), Καμάλ, Κλίνε, Πετκάκης, Ζιλβάν (64' Ραζβάν), Μελαμπιανάκης, Μετόμο, Πιετραβάλιε (78' Μπικόφσκι), Τζιοβανίνι.

Διαιτητής: Τριτσώνης Σ. (Αθηνών)
Βοηθοί διαιτητή: Ακριβός Χ. (Αθηνών), Παπαχαραλάμπους Κ. (Αθηνών)
Τέταρτος διαιτητής: Κατσιδώνης Ε. (Δωδ/νήσου)
Κίτρινες: - / Κριβοκάπιτς, Κλίνε, Τερόλ
Κόκκινη: -
Με μια ματιά
Με πέντε νέα πρόσωπα παρουσίασε την ομάδα του ο Ζοσέ Πεσέιρο σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Πορτογάλος τεχνικός άλλαξε δύο πρόσωπα αρχικά στην άμυνα και την θέση των τιμωρημένων Γκούμα και Βύντρας (συμπλήρωσαν κάρτες) πήραν οι Μόρις (που επέστρεψε από το Κόπα Αφρικα) και ο Σέριτς.

Στην μεσαία γραμμή ο Εκι Γκονζάλες είχε παρτενέρ τον Μαρσέλο Μάτος αντί του Τζιόλη. Στα άκρα ο Ιβανσιτς από την μια παρέμεινε στην θέση του ενώ από τα δεξιά πήρε την θέση του Καραγκούνη ο Νταμέ Ν' Ντόι. Στην επίθεση ο 47χρονος τεχνικός άλλαξε και εκεί το ένα από τα δύο πρόσωπα αφού παρτενέρ του Ποστίγκα, ήταν Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στο βασικό σχήμα και πάλι μετά το ματς στο Καραϊσκάκη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Μαντζουράκης παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 5-4-1 προτιμώντας να θωρακίσει την αμυντική του γραμμή και με μοναδικό προωθημένο τον Μουσταφά Καμάλ Εντό να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ξαφνικές αντεπιθέσεις, έχοντας βοήθεια από τα άκρα και τους Ζιλβάν και Κλίνε.

Το τσουχτερό κρύο δεν βοήθησε τους παίκτες των δύο ομάδων να μπουν "ζεστά" στον αγωνιστικό χώρο, άμεσα με συνέπεια η πρώτη καλή φάση του ματς να έρθει στο 7' μετά από ένα σουτ του Ιβανσιτς (αφού απέφυγε ωραία τον Τζιοβανίνι) με τον Τερόλ να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 13' ο Ζοσέ Πεσέιρο με αφορμή ένα κόρνερ από τα δεξιά όπως έκανε επίθεση ο Παναθηναϊκός άλλαξε τα άκρα του με τον Ιβανσιτς να πηγαίνει δεξιά και τον Ν' Ντόι να μετατίθεται αριστερά. Ενα λεπτό αργότερα, ακούστηκαν και οι πρώτες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Γιούστ Τερόλ.

Η επόμενη καλή στιγμή από τους γηπεδούχους που "ξύπνησε" τους λιγοστούς οπαδούς της ομάδας, ήρθε στο 26' όταν ο Εκι μετά από μια εκπληκτική ψιλοκρεμαστή πάσα βρήκε τον Ιβανσιτς, ο οποίος όμως βιάστηκε και αντι να στρώσει την μπάλα και να σουτάρει με το "καλό" αριστερό του πόδι, σούταρε με το δεξί στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Με την συμπλήρωση του ημίωρου, ο Ιβανσιτς πραγματοποίησε την σέντρα και ο Ν' Ντόι έκανε την κεφαλιά, η οποία δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ της Βέροιας, που συνέχισε στο ίδιο μοτίβο (να καθυστερεί στην εκτέλεση άουτ).

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επιθετική ενέργεια με αξιώσεις απείλησαν στο 32' με ένα δυνατό σουτ του Πιετραβάλιε, που πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα (35'), έγινε η καλύτερη φάση του πρώτου μέρους όταν ο Κλίνε βρήκε όμορφα τον Καμάλ, αλλά ο επιθετικός από την Γκάμπια, νικήθηκε εντυπωσιακά στο τετ α τετ με τον Γκαλίνοβιτς, ο οποίος έσωσε τους "πράσινους", διατηρώντας ταυτόχρονα την Λεωφόρο σε λογική θερμοκρασία...

Το άναρχο παιχνίδι των γηπεδούχων συνεχίστηκε... και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μάτος έκανε μια ακόμη σέντρα στην περιοχή ο Παπαδόπουλος έστρωσε την μπάλα με κεφαλιά προς τα πίσω και ο Ν' Ντόι με ένα χλιαρό σουτ είδε τον Ολλανδό τερματοφύλακα της "Βασίλισσας του Βορρά" να μπλοκάρει και πάλι εύκολα.

Η εικόνα των "πράσινων" στο πρώτο μέρος έκανε τον Ζοσέ Πεσέιρο να αναθεωρήσει και με την έναρξη του δευτέρου να περάσει στο παιχνίδι τον Καραγκούνη (στα άκρα) στην θέση του Παπαδόπουλου, με τον Ν' Ντόι να περνάει στην κορυφή της επίθεσης μαζί με τον Ποστίγκα.

Τα πρώτα ενθαρρυντικά σημάδια από τους γηπεδούχους σε σχέση με το πρώτο μέρος ήταν γεγονός αφού παρουσιάζονταν πιο κινητικοί, ποιο γρήγοροι και με περισσότερο "νεύρο" στο παιχνίδι τους.

Η πίεση των γηπεδούχων ήταν πιο εμφανή αλλά περισσότερο εμφανή ήταν η καθυστέρηση που ξεκίνησαν να κάνουν σε έντονο στυλ, οι παίκτες του Μαντζουράκη, με συνέπεια ο "Ρουμάνος" να δεχθεί τα πυρά της εξέδρας όταν περίπου 10 φίλαθλοι πήγαν προς την σεκιούριτι (πάνω από πάγκο) και διαμαρτυρήθηκαν στον τεχνικό της Βέροιας.

Στο 61' ο Καραγκούνης με μια σέντρα σουτ λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τους πάντες στέλντοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τερόλ (πήδηξε και ο Ποστίγκα και δεν μπόρεσε) που αρκέστηκε να κοιτάζει τους αμυντικούς του να απομακρύνουν.

Στο δίλεπτο 64'-65' οι δύο προπονητές αποφάσισαν να κάνουν από μια διορωτική κίνηση στα αγωνιστικά τους πλάνα. Ο Μαντζουράκης πρώτος άλλαξε τον Ζιλβάν με τον Ραζβάν στο 64' ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σαλπιγγίδης (που αποθεώθηκε και πάλι) πήρε την θέση του Ποστίγκα.

Ο διεθνής Ελληνας επιθετικός λίγο έλειψε να δικαιώσει τον Πορτογάλο τεχνικό αφού στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 66' μετά την εκπληκτική πάσα του Ν Ντόι δεν πρόλαβε να νικήσει στο τετ α τετ τον Τερόλ, που απομάκρυνε με τα πόδια.

Στο 68' ο Μάτος στην προσφιλή του συνήθεια σούταρε έξω από την περιοχή και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της "Βασίλισσας του Βορρά", ο Ολλανδός γκολκίπερ απογειώθηκε και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Το "κλειδί" που ξεκλείδωσε την συμπαγή άμυνα των φιλοξενούμενων αλλά και κατάφερε να λυγίσει τον σπουδαίο τερματοφύλακά Τερόλ, είχε ο Αντρέας Ιβανσιτς. Ο Αυστριακός μέσος όπως και στην πόλη της Ημαθίας που είχε σκοράρει... έστεισε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα αριστουργηματικό "χτύπημα" έστειλε την μπάλα στο "γάμα" της εστίας, ξεσηκώντας τους πάντες στην Λεωφόρο.

Το 1-0 άλλαξε και την εικόνα του αγώνα με τους γηπεδούχους πλέον χωρίς άγχος να παίζουν πιο άνετα και τους παίκτες του Μαντζουράκη (έβαλε στο ματς και τον πρώην "πράσινο" Μπικόφσκι) να τρέχουν...

Την ώρα που η εξέδρα επίμονα ζητούσε από τον Πορτογάλο τεχνικό των "πράσινων" να βάλει στο ματς τον Σωτήρη Νίνη, ο Ντάμε Ν' Ντόι, απείλησε με ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.
Συνέντευξη Τύπου
Ζοσέ Πεσέϊρο
''Ακόμα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, όπως περιμένω να είναι οι αγώνες μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κατώτεροι απο αυτό που μπορούμε να αποδώσουμε. Αλλάξαμε το σύστημα σε 4-2-3-1 για να βελτιωθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε γιατί μπορεί να μην έχουμε δουλέψει το σύστημα όσο πρέπει. Στο β' ημίχρονο δεν κάναμε σούπερ εμφάνιση, αλλά ήμασταν πιεστικοί, προσπαθήσαμε για το γκολ και πήραμε μια νίκη που την αξίζαμε. Είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα παρά το γεγονός οτι δεν παίξαμε καλά. Πρέπει να βελτιωθούμε στο 4-2-3-1 και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις ''κλειστές'' άμυνες.

Δεν ξέρω αν παίζαμε θεαματικό ποδόσφαιρο αν θα είχαμε καταφέρει τόσες νίκες. Θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί, έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και αυτό δεν θέλουμε να το χάσουμε. Αν ήμουν σίγουρος οτι με 6-7 παίκτες στην περιοχή θα σημειώναμε 4 γκολ και θα δεχόμασταν το πολύ τρία θα το έκανα, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος. Οι ισορροπίες είναι πολύ σημαντικές και πρέπει να τηρούνται. Η αποτελεσματικότητα στην άμυνα δεν οφείλεται μόνο στους αμυντικούς, αλλά στην ομαδική λειτουργία. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το σύστημα για να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες όμως δεν τα καταφέραμε και η ευθύνη είναι δική μου, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο αγώνας με την Ρέϊντζερς είναι δύσκολος. Είναι καλή ομάδα που τα πήγε καλά στην πρώτη φάση του ομίλου, διαθέτει καλούς παίκτες, προπονητή και έδρα, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει στην Γλασκώβη και να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Αναγνωρίζουμε την αξία της ομάδας, όμως διαθέτουμε σύνολο με ποιότητα και θέλουμε να προκριθούμε. Ο Μανούτσο δεν θα είναι στην διάθεση μας γιατί έρχεται την Πέμπτη. Όσο για την ένσταση του Ολυμπιακού που με ρωτήσατε, δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο''.

Γιάννης Μαντζουράκης
''Ήρθαμε πολύ προσεκτικοί, γνωρίζοντας οτι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται να νικήσει αλλά νικάει. Προσπαθήσαμε και ήμασταν κοντά στο θετικό αποτέλεσμα. Πρώτοι δημιουργήσαμε μεγάλη φάση, ενώ είναι αλήθεια οτι δεν έγιναν πολλές. Εμείς είχαμε μια, ο Παναθηναϊκός μια με τον Σαλπιγγίδη και ένα γκολ απο στημένη φάση που τον ξελάσπωσε.

Αυτός ο αγώνας ήταν για μας μια πρόβα για να κάνουμε μια νέα αρχή. Όσο για τον τίτλο, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές φέτος παίζουν ρόλο τόσο τα ντέρμπι όσο και οι υπόλοιποι αγώνες. Πριν 4-5 χρόνια όλα κρινόντουσαν στα ντέρμπι, φέτος όμως έχασαν και οι τρεις στην Τρίπολη.

Για την ένσταση του Ολυμπιακού θέλω να πω οτι αν έχουμε έναν παίκτη που έχει παίξει σε τρεις ομάδες και ηττηθούμε σε κάποιο αγώνα, θα κάνω την ίδια ένσταση. Παίρνουμε διαφορετικές αποφάσεις χωρίς να υπάρχει ισορροπία''.

Αντρέας Ίβανσιτς
''Δεν παίξαμε καλά αυτό ήταν φανερό, δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε, η Βέροια αμυνόταν καλά, δεν παίξαμε καλά γιατί είμαι χαρούμενος που νικήσαμε και παραμείναμε στην πρώτη θέση. Είναι σημαντική η διαφορά αλλά είπαμε οτι πρέπει να συγκεντρωθούμε και να συνεχίσουμε με νίκες ανεξάρτητα με το τι κάνουν οι άλλοι. Εμείς αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια θα πετύχουμε τους στόχους μας, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Ολυμπιακός.

Ο κύριος στόχος είναι το πρωτάθλημα αλλά και το ΟΥΕΦΑ είναι ξεχωριστό, ελπίζω να παίξουμε καλά και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, αν και η Ρέϊντζερς είναι καλή ομάδα. Είναι δύσκολο παιχνίδι, έχουν παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, μας αρέσει που παίζουμε στην Ευρώπη και θέλουμε να περάσουμε.

Είμαι χαρούμενος που σκόραρα με φάουλ, έπρεπε να περιμένω πολύ καιρό για να σημειώσω τέτοιο γκολ αλλά είμαστε στην πρώτη θέση. Δεν αγχωνόμαστε αλλά στον Παναθηναϊκό σε όποια θέση και να είσαι υπάρχει πίεση, στόχος είναι να κάνουμε νίκες μέχρι το τέλος και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Είναι απίστευτο αυτό που έγινε με την ένσταση του Ολυμπιακού, αυτό το παιχνίδι το έχασε ο Ολυμπιακός, δεν αξίζε να το κερδίσει, το πολύ την ισοπαλία, αλλά έχασε. Δεν είναι στα δικά μου χέρια η απόφαση, ήταν λίγο παράξενο αυτό που έγινε. Η Καλαμαριά χρειάζεται και αυτή τους βαθμούς, εγώ πάντως κοιτάζω την δουλειά μου με τον Παναθηναϊκό''.

Έλντερ Ποστίγκα
''Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και μια σημαντική νίκη. Ήταν δύσκολο να σκοράρουμε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Το παιχνίδι με την Ρέϊντζερς θα είναι διαφορετικό, θα πρέπει οι Σκωτσέζοι να είναι συνέχεια στην επίθεση και θα έχουμε περισσότερους χώρους εμείς. Οι δυο ομάδες θα πρέπει να παίξουν επιθετικά, θα είναι πιο εύκολος αγώνας απο αυτόν με την Βέροια. Μπορούμε και έχουμε πιθανότητες πρόκρισης και είναι ωραίο που θα έχουμε την ρεβάνς στην έδρα μας. Για μας είναι θέμα συγκέντρωσης να συνεχίσουμε όπως τώρα και να είμαστε στην κορυφή''.

Γιώργος Μελαμπιανάκης

''Πιστέψαμε οτι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι απο το ματς, είμαστε σε δύσκολη θέση και θα παλέψουμε για την παραμονή μας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα τώρα, παίζουμε με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη. Ο Παναθηναϊκός πήρε τον αγώνα απο μια στημένη φάση. Όσο για την ένσταση, ούτε εγώ, ούτε οι συμπαίκτες μου ασχολούμαστε με δικαστικές αποφάσεις. Θέλουμε τους βαθμούς με την αξία μας''.

Ματσέϊ Μπικόφσκι
''Αισθάνομαι πολύ καλά που έπαιξα εδώ, έχω περάσει πολύ καλές στιγμές, τώρα όμως αγωνίζομαι σε άλλη ομάδα και με ενδιαφέρει μόνο εκείνη. Είμασταν πολύ καλοί μέχρι το 70' που δεχθήκαμε το γκολ απο μια στημένη φάση. Έχουμε δέκα αγώνες και θα τους παλέψουμε όλους μέχρι το τέλος''.

Γιώτης Τσαλουχίδης

''Σήμερα δείξαμε οτι αξίζαμε κάτι παραπάνω, ίσως το αποτέλεσμα μας αδικεί. Κάναμε καλή προσπάθεια, είχαμε μια σημαντική ευκαιρία αλλά στο παιχνίδι φάνηκε οτι όποιος σκοράρει θα νικήσει. Για την ένσταση, θέλουμε την δική μας ομάδα να κερδίζει τους βαθμούς μέσα στο γήπεδο''.

Γιάννης Αλεξίου

''Μείναμε λίγο πισω στην αρχή αφού είχαμε την αίσθηση που νιώθεις όταν παίζεις με έναν μεγαλύτερο αντίπαλο σου. Για την μάχη του τίτλου πιστεύω οτι θα την πάρει όποιος νικήσει περισσότερες ομάδες στην έδρα του, εμείς έχουμε να δώσουμε κρίσιμη μάχη για την παραμονή μας''.
Όλα τα λεφτά...
Οι πανηγυρισμοί των παικτών του Παναθηναϊκού λίγο πριν ολοκληρωθεί η προθέρμανσή της ομάδας μετά την είδηση της ήττας της ΑΕΚ στην Λάρισα. Η απόκρουση του Γκαλίνοβιτς στο 35' με τον Καμάλ να μην μπορεί στο τετ α τετ να νικήσει τον Κροάτη πορτιέρο, που όπως στην Τούμπα κράτησε ανέπαφη την εστία του. "Θρύλε γερά πάρτο στα χαρτιά..." και "Σωκράτη γερά πάρτο στα χαρτιά..." τα νέα συνθήματα της εξέδρας.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την αρνητική παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού, που προτίμησαν την "ζεστασιά" της τηλεόρασης αλλά και την παρουσία τους στο μπάσκετ του ΟΑΚΑ (περίπου 15.000) λίγο νωρίτερα. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε για ένα μεγάλο διάστημα με έναν Ελληνα παίκτη στην ενδεκάδα.
To Live του αγώνα...
1' Έναρξη αγώνα
5' Σχόλιο
Με 4-4-2 ο Παναθηναϊκός, 5-4-1 απο την πλευρά της η Βέροια. Μετά απο αρκετό καιρό στην ενδεκάδα των ''πράσινων'' υπάρχει μόνο ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής...
7' Σουτ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Ο Ν'Ντόι τροφοδότησε στο ύψος της περιοχής τον Ίβανσιτς, εκείνος έκανε κοφτή ντρίμπλα και σούταρε με το αριστερό, όμως ο Τέρολ έπεσε στην αριστερή γωνία και μπλόκαρε.
10' Σχόλιο
Ο Παναθηναϊκός δεν πιέζει και παίζει αργά, με αποτέλεσμα η Βέροια να ευνοείται απο τον τρόπο που αναπτύσσονται οι ''πράσινοι''.
19' Σουτ Παναθηναϊκός : Γκονζάλες
Μακρινό σουτ του Γκονζάλες, η μπάλα στο κέντρο της εστίας όπου ο Τέρολ μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.
25' Σχόλιο
Στο ίδιο μοτίβο ογώνας. Ο Παναθηναϊκός χωρίς να πιέζει και να είναι ''εκρηκτικός'' έχει άκοπα την κατοχή της μπάλας...
26' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
''Λόμπα'' του Γκονζάλες για τον Ίβανσιτς που βρέθηκε στην περιοχή χωρίς αντίπαλο, όμως έκανε σουτ με το δεξί και έστειλε την μπάλα πολύ μακριά απο την εστία του Τέρολ, ενώ ήταν σε πλεονεκτική θέση.
30' Κεφαλιά Παναθηναϊκός : Ν'Ντόι
Σέντρα του Ίβανσιτς απο τ' αριστερά, ο Ν'Ντόι σηκώθηκε στο δεύτερο δοκάρι και πήρε τη κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πολύ μακριά απο την εστία του Τέρολ.
32' Σουτ Βέροια : Πιετραβάλιε
Μακρινό σουτ του Πιετραβάλιε, καμία ανησυχία για τον Γκαλίνοβιτς που βλέπει την μπάλα να περνάει πολύ μακριά απο την εστία του.
35' Ευκαιρία Βέροια : Καμάλ
Ο Κλίνε με εξαιρετική κίνηση έβγαλε τον Καμάλ στην αντεπίθεση, ο επιθετικός απο την Γκάμπια μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά ο Γκαλίνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ πραγματοποιώντας μια πολύ δύσκολη επέμβαση.
42' Σουτ Παναθηναϊκός : Ποστίγκα
Πολύ ωραίος συνδυασμός Ίβανσιτς-Ποστίγκα, με τον Πορτογάλο επιθετικό να κάνει φαλτσαριστό σουτ απο το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε έξω απο την εστία του Τέρολ.
44' Κίτρινη κάρτα Βέροια : Κριβοκάπιτς
45' Έναρξη καθυστερήσεων : 2'
45' Σουτ Παναθηναϊκός : Ν'Ντόι
Βαθιά μπαλιά οου Μάτος, ο Παπαδόπουλος γύρισε με κεφαλιά στην περιοχή για τον Ν'Ντόι, αλλά ο Σενεγαλέζος έκανε αδύναμο σουτ και ο Τέρολ μπλόκαρε την μπάλα.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Καραγκούνης στην θέση του Παπαδόπουλου.
50' Σχόλιο
O Παναθηναϊκός είναι πιο γρήγορος στα πρώτα λεπτά του β' ημιχρόνου.
53' Φάουλ Παναθηναϊκός : Μάτος
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάτος, ο Τέρολ απομακρύνει με γροθιές σε κόρνερ.
60' Κίτρινη κάρτα Βέροια : Κλίνε
61' Δοκάρι Παναθηναϊκός : Καραγκούνης
Ο Καραγκούνης ελίχθηκε ωραία απο τ' αριστερά και έκανε σέντρα, ο Ποστίγκα προσπάθησε να βρεθεί στην πορεία της μπάλας, όμως εκείνη χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τέρολ και απομακρύνθηκε!
63' Αλλαγή παίκτη Βέροια
Ο Ραζβάν στην θέση του Ζιλβάν.
64' Κίτρινη κάρτα Βέροια : Τέρολ
65' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Σαλπιγγίδης στην θέση του Ποστίγκα.
66' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Σαλπιγγίδης
Εξαιρετική κάθετη πάσα του Ν'Ντόι στον Σαλπιγγίδη, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού όμως έκανε κακό πλασέ και ο Τέρολ έδιωξε την μπάλα!
68' Σουτ Παναθηναϊκός : Μάτος
Μακρινό σουτ του Μάτος, ο Τέρολ διώχνει με γροθιές!
71' Γκολ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ίβανσιτς απο τον αξόνα, η μπάλα ''αναπαύεται'' στα δίχτυα του Τέρολ που προσπάθησε ν' απομακρύνει την μπάλα αλλά εκείνη είχε πάρει ήδη τροχιά για την γωνία του Ολλανδού τερματοφύλακα... 1-0!
78' Αλλαγή παίκτη Βέροια
Ο Μπικόφσκι στην θέση του Πιετραβάλιε.
82' Σουτ Παναθηναϊκός : Ν'Ντόι
Σουτ του Ν'Ντόι απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε έξω απο την εστία του Τέρολ.
83' Αλλαγή παίκτη Βέροια
Ο Βελούντο στην θέση του Κριβοκάπιτς.
86' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Σιμάο στην θέση του Γκονζάλες.
90' Έναρξη καθυστερήσεων : 3'
93' Λήξη αγώνα














































































TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ