ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-4

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-4
τζορτζεβιτς μπερτε

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-0 στη Νέα Σμύρνη, τον Πανιώνιο, ο οποίος έπαιξε για 55 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Τα γκολ των "ερυθρολεύκων" οι Κοβάσεβιτς (2), Τζόρτζεβιτς με πέναλτι και Νούνιεζ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ομάδα του Τάκη Λεμονή λόγω της αποβολής του Άντζα με δεύτερη κίτρινη στο 82'

Ο Ολυμπιακός μείωσε στους δύο την διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, έπειτα από την επικράτησή του στη Νέα Σμύρνη με το ευρύ 4-0. Ο Κοβάσεβιτς ήταν αυτός που έπειτα από τραγικό λάθος της άμυνας του Πανιωνίου, άνοιξε το σκορ μόλις στο 5', ενώ ο Τζόρτζεβιτς στο 27' σκόραρε με πέναλτι, το οποίο παραχώρησε ο Μπερτέ που αποβλήθηκε στην ίδια φάση.
Στο 53ο λεπτό, ο Κοβάσεβιτς πέτυχε το δεύτερο στον αγώνα και το 15ο στο φετινό πρωτάθλημα τέρμα του, για το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Νούνιεζ στο 81'. Πετυχημένο το ντεμπούτο του Μπελούτσι στους αρχικούς "11" του Λεμονή, ενώ την παρθενική του εμφάνιση με την "ερυθρόλευκη" έκανε και ο Λεονάρντο.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Ντιαβαρά, Μπερτέ, Κουτσόπουλος, Βάγκνερ (46' Νικολάου), Φερνάντεζ, Μαϊστόροβιτς, Μάκος (71' Πλασκόνι), Χούτος (71' Καπετάνος), Τζιμπούρ

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Πάντος, Άντζας, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Λεντέσμα (59' Λεονάρντο), Στολτίδης, Μπελούτσι (71' Νούνιεζ), Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (81' Σίσιτς), Κοβάσεβιτς

Διαιτητής: Παμπορίδης Β. (Κιλκίς)

Κόκκινες: Μπερτέ (25'), Άντζας (83', 2η κίτρινη)

Κίτρινες: Φερνάντες - Λεντέσμα, Τοροσίδης
Με μια ματιά
Με συνταγή... ΟΑΚΑ παρέταξε την ομάδα του ο Έβαλντ Λίνεν, καθώς το 4-4-2 δούλεψε στον αγώνα με την ΑΕΚ. Έτσι κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Ντάριο Κρέσιτς, ενώ την αμυντική τετράδα, από αριστερά προς δεξιά, συνέθεσαν οι Βαγγέλης Κουτσόπουλος, Σεκού Μπερτέ, Φουσενί Ντιαβαρά και Γιάννης Μανιάτης. Στη μεσαία γραμμή για τους "κυανέρυθρους" ξεκίνησαν οι Ντάριο Φερνάντεζ, Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, Γρηγόρης Μάκος και Βάγκνερ Ριμπέιρο, ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι σκόρερ της προηγούμενης αγωνιστική, Τζιμπούρ και Χούτος.

Από την άλλη ο Τάκης Λεμονής, επέλεξε να κατεβάσει την ομάδα του με 4-3-3 με τους, Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Τοροσίδη στο δεξί και τον Πάντο στο αριστερό άκρο της άμυνας και τους Ζεβλάκοφ και Άντζα ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή ο Λεντέσμα βρέθηκε στο άξονα, επικουρούμενος δεξιά από τον Φερνάντο Μπελούτσι και αριστερά από τον Ιεροκλή Στολτίδη. Ως εξτρέμ από δεξιά ο Λουτσιάν Γκαλέτι και από αριστερά ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ενώ αιχμή του δόρατος για τους "ερυθρόλευκους" δεν ήταν άλλος από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι επιφυλακτικές και να μην ανοίγονται ιδιαίτερα, τουλάχιστον στα πρώτα πέντε λεπτά, ο Πανιώνιος φαινόταν να ελέγxει το παιχνίδι κλέβοντας αρκετές μπάλες στο κέντρο και επιχειρώντας να πατήσει την περιοχή του Νικοπολίδη, όμως η πολύ κακή άμυνά του φέτος (δεύτερη χειρότερη εντός έδρας στο πρωτάθλημα) έκανε δώρο μόλις στο 5ο λεπτό, ένα γκολ στον Κοβάσεβιτς.

Μπερτέ και Ντιαβαρά μπερδεύτηκαν έπειτα από βαθιά μπαλιά του Τοροσίδη, ο Κοβάσεβιτς έφυγε μόνος του απέναντι από τον Κρέσιτς, με τον Σέρβο να πιάνει εξαιρετικό διαγώνιο σουτ με το οποίο νίκησε τον Κροάτη τερματοφύλακα των "κυανέρυθρων" για το 1-0. Όπως είναι λογικό από εκεί και πέρα οι ισορροπίες άλλαξαν, με τον Πανιώνιο να ανοίγεται για να πετύχει το τέρμα της ισοφάρισης και τον Ολυμπιακό να δίνει χώρο ώστε να "χτυπήσει" στην αντεπίθεση.

Ένας καλός συνδυασμός του ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, σε αντεπίθεση στο 23' έφερε την μπάλα στα πόδια του Στολτίδη, ο οποίος έξω από την περιοχή του Κρέσιτς επιχείρησε ένα σουτ, το οποίο όμως ήταν αδύναμο, με τον Κροάτη κήπερ του Πανιωνίου να διώχνει σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα όμως, έπειτα από λάθος του Μπερτέ, ο Τζόρτζεβιτς έκλεψε την μπάλα και μπήκε με αυτήν στη μεγάλη περιοχή, ο αμυντικός από το Μάλι έπεσε για τάκλιν με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι αλλά και κόκκινη κάρτα καθώς θεώρησε πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρισκόταν σε "εμφανή θέση για γκολ".

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ήταν εκείνος που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ευστοχώντας για το 2-0 ενώ πλέον τα πράγματα γίνονταν πολύ δύσκολα για τους "κυανέρυθρους", οι οποίοι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν για τα υπόλοιπα λεπτά, με παίκτη λιγότερο. Η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν όμως δεν το έβαλε... κάτω. Προσπάθησε να αναπτυχθεί και να απειλήσει την εστία του Νικοπολίδη, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε άμεσα δυνατό. Αντίθετα στο 35ο λεπτό, ο Λεντέσμα προσπάθησε να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα μακριά από την εστία του Κρέσιτς.

Οι "κυανέρυθροι" έφτασαν κοντά στη μείωση του σκορ, με τον Τζιμπούρ στο 42ο λεπτό, όταν ο Αλγερινός έπειτα από εκπληκτική μπαλιά του Κουτσόπουλου, βρέθηκε απέναντι από τον Νικοπολίδη πιεζόμενος όμως από τον Άντζα προτίμησε να σουτάρει με το εξωτερικό του δεξιού του ποδιού, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Νικοπολίδη. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης Παμπορίδης έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έπειτα από δύο λεπτά καθυστερήσεων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, με στόχο το τέρμα που θα τους έβαζε και πάλι στο κυνήγι τουλάχιστον του βαθμού της ισοπαλίας, όμως ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πρώτος βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 47', όταν ο Μπελούτσι έπειτα από μια καταπληκτική "ποδιά" στον Μαϊστόροβιτς, βρέθηκε πιεζόμενος απέναντι από Κρέσιτς, όμως το πλασέ του πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του "κυανέρυθρου" κήπερ.

Δύο λεπτά αργότερα,ο Πανιώνιος έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει το σκορ, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα του Ολυμπιακού, η μπάλα έφτασε στον Λάμπρο Χούτο, ο οποίος σούταρε δυνατά, όμως ο Νικοπολίδης, με εκπληκτική επέμβαση έσωσε την εστία του στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Η δεύτερη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Πανιωνίου έδωσε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να καθαρίσει τελικά το ματς 4 λεπτά αργότερα, όταν τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, βγήκαν στην αντεπίθεση απέναντι σε έναν του Πανιωνίου με τον Μπελούτσι να ανοίγει αριστερά στον Τζόρτζεβιτς, που με παράλληλη μπαλιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Κοβάσεβιτς, ο οποίος το μόνο που είχε να κάνει ήταν να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, για το 3-0.

Μετά και το τρίτο τέρμα της ομάδας του, απαλλαγμένος πια από το άγχος του αποτελέσματος, ο Τάκης Λεμονής αποφάσισε να δώσει και στον Λεονάρντο την πρώτη του συμμετοχή με την "ερυθρόλευκη" φανέλα, περνώντας τον Βραζιλιάνο αριστερό αμυντικό στη θέση του Λεντέσμα, για να τον προστατέψει από την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μαϊστόροβιτς, αφού πέρασε δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, βρέθηκε απέναντι από τον Νικοπολίδη, από θέση πλάγια αριστερά, όμως το πλασέ που επιχείρησε σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 74ο λεπτό, μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου από μακρινή απόσταση, πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα και ο Τοροσίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Κρέσιτς, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Tέσσερα λεπτά έπειτα από την χαμένη ευκαιρία του Τοροσίδη, ο νεοεισελθών στον αγώνα Νούνιεζ (είχε περάσει στη θέση του Μπελούτσι 11 λεπτά νωρίτερα) πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και αν και καθυστέρησε να σουτάρει όταν το έκανε αυτό ήταν εύστοχο γράφοντας το ιδιαίτερα τιμητικό για τον Ολυμπιακό, 4-0. Ο Πανιώνιος σίγουρα θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της τιμής, όμως ο Νικοπολίδης όποτε χρειάστηκε ήταν έτοιμος όπως και στο 83ο λεπτό, όταν ο Τζιμπούρ εκτέλεσε δυνατά φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή του διεθνούς κήπερ όμως ο τελευταίος απέκρουσε εντυπωσιακά. Εν τω μεταξύ από το 82ο λεπτό, η αριθμητική ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε αποκατασταθεί έπειτα από την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Άντζα, ο οποίος τράβηξε από τη φανέλα τον Τζιμπούρ που έφευγε μόνος του απέναντι στον Νικοπολίδη.

Στο 89ο λεπτό έπειτα από κούρσα του Λεονάρντο από τα αριστερά, ο Βραζιλιάνος σέντραρε, βρήκε τον Γκαλέτι στην καρδιά της άμυνας του Πανιωνίου με τον τελευταίο να δοκιμάζει το σουτ στην κίνηση την μπάλα όμως να περνάει άουτ. Η αναμέτρηση έληξε χωρίς να αλλάξει κάτι με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν το τρίποντο που τους φέρνει σε απόσταση δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, έχοντας μάλιστα και αγώνα λιγότερο από τους "πράσινους".

* Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, οπαδοί του Πανιωνίου που βρέθηκαν στα επίσημα κινήθηκαν απειλητικά προς τον διευθύνοντα σύμβουλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέτρο Κόκκαλη, στον οποίο επιτέθηκαν φραστικά.

Ο κ. Κόκκαλης, πάντως φάνηκε έτοιμος να ρίξει... λάδι στη φωτιά, καθώς μετά τα όσα άκουσε σήκωσε το χέρι του χαιρετώντας προκλητικά τους οπαδούς του Πανιωνίου, με 4 δάχτυλα, όσα και τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα τους στο γήπεδο.

Ο κ. Κόκκαλης, περίμενε περίπου 20 λεπτά στην εξέδρα των επισήμων και έπειτα φυγαδεύτηκε από τη διοίκηση του Πανιωνίου.
Συνέντευξη Τύπου
Τάκης Λεμονής: "Σίγουρα νομίζω ότι ήταν πολύ καθοριστικό το πρώτο γκολ, γιατί έτσι είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε εμείς, βγάζοντας την ομάδα με αντεπιθέσεις και ακόμη ήταν πολύ καθοριστικό το πρέσιγνκ που έγινε στη φάση του δεύτερου γκολ. Με το αριθμητικό πλεονέκτημα τα πράγματα γίνανε πιο εύκολα και με λίγη προσοχή παραπάνω μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ κι άλλο στο πρώτο ημίχρονο. Θα πρέπει να καταλάβετε κάτι.

Έχει αρχίσει να γεμίζει το ρόστερ της ομάδας με παίκτες κλειδιά και σιγά σιγά θα ξαναβρούμε αυτό που μας είχε λείψει πολύ. Μας βοήθησε η εξέλιξη του παιχνιδιού για να δούμε τον Λεονάρντο. Ο Μπελούτσι δείχνει πιο έτοιμος, αφού του έκαναν καλό τα εβδομήντα λεπτά που αγωνίστηκε και δείχνει ότι είναι παίκτης που μπορεί να μας δώσει λύσεις.

Δεν θέλω να σχολιάσω την απόφαση της ένστασης. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Εμείς, μπαίνουμε μετά το ματς με τον Εργοτέλη σε μία σειρά παιχνιδιών και όπως είπα προηγουμένως, γεμίζει το ρόστερ και αυτό είναι σημαντικό για τη συνέχεια. Θα θέλαμε επίσης να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7"



.

Εβαλντ Λίνεν: "Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, επειδή έδειξε κάτω από δύσκολες συνθήκες, με το 0-2 πίσω στο σκορ και δέκα παίκτες, έπαιξε μπάλα με καρδιά και ψυχή. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Πιστεύω ότι ο καθένας μπορούσε να δει τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Εμείς κάναμε κάποια λάθη και δεχθήκαμε τα γκολ, όπως στο πρώτο γκολ του Κοβάσεβιτς, που υπήρχε το λάθος των δύο κεντρικών αμυντικών μας.

Στη συνέχεια, μετά το λάθος του Ντιαβαρά, ο Τζόρτζεβιτς κέρδισε το πέναλτι. Κατά τη γνώμη μου, δεν ήταν πέναλτι γιατί ο Μπερτέ βρήκε την μπάλα. Από τη δική μου οπτική αγωνία αυτό φάνηκε, θα το δω και στην τηλεόραση. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο αξίζαμε κάποιο γκολ"

.
Όλα τα λεφτά...
- Ο Πανιώνιος που αν και με παίκτη λιγότερο για 55 λεπτά, υστέρησε από τον Ολυμπιακό, μόνο στον τομέα του τελειώματος των ευκαιριών του.

- H ντρίμπλα του Μπελούτσι στον Μαϊστόροβιτς, πριν το πλασέ του Αργεντίνου καταλήξει λίγο άουτ στο 47ο λεπτό.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
- Τα συνθήματα κατά του διαιτητή Παμπορίδη, τα οποία τον ανάγκασαν να διακόψει το παιχνίδι. Τουλάχιστον τα υβριστικά δεν έπρεπε να ακουστούν. Τα ειρωνικά που ειπώθηκαν στη συνέχεια όπως το "να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές" και "Παμπορίδη βάλε ένα γκολ" δεν επιφέρουν τιμωρία της έδρας.

- Την κλωτσιά του Τζιμπούρ στον Νούνιεζ εκτός φάσης. Μεγάλος παίκτης ο Γαλλοαλεγρινός, όμως θα πρέπει να μάθει να ελέγχει τον θυμό του αλλιώς δεν έχει μέλλον.
To Live του αγώνα...
Του Γιώργου Μαρκόπουλου
Η 11άδα των γηπεδούχων Πανιώνιος
(Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Μπερτέ, Ντιαβαρά, Κουτσόπουλος, Βάγκνερ, Φερνάντες, Μάκος, Μαϊστόροβιτς, Τζιμπούρ, Χούτος
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Ολυμπιακός
(Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Πάντος, Λεντέσμα, Στολτίδης, Μπελούτσι, Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς, Τζόρτζεβιτς
1' Έναρξη αγώνα
5' Γκολ Ολυμπιακός Κοβάσεβιτς
Βαθιά μπαλιά του Τοροσίδη, λάθος εκτίμηση της φάσης από τους Μπερτέ και Ντιαβαρά, με την μπάλα να καταλήγει στον Κοβάσεβιτς ο οποίος με έναν κεραυνό από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κρέσιτς
17' Σχόλιο
Πολλά τα λάθη και από τις δύο ομάδες στο χώρο της μεσαίας γραμμής στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά της αναμέτρησης
23' Σουτ Ολυμπιακός Στολτίδης
Αδύναμο σουτ του Στολτίδη με το δεξί έξω από τρη μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου που ανάγκασε τον Κρέσιτς να απομακρύνει σε κόρνερ
25' Κόκκινη κάρτα Πανιώνιος Μπερτέ
Κόκκινη κάρτα στον Μπερτέ για ανατροπή του Τζόρτζεβιτς μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου, ο οποίος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ
27' Πέναλτι Ολυμπιακός Τζόρτζεβιτς
Ο Τζόρτζεβιτς δεν αστόχησε από τα 11 βήματα
32' Σχόλιο
Διακοπή λίγων δευτερολέπτων του αγώνα από το διαιτητή Παμπορίδη λόγω υβριστικών συνθημάτων από την "κυανέρυθρη" εξέδρα
34' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Φερνάντες
35' Σουτ Ολυμπιακός Λεντέσμα
Σουτ του Λεντέσμα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Κρέσιτς με την μπάλα να περνάει άουτ
40' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Λεντέσμα
42' Ευκαιρία Πανιώνιος Τζιμπούρ
Εκπληκτική μπαλιά του Κουτσόπουλου στην καρδιά της άμυνας του Ολυμπιακού με αποδέκτη τον Τζιμπούρ που από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ
45' Έναρξη καθυστερήσεων Δύο Λεπτά
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Νικολάου στη θέση του Βάγκνερ
47' Ευκαιρία Ολυμπιακός Μπελούτσι
Εξαιρετική κίνηση του Μπελούτσι που άδειασε το Μαϊστόροβιτς αλλά στο τετ α τετ με τον Κρέσιτς το πλασέ που δοκίμασε πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι
49' Ευκαιρία Πανιώνιος Χούτος
Δεύτερη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Πανιωνίου αυτή τη φορά με το Λάμπρο Χούτο το κοντινό σουτ του οποίου απέκρουσε με δυσκολία ο Νικοπολίδης στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ
53' Γκολ Ολυμπιακός Κοβάσεβιτς
Υποδειγματική αντεπίθεση του Ολυμπιακού με τους Μπελούτσι και Γκαλέτι να συνδυάζονται άψογα με τον τελευταίο να κάνει την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά και να βρίσκει τον επερχόμενο Κοβάσεβιτς ο οποίος με κοντινή προβολή σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση
59' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Λεονάρντο στη θέση του Λεντέσμα στην πρώτη επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού
61' Ευκαιρία Πανιώνιος Μαϊστόροβιτς
Εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Πανιωνίου με το Μαϊστόροβιτς να μπαίνει από τα αριστερά στην περιοχή του Ολυμπιακού να δοκιμάζει το σουτ αλλά η μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να περνά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικοπολίδη
70' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Τοροσίδης
70' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Νούνιες στη θέση του Μπελούτσι
71' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Καπετάνος στη θέση του χούτου
71' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Πλασκόνι στη θέση του Μάκου
73' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Άντζας
74' Σχόλιο
Έχει πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού τα τελευταία δέκα λεπτά
74' Φάουλ Πανιώνιος Καπετάνος
Ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Καπετάνο με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια του Νικοπολίδη
77' Ευκαιρία Ολυμπιακός Τοροσίδης
Κίνηση στον άξονα από τον Τοροσίδη που στο τετ α τετ με τον Κρέσιτς δε σημάδεψε σωστά και η μπάλα πέρασε άουτ
81' Γκολ Ολυμπιακός Νούνιες
Ακόμα μία αντεπίθεση του Ολυμπιακού που ξεκίνησε από το Νούνιες και τελείωσε με τον Αργεντινό με όμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ύστερα από πάσα του Γκαλέτι από τα δεξιά
81' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Στη θέση του Τζόρτζεβιτς ο Σίσιτς
82' Κόκκινη κάρτα Ολυμπιακός Άντζας
Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον αμυντικό του Ολυμπιακού
83' Ευκαιρία Πανιώνιος Τζιμπούρ
Εντυπωσιακή απόκρουση του Νικοπολίδη σε εκτέλεση φάουλ του Τζιμπούρ
89' Ευκαιρία Ολυμπιακός Γκαλέτι
Κούρσα του Λεονάρντο από τα αριστερά ο οποίος με σέντρα βρήκε τον Γκαλέτι στην καρδιά της άμυνας του του Πανιωνίου με τον τελευταίο να δοκιμάζει το σουτ στην κίνηση αλλά την μπάλα να περνάει άουτ
90' Έναρξη καθυστερήσεων Τέσσερα Λεπτά
94' Λήξη αγώνα













































TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ