ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με μία αλλαγή κόντρα στον Ολυμπιακό

Με μία αλλαγή κόντρα στον Ολυμπιακό
Χούτος

Με τον αέρα της μεγάλης νίκης στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, ο Πανιώνιος φιλοδοξεί την Κυριακή να δείξει τα δόντια του απέναντι σε ένα ακόμη μεγάλο αντίπαλο

Οι "κυανέρυθροι" θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες απέναντι στον Ολυμπιακό έχοντας στα υπέρ τους και την καλή ψυχολογία από το διπλό επί της "Ενωσης" την περασμένη εβδομάδα. Ο Έβαλντ Λίνεν χαρακτήρισε πάντως τελείως διαφορετικό το παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" και έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να μην αφήνουν μεγάλα κενά ανάμεσα στις γραμμές.
Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να στηριχθεί στην ίδια ενδεκάδα με μοναδική αλλαγή τον Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς που επιστρέφει μετά την τιμωρία του στον προηγούμενο αγώνα. Στην 19μελη αποστολή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Μεχμέτ Χετεμάι και Γιώργος Τζαβέλλας αλλά στον αντίποδα υπάρχει ένα νέο πρόσωπο, ο Λευκορώσος αμυντικός Πάβελ Πλασκόνι. Οι Νεοσμυρνιώτες αναμένεται να ξεκινήσουν τον αγώνα με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Μανιάτη και Κουτσόπουλο στα δύο άκρα και τους Μπερτέ και Ντιαβαρά στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Μάκος, Μαϊστόροβιτς, Φερνάντες και Βάγκνερ και στην επίθεση οι Χούτος και Τζιμπούρ. Την αποστολή απαρτίζουν οι:Κρέσιτς, Μανιάτης, Μπερτέ, Ντιαβαρά, Κουτσόπουλος, Μάκος, Νικολάου, Φερνάντεζ, Ριμπέιρο, Τζιμπούρ, Χούτος, Γιάννου, Αραβίδης, Γουνδουλάκης, Σκούφαλης, Μαϊστόροβιτς, Πλασκόνι, Σιαλμάς, Καπετάνος.Οι "κυανέρυθροι" αναμένουν και μεγάλο αριθμό φιλάθλων στο γήπεδο καθώς ο κόσμος έχει "ζεσταθεί" από τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ.


TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ