ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Μία ανάσα από τον Λορέντζο Μπράουν σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο

23/04/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
23/04/2024 Panathinaikos Vs Maccabi Tel Aviv for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in OAKA Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Ζεράρ Σόλε, η Ρεάλ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Λορέντζο Μπράουν (34 χρονών, 1.96 μέτρα).

Ο Λορέντζο Μπράουν (34 χρονών, 1.96 μέτρα) βρίσκεται πολύ κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό υποστήριξε με post του στο twitter ο γνωστός Ισπανός δημοσιογράφος, Ζεράρ Σολέ, αναφέροντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται μία ανάσα από την συμφωνία, ενώ οι Μαδριλένοι θα πληρώσουν και ένα buy out στην Μακάμπι.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έρχεται σε συνέχεια όσων έγιναν γνωστών χθες (17/5) από τα ΜΜΕ του Ισραήλ, που ανέφεραν ότι ο Μπράουν αναμένεται να αποχωρήσει από την Μακάμπι, με την Ρεάλ να σπεύδει να συμφωνήσει μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και δύο χρόνια ο Μπράουν είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου - έχει αγωνιστεί ως νατουραλιζέ στο EuroBasket 2022 με την Ισπανία - κάτι που σημαίνει ότι θα λογίζεται ως γηγενής στο ισπανικό πρωτάθλημα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ