ΑΡΗΣ

Πρώτη για Ντούσαν: "Δεν έχω κάποιο μαγικό ραβδί"

Πρώτη για Ντούσαν: "Δεν έχω κάποιο μαγικό ραβδί"
Μπάγεβιτς

Την πρώτη του προπόνηση με τους πάικτεςε του Άρη έκανε σήμερα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Νέο Ρύσιο

Ο "Ντούσκο" εμφανίστηκε με μπλε φόρμα και κίτρινη ρίγα ενώ στις δηλώσεις του όπως ξεκαθάρισε δεν θέλησε να ψάξει για δικαιολογίες εν όψει των αποτελεσμάτων που θα ακολουθήσουν αλλά ούτε και να κάνει λόγο για τίτλο.
Η σημερινή πρώτη προπόνηση του "Ντούσκο" μπορεί να ήταν κεκλεισμένων των θυρών αλλά αυτό δεν εμπόδισε ορισμένους μεμονωμένους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το παρών και να χειροκροτήσουν τον Σερβοέλληνα νέο τεχνικό των "κιτρίνων".

Όπως και να έχει το μεγάλο ραντεβού του κόσμου του Άρη με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι σίγουρο πως θα λάβει χώρα την επόμενη Πέμπτη στο χωρίς αμφιβολία κατάμεστο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο πρώτο παιχνίδι με την Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός του Άρη είχε πάρει μία πρώτη γεύση της αγάπης του κόσμου της νέας του ομάδας στο πρόσωπό του στο Σαββατιάτικο φιλικό με την Βίχρεν στο Σαντάνσκι όπως και του μεγαλύτερου μέρους του υλικού που πήρε στην διάθεσή του.

Ο Μπάγεβιτς θα έχει την ευκαιρία να πάρει νέα γεύση για το σύνολό του μεθαύριο στο εκτός έδρας φιλικό στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό και τον ίδιο να κάθεται για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου και όχι όπως το Σάββατο στα δημοσιογραφικά θεωρεία όπως το Σάββατο στο Σαντάνσκι.

Λίγο πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης του Άρη, και αφού πρώτα είχε μία πρώτη και ομιλία στους ποδοσφαιριστές του, δήλωσε: "Εμείς έχουμε μπροστά μας αυτά τα δύο παιχνίδια και έχουμε να κάνουμε προετοιμασία για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε καλύτερα με αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε μπροστά όλοι μαζί".



Ο Μπάγεβιτς παραδέχτηκε πως: "Το κλίμα είναι καλό και θα παραμείνει και για τη συνέχεια", ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί να κάνει λόγο για τίτλο ξεκαθάρισε: "Δεν μπορώ να πω αμέσως για τίτλο. Δεν έχω υπογράψει κάτι τέτοιο με κανέναν ούτε έχω κάποιο μαγικό ραβδί.Θα δούμε που θα φθάσουμε", και επισήμανε:

"Δεν θέλω δικαιολογίες αλλά σίγουρα θα χρειαστούμε χρόνο. Μεγάλες αλλαγές δεν θα πρέπει να περιμένετε αφού έχουμε μπροστά μας το πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο UEFA (σ.σ. εντός με την Σαραγόσα) και αμέσως μετά για το πρωτάθλημα (σ.σ. εκτός με τον Απόλλων Καλαμαριάς)" και κατέληξε όσον αφορά το τιμ του πως: "Περιμένω έναν ακόμα συνεργάτη μου".



Δικαιολογημένα απόντες από την σημερινή προπόνηση του Άρη οι διεθνείς Χαλκιάς και Γκαρσία και αναμένονται στην Πέμπτη να επιστρέψουν και πάλι στην Θεσσαλονίκη και να τεθούν στην διάθεση του Μπάγεβιτς εν όψει του παιχνιδιού της επόμενης Πέμπτης με την Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Κι αν σήμερα ήταν η πρώτη προπόνηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Άρη και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αέρας "Ντούσκο" υπήρχε από χθες όταν και την πρωινή προπόνηση έκανε ο εκ των στενών του συνεργατών του Δημήτρης Μπουρουτζίκας.

Ο νέος γυμναστής των "κιτρίνων" μάλιστα ζήτησε από τον εργοφυσιολόγο της ομάδας, Γιώργο Ζιώγα, τα αποτελέσματα τόσο δύο εργομετρικών εξετάσεων που είχαν υποβληθεί οι ποδοσφαιριστές.
Ο λόγος της κίνησης αυτής για να διαπιστώσει ο ίδιος και ακολούθως να ενημερώσει τον Μπάγεβιτς για την φυσική κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές των "κίτρινων".

Τι βελτιώσεις παρουσίασαν και σε ποιους τομείς έμειναν πίσω στο διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των δύο εξετάσεων ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο νυν εργοφυσιολόγος του Άρη, Γιώργος Ζιώγας, είχε συνεργαστεί με τον "Ντούσκο" και στον Ολυμπιακό.

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ