ΑΡΗΣ

Νίκη υπό το βλέμμα Ντούσαν

Νίκη υπό το βλέμμα Ντούσαν
Μπαγεβιτς

Υπό το βλέμμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Άρης επικράτησε στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας με 1-0 της τοπικής ομάδας

Στον πάγκο του Άρη έκατσε ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ισπανού Χουάν Κάρλος Ολίβα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, Τόνι Σελιγράτ, ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη αγωνίστηκε ως βασικός και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Γιόναν Γκαρθία.
Οι συνθέσεις:

ΒΙΡΕΝ (Ιορντάνοφ): Σεϊτάνοφ, Σιμόες, Γκεοργκίεφ, Ντιάκοφ, Δημητρόφ, Χριστόζοφ, Τρέκομφ, Σουκαρντίνια, Εριβέρτον, Νιριάν, Πεσέιρα. Αγωνίστηκαν ακόμα: Χριστόφ, Ντιβάνοφ, Κόστα, Βελίτσκοφ, Σίκιτς, Αντεμάρ, Αντράντε, Ντίαζ, Πετρόφ και Λουτσιάνο.

ΑΡΗΣ (Τόνι Σελιγράτ): Κέλεμεν, Νέτο, Παπαδόπουλος (84΄ Θ. Παπαδόπουλος), Κουλουχέρης (46΄ Γόγολος), Αουρέλιο (46΄ Καράμπελας), Νεμπεγλέρας, Νάτσο Γκαρσία (46΄ Πρίττας), Ίβιτς (46΄ Γιόναν), Κάλβο (46΄ Χαβίτο), Σανσόν (62΄ Κυριάκος), Κόκε (46΄ Άντερσον Κόστα).

Λίγο μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού του Άρη στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας, o Ντούσαν Μπάγεβιτς στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε να έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της νέας του ομάδας.

« Έμεινα ευχαριστημένος από ό,τι είδα», τόνισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, με τον νέο τεχνικό του Άρη σε ερώτηση για το αν προτίθεται μετά από ότι είδε να αλλάξει την φιλοσοφία του τρόπου παιχνιδιού της νέας του ομάδας απάντησε: « Είναι νωρίς ακόμα και δεν θα ήθελα να πω κάτι».

Σε ερώτηση για τον κόσμο του Άρη ο «Ντούσκο» δήλωσε: « Ξέρουμε πολύ καλά τι περιμένει ο κόσμος του Άρη όπως και εμείς γνωρίζουμε τι θα πρέπει να κάνουμε και προς αυτή την κατεύθυνση θα προσπαθήσουμε όλοι μας».

Τέλος εν όψει του πρώτου παιχνιδιού με την Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη για τον Σέρβο τεχνικό), ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είπε: « Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι».












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ