ΑΡΗΣ

Θετικός ο Μπάγεβιτς να αναλάβει...

Θετικός ο Μπάγεβιτς να αναλάβει...
Μπαγεβιτς

O Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι θετικός στο ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Άρη. Με αγωνία οι εξελίξεις

Αυτό που απομένει να φανεί μετά τη σημερινή συνάντηση Μπάγεβιτς-Σκόρδα, είναι να επέλθει ταύτιση στο οικονομικό ώστε να ακολουθήσει η επισημοποίηση της συμφωνίας. Στην περίπτωση που συμβεί αυτό τότε ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα επιστρέψει και πάλι στην Θεσσαλονίκη μετά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ την περίοδο 2003-2004.
Το φλερτ της ΠΑΕ Άρης με τον Μπάγεβιτς ξεκίνησε ουσιαστικά από το απόγευμα της Δευτέρας όταν και οριστικοποιήθηκε η ρήξη στις σχέσεις μεταξύ Σκόρδα-Φερέρ. Αυτή είχε σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του μέχρι και την στιγμή αυτή Ισπανού τεχνικού του Άρη, Χουάν Κάρλος Ολίβα και να ακολουθήσει το πρώτο τηλεφώνημα στον Σερβοέλληνα προπονητή και μέχρι τον περασμένο χειμώνα του Ερυθρού Αστέρα.

Όπως και να έχει πάντως αυτό που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο είναι ότι σε περίπτωση συμφωνίας με τον Μπάγεβιτς, ο «πρίγκιπας» θα φέρει μαζί του όπως είχε συμβεί και κατά το παρελθόν σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ το τιμ του.

Σχετικά με την διάρκεια της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, ΠΑΕ Άρης και Μπάγεβιτς, αυτή θα είναι για τουλάχιστον δύο χρόνια. Όπως και να έχει στις επόμενες ώρες ή και στα 24ωρα που θα ακολουθήσουν δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθεί και η συμφωνία.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ