BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Πολλαπλές επιλογές για τον τελικό του Europa League

Ο Μάριο Πάσαλιτς πανηγυρίζει γκολ της Αταλάντα κόντρα στην Λίβερπουλ
Ο Μάριο Πάσαλιτς πανηγυρίζει γκολ της Αταλάντα κόντρα στην Λίβερπουλ @2024 JON SUPER/AP IMAGES

Όλα έτοιμα για τον πρώτο από τους τρεις μεγάλους ευρωπαϊκούς τελικούς, καθώς Αταλάντα και Μπάγερ Λεβερκούζεν διεκδικούν τον τίτλο του Europa League και το Betmarket έχει τα προγνωστικά στοιχήματος.

Όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη σήμερα ασχολείται με τον μεγάλο τελικό του Europa League, όπου Αταλάντα και Λεβερκούζεν διεκδικούν το τρόπαιο της δεύτερης τη τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το BetMarket αναλύει το ματς.

Αταλάντα - Μπάγερ Λεβερκούζεν

Μόνο ως στρωμένος με ροδοπέταλα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο δρόμος της Αταλάντα προς τον τελικό, καθώς χρειάστηκε να κάνει υπερβάσεις. Αρχικά, στη φάση των 16 απέκλεισε τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Στη συνέχεια, έκανε την μεγάλη έκπληξη και πέταξε εκτός του φαβορί της διοργάνωσης, Λίβερπουλ, ενώ στα ημιτελικά πέρασε από το εμπόδιο της Μαρσέιγ.

Στο τελευταίο της χρονικά ματς, κέρδισε σχετικά εύκολα στην έδρα της Λέτσε (0-2), κάνοντας μάλιστα και διαχείριση δυνάμεων. Συνολικά, στα 9 τελευταία παιχνίδια της έχει επτά νίκες (7-1-1), όμως η τελευταία της ήττα πόνεσε αρκετά, διότι ήταν στον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας. Μάλιστα, ήταν ο δεύτερος χαμένος τελικός της πρόσφατης ιστορίας της, καθώς είχε χάσει το Κύπελλο και τη σεζόν 2020/21. Συνεπώς, θα κάνει το παν για να μην... τριτώσει το κακό.

Ανάλυση Μπάγερ Λεβερκούζεν

Βγαλμένη από παραμύθι είναι η φετινή σεζόν της Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία δεν έχει χάσει κανένα ματς μέσα στη χρονιά και σήμερα θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Europa League. Στη φάση των «16» πέρασε με μυθική ανατροπή την Καραμπάγκ. Εν συνεχεία, ξεπέρασε το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ, ενώ στα ημιτελικά απέκλεισε τη Ρόμα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως σε όλα τα παιχνίδια όπου δέχθηκε γκολ, δεν σκόραρε πρώτη.

Στην Bundesliga κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία που κατακτά το πρωτάθλημα αήττητη. Προέρχεται από νίκες κόντρα Άουγκσμπουρκ (2-1) και Μπόχουμ (0-5). Φυσικά, με το Πρωτάθλημα Γερμανίας να έχει κατακτηθεί και το γεγονός πως βρίσκεται στον τελικό Κυπέλλου και τον τελικό του Europa League, είναι ανοιχτός ο στόχος του τρεμπλ.

Αταλάντα - Μπάγερ Λεβερκούζεν: Προγνωστικά

Η Λεβερκούζεν θεωρείται το φαβορί του τελικού, όμως το παιχνίδι αναμένεται να είναι ισορροπημένο. Περιμένουμε ένα ματς υψηλού ρυθμού, με τους Γερμανούς να έχουν περισσότερη κατοχή, όμως και τις δύο ομάδες να είναι αρκετά απειλητικές, διότι αναπτύσσονται γρήγορα. Γενικά, έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά στο στυλ παιχνιδιού τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τόσο η Λεβερκούζεν, όσο και η Αταλάντα, είναι αποτελεσματικές επιθετικά και η λογική λέει πως θα βρουν δίχτυα και οι δύο, καθώς αμυντικά καμιά τους δεν μπορούμε να πούμε πως πείθει. Με βάση αυτό η στοιχηματική μας επιλογή είναι το Goal/Goal, σε απόδοση 1,78.

Επιπλέον, έχει ενδιαφέρον να ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά. Η Λεβερκούζεν μπορεί να διανύει μια εξαιρετική σεζόν, όμως αν δεν βρει ρυθμό στο παιχνίδι της έχει πρόβλημα. Από την άλλη, η Αταλάντα επιδιώκει να επιτεθεί από νωρίς για να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό της. Συνεπώς, προκύπτει μια ενδιαφέρουσα επιλογή, να έχει η Αταλάντα την πρώτη τελική στην εστία, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 2,20.

Επιπλέον, το ρητό «στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί», η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο το έχει «παντρευτεί». Δεν είναι λίγες οι φορές που βρήκε δίχτυα μετά στις καθυστερήσεις των αγώνων της. Τέλος, αν κάποια ομάδα είναι πίσω στο σκορ, όσο το ματς πλησιάζει προς το τέλος του θα ρισκάρει όλο και περισσότερο. Επομένως, αξία υπάρχει τόσο στην επιλογή να δούμε γκολ μετά το 73' που είναι σε απόδοση 1,88, όσο και στην επιλογή να μπει γκολ στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου, η οποία είναι σε απόδοση 4,50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Αταλάντα - Λεβερκούζεν, 22:00

  • Goal/Goal (απόδοση 1.78)
  • Αταλάντα πρώτη τελική στην εστία (απόδοση 2.20)
  • Γκολ μετά το 73’ (απόδοση 1.88)
  • Γκολ στις καθυστερήσεις του 2ου ημιχρόνου (απόδοση 4.50)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις μπάσκετ παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ