EURO 2024

Euro 2024: Συλλήψεις 50 Ιταλών οπαδών με μαχαίρια πριν συναντηθούν με Αλβανούς

Police officers go into the crowd before the start of the Group B match between Italy and Albania at the Euro 2024 soccer tournament in Dortmund, Germany, Saturday, June 15, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Αστυνομικοί στον αγώνα της Ιταλίας με την Αλβανία @ 2024 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε πάνω από 50 Ιταλούς οπαδούς που είχαν μαχαίρια και άλλα αντικείμενα, πριν συναντήσουν Αλβανούς οπαδούς.

Ο αγώνας της Ιταλίας με την Αλβανία στο Ντόρτμουντ δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ η γερμανική αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις οπαδών.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν τους οπαδούς που βρισκόταν σε εστιατόρια δίπλα από το Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ και τους βρήκαν να έχουν στην κατοχή τους μαχαίρια, χάρτινες βόμβες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, ενώ προσπαθούσαν να έρθουν σε επαφή με Αλβανούς οπαδούς.

Οι οπαδοί, που φορούσαν κουκούλες για να κρύβουν τα χαρακτηριστικά τους, θα παραμείνουν υπό κράτηση για τουλάχιστον 24 ώρες και στη συνέχεια θα αποφασιστεί η μοίρα τους από τις δικαστικές αρχές.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ