ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Nέντοβιτς για Γουόκαπ: “Είναι από τους πιο ‘βρώμικους’ παίκτες στη EuroLeague, αλλά δεν μπορείς να θυμώσεις μαζί του είναι πολύ καλό παιδί”

EUROKINISSI

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κοle Point Playbook Podcast μίλησε μεταξύ άλλων για τις εμπειρίες του στο παρκέ με τον Τόμας Γουόκαπ την περίοδο που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Kole Point Playbook Podcast μίλησε για τις κρίσιμες αποφάσεις στην καριέρα του αλλά και τους ανθρώπους που έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε αυτή.

Ο Σέρβος γκαρντ μάλιστα μίλησε για το πως βίωσε τη κόντρα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Ελλάδα αλλά και τις επικές μονομαχίες του με τον Τόμας Γουόκαπ.

Ο Νέντοβιτς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συγκεκριμένη μονομαχία ενθυμούμενος τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό και δήλωσε χαρακτηριστικά:

Σκόραρα 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και έβαλαν πάνω μου τον Γουόκαπ για να με δυσκολέψει. Ναι, είναι από τους πιο ‘βρώμικους’ παίκτες στη EuroLeague, αλλά είναι τόσο καλό παιδί εκτός γηπέδου που απλά δεν μπορείς να θυμώσεις μαζί του!”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ