ΑΡΗΣ

Ξέσπασμα Ολίβα στο αντίο

Ξέσπασμα Ολίβα στο αντίο
Ολιβα

"Κανείς δεν μπορεί να με προσβάλει ως προπονητή", τόνισε μεταξύ άλλων ο Χουάν Κάρλος Ολίβα

Ο Ισπανός τεχνικός μάλιστα, δεν δίστασε στο αντίο του να αφήσει αιχμές προς της διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα τον Λάμπρο Σκόρδα. "Κανείς δεν μπορεί να με προσβάλει ως προπονητή", τόνισε μεταξύ άλλων ο Χουάν Κάρλος Ολίβα στο αντίο του Ισπανού τεχνικού προς τους ποδοσφαιριστές του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

"Πριν από τον αγώνα με Πανιώνιο δεν υπήρχε οτιδήποτε. Δεν μπορείς να κρίνεις έναν προπονητή από ένα παιχνίδι", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Χουάν Κάρλος Ολίβα με τον Ισπανό τεχνικό να πρόσθετει: "Μετά την διαμάχη ανάμεσα στον κ. Φερέρ και τον κ. Σκόρδα και το γεγονός ότι φεύγει ο κ. Φερέρ φεύγω κι εγώ που ήρθα με τον κ. Φερέρ στον Άρη".



Σε ερώτηση για την χθεσινή συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρο Σκόρδα, ο κ. Ολίβα απάντησε: "Ο κ. Σκόρδας δεν ήταν καθόλου ειλικρινής μαζί μου. Εφόσον φεύγει ο Φερέρ φεύγω και εγώ και δεν μπορούν να χτυπούν την αξιοπιστία μου και να μου λένε ότι γκρινιάζω χωρίς λόγο", ενώ για το γεγονός ότι μοιραζόταν το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τους δύο συνεργάτες του είπε: "Η ομάδα είναι πολύ πιο πάνω από το να διαθέτει ένα δωμάτιο στο τεχνικό τιμ. Θεωρώ ότι δεν με σεβάστηκαν και ότι τυπικά είμαι ακόμα προπονητής του Άρη".



Για την σχέση του με τους παίκτες του Άρη τόνισε: "Δεν τίθεται θέμα διαφωνίας μου με τους παίκτες με εκείνους που δεν έπαιξαν στο πρώτο παιχνίδι να ήταν λιγότερο ικανοποιημένοι. Ο τερματοφύλακας φάνηκε δυσαρεστημένος όταν ήρθε νέος ενώ υπήρξε ένα περιστατικό με τον Κουλουχέρη που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Όσοι δεν είναι βασικοί είναι επόμενο να μην είναι ικανοποιημένοι με μένα να μην έχω κάποια δυσαρέσκεια για την δουλειά μου. Εγώ ήθελα μία ομάδα στα αποδυτήρια και όλοι να είναι ισάξιοι", για να σταθεί εκ νέου στην χθεσινή συνάντηση με τον κ. Σκόρδα λέγοντας: "Δεν ήταν ειλικρινής μαζί μου. Προσπαθούσαν να κάνουν ζημιά στο όνομά μου ενώ δεν είναι δουλειά μου να απολογούμαι στους φιλάθλους της ομάδας για μια ισοπαλία".



Σχετικά με την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία του Άρη ο Ολίβα δήλωσε: "Είναι πρόβλημα οργάνωσης της ομάδας. Θα μπορούσαν να μου πουν ότι δεν με θέλουν για διάφορους λόγους. Είναι θέμα αξιοπιστίας να μοιράζομαι το ξενοδοχείο με άλλους δύο. Είμαι επαγγελματίας και αυτό που ήθελα ήταν να οργανώσω την ομάδα. Ο Φέρερ μου είχε πει ότι θα μου λύσουν το θέμα αλλά δεν έγινε γιατί μάλλον δεν θέλανε να ξοδέψουν 70 ευρώ παραπάνω".



Ο κ. Ολίβα στάθηκε και στην περίπτωση του Βολιβιανού Λίμπεργκ Γκουτιέρες λέγοντας: "Ο Γκουτιέρες ήρθε στην Θεσσαλονίκη αλλά θα μπορούσαν να μου πουν ότι δεν τον θέλουμε για τον α ή β λόγο και να μην βγει προς τα έξω το πρόβλημα με το γόνατό του που τον κατέστρεψε τον παίκτη", ενώ για τον ίδιο ο κ. Ολίβα τόνισε: "Ήμουν ο μόνος που δεν έχω οικονομικό πρόβλημα γιατί είχα βάλει όρο στο συμβόλαιό μου ότι αν με διώξουν πριν τον Δεκέμβριο θα εισπράξω το 50% συμβολαίου μου".



Ο κ. Ολίβα δεν έμεινε εκεί και συνέχισε: "Στην περίπτωση του Γκουτιέρες ήταν ένας παίκτης που τον ήθελε ο κ. Σκόρδας αλλά όχι ο κ. Φερέρ ενώ με τον Σιέρα ίσχυε το αντίθετο", κι όσο για τον ίδιο επισήμανε: "Θα πρέπει να αναγνωριστεί από τον κόσμο ότι εξαιτίας αυτής της διαμάχης φεύγω από τον Άρη αν και κανείς δεν με έχει ενημερώσει και επίσημα. Εγώ δεν θέλω να πω τίποτα κακό για κανέναν αλλά κανείς δεν μπορεί να με προσβάλει ως προπονητή".



Τέλος ο Ισπανός τεχνικός κατέληξε επανερχόμενος στην χθεσινή συνάντηση που είχε με τον κ. Σκόρδα τονίζοντας: "Αυτό που με έχει νευριάσει από την χθεσινή συνάντηση με τον κ. Σκόρδα ήταν ότι συνεχώς προσπαθούσε να χτυπήσει την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό μου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ