ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός AKTOR: Άναψε για τα καλά το γλέντι για τον τίτλο, ο εκστασιασμένος Λεσόρ έριξε λουλούδια σε Σλούκα - Αταμάν

Παναθηναϊκός AKTOR: Άναψε για τα καλά το γλέντι για τον τίτλο, ο εκστασιασμένος Λεσόρ έριξε λουλούδια σε Σλούκα - Αταμάν
PRINT SCREEN

Ο Παναθηναϊκός AKTOR γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα μπουζούκια με τον Ματίας Λεσόρ να έχει μπει για τα καλά σε εορταστική διάθεση, ρίχνοντας δεκάδες πανέρια με λουλούδια σε Κώστα Σλούκα και Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε και στην κορυφή της Ελλάδας (πλην της Ευρώπης) με τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του να γιορτάζουν μια μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το κλίμα είναι εορταστικό στο πράσινο στρατόπεδο, με τον Ματίας Λεσόρ να έχει μπει... για τα καλά στο κλίμα, καθώς άρχισε να ρίχνει από νωρίς λουλούδια τόσο στον Κώστα Σλούκα, όσο και τον Εργκίν Αταμάν, όχι ότι αυτά ήταν τα μόνα... θύματα του Γάλλου σέντερ.

Δείτε τα VIDEO του SPORT24 από τη γιορτή του Παναθηναϊκού AKTOR στα μπουζούκια με τον Λεσόρ να πρωταγωνιστεί ρίχνοντας λουλούδια:

Φυσικά όταν βγήκε ο Κωσταντινό Αργυρός στη σκηνή, προκάλεσε τα επιφωνήματα του κοινού όταν αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό στο πρόγραμμά του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ