ΑΡΗΣ

Θέλει colpo grosso με Μπάγεβιτς

Θέλει colpo grosso με Μπάγεβιτς
Μπάγεβιτς, Παναθηναϊκός

Τον Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη η διοίκηση, στη θέση του Χουάν Κάρλος Ολίβα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πλευράς Άρη πραγματοποιήθηκε ήδη στην διάρκεια της χθεσινής μέρας σχετικό τηλεφώνημα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς σε μια προσπάθεια διερεύνησης των προθέσεών του.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός που σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί το πρώτο όνομα στην λίστα των ανθρώπων του Άρη για τον διάδοχο του Χουάν Κάρλος Ολίβα φέρεται να επιφυλάχθηκε να απαντήσει ζητώντας μάλιστα διορία μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Κι αν ο Μπάγεβιτς που την στιγμή αυτή ελεύθερος μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Ερυθρό Αστέρα τον περασμένο χειμώνα αποτελεί την ιδανική επιλογή για την τεχνική ηγεσία του Άρη το μεγάλο «αγκάθι» στην περίπτωση του φέρεται να είναι το υψηλό του κασέ.

Ωστόσο στον Άρη αν και μέχρι στιγμής προτιμούν να μην θέλουν να επιβεβαιώσουν το οτιδήποτε για το αν έχει γίνει η παραμικρή επαφή ή το οποιοδήποτε τηλεφώνημα προς τον Σερβοέλληνα τεχνικό δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση με την πρόσληψη του.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φέρεται από την πλευρά του να αναζητεί πληροφορίες για τον Άρη. Για το υλικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά και ότι στοιχεία θα ήθελε ο ίδιος να γνωρίζει πριν δώσει την απάντησή του και για αυτό άλλωστε ζήτησε και την σχετική διορία στο τηλεφώνημα που όπως προαναφέρθηκε φέρεται να του έγινε χθες.

Ακόμα πάντως και αν δεν έχει γίνει το παραμικρό τηλεφώνημα ένα είναι το σίγουρο. Πως το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς βρίσκεται την στιγμή αυτή στην κορυφή της λίστας των διοικούντων της ΠΑΕ Άρης όσον αφορά τον διάδοχο του Χουάν Κάρλος Ολίβα με τον Ισπανό ακόμα και σήμερα να μην αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ