ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Τένις: Δυσκολεύεται ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Rome Masters
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Rome Masters © 2024 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Δράση υπάρχει σήμερα στο Τένις, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Roland Garros και το Betmarket αναλύει το παιχνίδι του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η εβδομάδα που διανύουμε μοιάζει σαν την ηρεμία πριν την καταιγίδα. Την ερχόμενη Πέμπτη θα λάβει χώρα η κλήρωση του Roland Garros, η έναρξη του οποίου έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη.

Πριν πάμε όμως εκεί, ας ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της ημερας. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε την έκπληξη και αγωνίζεται πριν την έναρξη ενός Major, γεγονός που δεν το συνηθίζει. Βρίσκεται λοιπόν στη Γενεύη και μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία του εκεί. Αρχικά, σίγουρα χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό, διότι στο χώμα δεν εμφανίστηκε και σε πολύ καλή κατάσταση. Επιπλέον, εφόσον το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης θα κριθεί στο Roland Garros, ο Σέρβος δεν θα έλεγε όχι σε μερικούς έξτρα βαθμούς.

Στο πρώτο του παιχνίδι λοιπόν, συναντά τον Γιανίκ Χάνφμαν.

Δεν θα επιλέξει το ρίσκο

Ο Χάφμαν δεν είναι αντίπαλος που μπορεί να υποτιμηθεί, κυρίως στους πρώτους γύρους. Μιλάμε για έναν παίκτη που κέρδισε εύκολα τον Άντι Μάρεϊ στο ξεκίνημα του και σίγουρα κόντρα στον Τζόκοβιτς θέλει να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Φυσικά, για να καταφέρει κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να δώσει το 100% του, τόσο στο σερβίς, όσο και στα ράλι.

Στόχος του Σέρβου θα είναι λογικά να σημαδέψει στο μπάκχαντ, αλλά δεν είναι σίγουρο το πως θα προσεγγίσει το παιχνίδι από άποψη δυναμικότητας, μιας κι έρχεται από μια βδομάδα απραξίας, έπειτα από δύο αναμετρήσεις στη Ρώμη. Λείπει ο ρυθμός από τον Τζόκοβιτς και αυτό είναι πιθανό να τον δυσκολέψει, άρα να μην τελειώσει το παιχνίδι νωρίς. Το Over 18.5 στα games βρίσκεται μεν χαμηλά (1.65), όμως ως επιλογή έχει ενδιαφέρον.

Βέβαια, στα προγνωστικά μας δεν θα ασχοληθούμε με χαμηλές αποδόσεις, συνεπώς θα πάμε στα break. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να δούμε τον Τζόκοβιτς να ανεβάζει ρυθμό. Είναι πιθανότερο δηλαδή το σενάριο να προσπαθήσει να προκαλέσει λάθη του αντιπάλου, ώστε να πάρει το παιχνίδι. Από την άλλη, ο Χάνφμαν αναμένεται να προσέξει πάρα πολύ τα service game του, καθώς αντιμετωπίζει τον καλύτερο returner στην ιστορία του αθλήματος. Συνεπώς, στοιχηματικά θα πάμε στα Under 4.5 break, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1.78 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τζόκοβιτς - Χάνφμαν: Under 4.5 break (απόδοση 1.78), 19:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ