ΑΡΗΣ

Πλησιάζει ο Ντούσαν!

Πλησιάζει ο Ντούσαν!
Μπαγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι έτοιμος να πει το "ναι" στην πρόταση ύψους 500.000 ευρώ της ΠΑΕ

Στο χθεσινό ραντεβού του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, στην Αθήνα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς παρών ήταν και ο πρώην διεθνής διαιτητής Νίκος Αγγελάκης. Στην διάρκεια της συνάντησης που έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα υπήρξε και κατάθεση επίσημης πρότασης στον Σερβοέλληνα τεχνικό ύψους 500.000 ευρώ.
Εκτός αυτού ο Λάμπρος Σκόρδας εξήγησε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς τους λόγους για τους οποίους τον θέλει στην ομάδα αλλά και το όραμα που μπορεί να δώσει στον κόσμο του Άρη. Όσο για το στοιχείο εκείνο που πόνταρε στο να αποσπάσει το ναι από τον «πρίγκιπα» ο παράγοντας του Άρη ήταν το ότι σε κάθε περίπτωση το ποδοσφαιρικό τμήμα θα του δοθεί εν λευκώ.

Από την πλευρά του ο Μπάγεβιτς εκείνο που ζήτησε πριν το τέλος της χθεσινής συνάντησης ήταν ότι ήθελε μία μέρα για να δώσει την απάντησή του. Λίγο πριν εκπνεύσει το συγκεκριμένο 24ωρο ο «πρίγκιπας» σύμφωνα με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί στην Θεσσαλονίκη φέρεται έτοιμος να πει το ναι.

Φαίνεται να έχει ήδη καταλήξει να αποδεχτεί την πρόταση της ΠΑΕ Άρης και το μόνο που απομένει είναι να το πει ώστε να ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση. Το γεγονός εξάλλου ότι ο Μπάγεβιτς έχει φροντίσει ήδη να έρθει σε επαφή με τους στενούς του συνεργάτες μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Στην περίπτωση πάντως που κάτι στραβώσει έστω και την τελευταία στιγμή στην περίπτωση του Μπάγεβιτς τότε ο Γερμανός Γιούργκεν Ρέμπερ μοιάζει να είναι ο Νο 2 στη σχετική λίστα του διαδόχου του Χουάν Κάρλος Ολίβα. Μέχρι στιγμής πάντως θα πρέπει να σημειωθεί ότι από πλευράς της ΠΑΕ Άρης δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό.

Όσο για τα υπόλοιπα ονόματα που ακούστηκαν από χθες το βράδυ; Ο Ισπανός Μπενίτο Φλόρο, πρώην τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ και προπονητής της Βιγιαρεάλ και της Μαγιόρκα, ο Ιρουρέτα, ο Ολλανδός πρώην τεχνικός της Φέγενορντ Έρβιν Κούμαν και του Τσέχου Ζντένεκ Ζέμαν με θητεία στην Πάρμα, τη Νάπολι και την Λάτσιο.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ