ΑΡΗΣ

Αποθέωση για Μπάγεβιτς

Αποθέωση για Μπάγεβιτς
Μπάγεβιτς

Την αποθέωση γνώρισε ο Ντ. Μπάγεβιτς στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας από φιλάθλους και παίκτες...

Ο ενθουσιασμός που σκόρπισε η συμφωνία της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς το πρωί της Παρασκευής φάνηκε από την πρώτη κυριολεκτικά στιγμή. Η συνέχεια δόθηκε χθες το απόγευμα στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας με αφορμή το φιλικό παιχνίδι με την τοπική Βίρεν.
Περίπου 300 φίλαθλοι του Άρη που βρέθηκαν στην μικρή πόλη της Βουλγαρίας, 30.000 κατοίκων στα σύνορα με την χώρα μας, φρόντισαν να αποθεώσουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά την εμφάνισή του. Το βασικό σύνθημα που ακούστηκε προς τον 59χρονο Σερβοέλληνα τεχνικό είχε να κάνει με το όνομά του "Ντούσκο, Ντούσκο" και όπως γίνεται κατανοητό έπεται συνέχεια στο ντεμπούτο του στις 20 του μήνα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο παιχνίδι με την Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA.

Ο "Ντούσκο" από την πλευρά του αφού ανταπέδωσε προς τους φιλάθλους του Άρη με έναν χαιρετισμό παρακολούθησε το παιχνίδι μαζί με τον εκ των συνεργατών του και νέο γυμναστή της ομάδας, Δημήτρη Μπουρουτζίκα, τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα, και τον Γιάννη Κόντη από το δημοσιογραφικό θεωρείο του γηπέδου.

Στο σημείο μάλιστα όπου ακούστηκε το σύνθημα με το όνομα του Μπάγεβιτς από τους φιλάθλους του Άρη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πραγματοποιούσαν την προθέρμανσή τους για το φιλικό με την Βίρεν που θα ακολουθούσε σε λίγα λεπτά. Στο ζέσταμα όμως της κερκίδας ελέω "Ντούσκο" βρήκαν την ευκαιρία για μικρή παύση και αμέσως μετά συνέχισαν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μπάγεβιτς έκανε την εμφάνισή του αφού πρώτα είχε μία γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Άρη στα αποδυτήρια του γηπέδου του Σαντάνσκι παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Λάμπρου Σκόρδα. Σχετικά με το χθεσινό φιλικό ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να το παρακολουθήσει και πάλι στο βίντεο αφού άνθρωπος του Άρη είχε αναλάβει την βιντεοσκόπηση του χθεσινού φιλικού.

Όσο για τον δρόμο προς το Σαντάνσκι; Μπάγεβιτς και Μπουρουτζίκας με την μαύρη Μερσεντές του "πρίγκιπα" ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη για την μικρή πόλη της Βουλγαρίας μαζί με άλλα δύο αυτοκίνητα όπου ήταν μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης.

Ο Μπάγεβιτς στο τρέχον 48ωρο θα βρεθεί σε Βελιγράδι και Αθήνα ενώ θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη για την πρώτη του προπόνηση έχοντας πολύ πιθανό τον Τάκη Περσία στη θέση του βοηθού του όπως και στο παρελθόν σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Στο τιμ του Σερβοέλληνα τεχνικού πάντως εκτός του Δημήτρη Μπουρουτζίκα, υπό την επίβλεψη του οποίου θα γίνει η αυριανή προπόνηση μετά το σημερινό ρεπό, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και ο Αντώνης Δρακόπουλος σε ρόλο κατασκόπου μετά το οριστικό του διαζύγιο με τα Χανιά.

Νεμπεγλέρας: "Ο καλύτερος"


Πως όμως αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη το γεγονός ότι το χθεσινό φιλικό στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας έγινε υπό το βλέμμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς; Άπαντες πριν από την σέντρα θέλανε να παίξουν καλά για να κερδίσουν την πρώτη του εντύπωση με τον Ευθύμη Κουλουχέρη να είναι ο μόνος που έχει συνεργαστεί με τον "πρίγκιπα" κατά το παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά του ο εκ των αρχηγών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Κώστας Νεμπεγλέρας, που είχε και ένα τετ α τετ με τον "Ντούσκο" τόνισε μετά τη λήξη πως: "Όλοι θέλαμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου ο κ. Μπάγεβιτς να σχηματίσει καλή εικόνα για μας", ενώ αμέσως μετά έπλεξε το εγκώμιο του Σερβοέλληνα τεχνικού λέγοντας:

"Νομίζω πως είναι ο καλύτερος προπονητής και η παρουσία του στον πάγκο μας γεμίζει αισιοδοξία. Θα πρέπει να αφοσιωθούμε στην δουλειά γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε πολλά πράγματα. Σίγουρα δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος για αυτό και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή όσο το δυνατόν καλύτερα. Να δουλέψουμε σκληρά και να διορθώσουμε τα λάθη μας και για το πρώτο παιχνίδι με την Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA".

Όσο για τον Βλάνταν Ίβιτς; "Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον γνωρίζετε πολύ καλά και εσείς και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία", τόνισε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη από τον "Ντούσκο" ενώ όσον αφορά το δικό του ντεμπούτο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά της για τη νέα χρονιά είπε:

"Είχα δύο μήνες να παίξω ποδόσφαιρο και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και όπως θα συνεχίσω να κάνω σε κάθε παιχνίδι θέλοντας μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις να βελτιώνομαι για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα", κι όσο για τον ίδιο ο έμπειρος Σέρβος μέσος είπε: "Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική της παρουσίας μου στον Άρη".





















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ