ΑΡΗΣ

Ίβιτς: "Ήρθα για πρωταθλητισμό"

Ίβιτς: "Ήρθα για πρωταθλητισμό"
Ίβιτς

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δια του προέδρου της Λάμπρου Σκόρδα παρουσίασε σήμερα και επίσημα τον Βλάνταν Ίβιτς

"Εντάξαμε στο δυναμικό μας έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Βλάνταν Ίβιτς με πολλές συμμετοχές στην Παρτιζάν και στην ΑΕΚ", τόνισε αρχικά ο Λάμπρος Σκόρδας με τον πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης να πρόσθεσε:

"Έναν παίκτη με εμπειρίες και με μεγάλη ποιότητα κι εύχομαι να συνεχίσει με επιτυχίες και στην ομάδα. Ίσως είναι σύμπτωση ότι και ο αδερφός του ο Ίλια πέρασε από τον Άρη και αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας μας κι εύχομαι και στον Βλάνταν το ίδιο. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας να φθάσουμε τον Άρη όσο πιο ψηλά γίνεται".



Ο Ίβιτς που θα φοράει στον Άρη το αγαπημένο του νούμερο το 18 στις δικές του δηλώσεις έκανε λόγο ότι ήρθε στον Άρη για πρωταθλητισμό. Επίσης τόνισε πως πριν πάρει την απόφασή του ο άλλοτε συμπαίκτης του στην ΑΕΚ Λεωνίδας Καμπάνταης του είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη και τον κόσμο του.

"Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος ότι όλα πήγαν καλά και ήρθα στον Άρη όπου θα συνεχίσω την καριέρα μου για τον επόμενο ένα χρόνο. Από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ καλύτερο ώστε να βοηθήσω την ομάδα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και μέσα από την δουλειά να μπω όσο πιο γρήγορα γίνεται στους ρυθμούς της ομάδας".



Σε ερώτηση για τον αδερφό του Ίλια Ίβιτς και το τι του είπε όσον αφορά τον Άρη ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε: "Μόνο καλά λόγια για το πέρασμά του από την ομάδα πριν από 6-7 χρόνια όπως όμως και ο Καμπάνταης με τον οποίο ήμουν συμπαίκτης στην ΑΕΚ και φρόντισα να μιλήσω".



Τέλος για το αν θεωρεί ότι ερχόμενος στον Άρη θα συνεχίσει σε ρυθμούς πρωταθλητισμού ο Ίβιτς ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: "Σίγουρα και για αυτό ήρθα στην ομάδα για να την βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου όπως και όλοι μαζί να κάνει ένα βήμα παραπάνω μπροστά".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ