ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πάσχα στο ΣΕΦ με αποστολή την πρόκριση στο Final Four

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -    (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Κυριακή του Πάσχα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πέρασαν Μπαρτζώκας και παίκτες, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται για το κομβικό Game 5 με τη Μπαρτσελόνα που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague.

Ο κρίσιμος αγώνας του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα βρίσκεται προ των πυλών και χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στις τάξεις των ερυθρολεύκων.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, το επιτελείο του και οι παίκτες βρέθηκαν την Κυριακή του Πάσχα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να προετοιμαστούν για τη μεγάλη πρόκληση της Τετάρτης (8/5, 22:00, Novasports, Match Center από το SPORT24).

Αμφίβολος παραμένει ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος αποκόμισε διάστρεμμα από το Game 4.

Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ποτέ στα playoffs της EuroLeague. Να επικρατήσει εκτός έδρας στο Game 5 με τους Καταλανούς και να πάρει την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

Η αποστολή είναι ιδιαίτερα απαιτητική και άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο, ο οποίος περνάει από το Παλάου Μπλαουγκράνα. Ένα γήπεδο από το οποίο γεύτηκαν τη χαρά της νίκης και της ήττας στην πρώτη τους επίσκεψη και φιλοδοξούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στη μάχη της Τετάρτης.

Η σειρά βρίσκεται στο 2-2 και ο νικητής παίρνει το εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού του Βερολίνου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ