ΙΣΠΑΝΙΑ

Ολίβα: Ομάδα Σεγούντα Ντιβιζιόν ο Άρης

Ολίβα: Ομάδα Σεγούντα Ντιβιζιόν ο Άρης
ολιβα

Κλιμακώνει την επίθεση του ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, ο οποίος με συνέντευξη του στην ισπανική εφημερίδα “As”, ομάδα Β' Ισπανίας

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα δεν είχε σε μεγάλη εκτίμηση της ομάδα που ανέλαβε και υποσχόταν ότι θα εξελίξει. "Υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Στην Ισπανία ο Άρης θα ήταν μια καλή ομάδα της σεγούντα ντιβιζιόν. Η μεγαλύτερη δυσκολία για τη Σαραγόσα θα είναι να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Υπάρχουν δύο είδη οπαδών στον Άρη. Οι φίλαθλοι και οι σκληροπυρηνικοί, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν το 40%. Αυτοί υποστηρίζουν τον πρόεδρο και έχουν δυνάμεις παντού στην Ελλάδα. Δεν πάνε στο γήπεδο μόνο για να τραγουδήσουν".


Ο προπονητής από την Αραγονία, ο οποίος ήταν επιλογή του Φερέρ, επανέλαβε το αίσθημα της ανασφάλειας που ένιωθε, έπειτα από τα όσα συνέβησαν. "Φοβήθηκα γιατί ένιωσα να απειλούμαι σε μια χώρα που δεν ήξερα. Ο Σκόρδας χρησιμοποιεί μαφιόζικες τακτικές, όπως τον εξαναγκασμό. Δεν θέλω να προσβάλω ούτε τον Άρη, ούτε τον κόσμο του αλλά τις τελευταίες ημέρες δεν γινόταν τίποτα. Το οικονομικό θέμα πλέον βρίσκεται στη δικαιοδοσία της ΟΥΕΦΑ".


Ο πρώην τεχνικός του Άρη θεωρούσε προδιαγεγραμμένη τη μοίρα του. "Δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη. Το περίμενα έπειτα από τη φυγή του Μανέλ Φερέρ. Όλοι οι Ισπανοί είχαμε πάει εκεί από αυτόν".


Ο Ολίβα προβλέπει ότι θα υπάρξουν και άλλες φυγές. "Ο δεύτερος προπονητής συνεχίζει εκεί, αλλά πιστεύω ότι θα αποχωρήσει και αυτός σε λίγες ημέρες. Οι παίκτες βρίσκονται σε μία πιο σταθερή κατάσταση, επειδή δεν μπορεί να γίνε τίποτα μέχρι τον Δεκέμβριο, που αρχίζουν και πάλι οι μετεγγραφές".


Ο Ισπανός τεχνικός περιγράφει το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί στον Άρη. "Η κατάσταση είναι περίπλοκη. Οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές ελπίζουν να έχουν μια συνέχεια στην αγωνιστική τους εικόνα, αλλά θέλουν να φύγουν. Τους πίεσαν να υπογράψουν ένα έγγραφο υποστήριξης προς το διοικητικό συμβούλιο. Πέντε δεν ήθελαν και κλήθηκαν στα γραφεία".


Αποκαλύπτει μάλιστα και τη συνταγή της επιτυχίας της πρώην του ομάδας. "Η αμυντική λειτουργία ήταν ο λόγος που ο Άρης πέτυχε πέρυσι. Ο τερματοφύλακας, ο Χαλκιάς είναι διεθνής με την Ελλάδα, ο Ρονάλντο είναι εξαιρετικός μέσος. Ο Κάλβο και ο Φελίπε είναι πολύ γρήγοροι, ενώ ο Κόκε είναι καλύτερος από όλους αλλά προέρχεται από τραυματισμό".


Για το τέλος ο Ολίβα, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Αραγονία δηλώνει το αυτονόητο, για έναν οπαδό της Σαραγόσα. "Προτιμώ να προκριθεί η Σαραγόσα επειδή είμαι από εδώ και το μόνο που συνδέει με τον Άρη είναι οι Ισπανοί παίκτες που συνεχίζουν εκεί. Για αυτούς επιθυμώ τα καλύτερα και γρήγορα να βρουν έναν τρόπο να φύγουν από εκεί".





TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ