ΑΡΗΣ

Μπάγεβιτς: "Να χτίσω δυνατή ομάδα"

Μπάγεβιτς: "Να χτίσω δυνατή ομάδα"
Μπάγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε οτι θέλει να χτίσει μια δυνατή ομάδα, που θα κάνει υπερήφανους τους οπαδούς του Άρη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο ελληνικό πρωτάθλημα, απασχόλησε αρκετά ΜΜΕ, με την επίσημη ιστοσελίδα της UEFA να μην αποτελεί εξαίρεση.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται: ''Ο 58χρονος Σέρβος πήρε την θέση του Χουάν Κάρλος Ολίβα, του οποίου η... βασιλεία κράτησε λιγότερο από τρεις μήνες. Ο Μπάγεβιτς που είχε συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον Ερυθρό Αστέρα με οψιόν ανανέωσης ως το 2010, παραιτήθηκε πριν λίγο καιρό και ενώ προηγουμένως είχε εργασθεί στην Ελλάδα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό δύο φορές και στον ΠΑΟΚ''.


Μπάγεβιτς: ''Υπερήφανοι οι οπαδοί''
Ο ''Ντούσκο'' απο την πλευρά του δήλωσε οτι αποδέχθηκε την πρόταση επειδή υπάρχουν όλες οι προυποθέσεις για να δουλέψει και να δημιουργήσει μια ομάδα με φιλοδοξίες, που θα κάνει υπερήφανους τους οπαδούς της.

''Δέχτηκα να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του Άρη, γιατί έχει καλή ομάδα, διαθέτει ταλαντούχους παίκτες και είδα ότι μπορώ να δουλέψω και να δημιουργήσω μια ομάδα με φιλοδοξίες. Στόχος μου είναι να χτίσω μια δυνατή ομάδα, κάτι που θέλουν οι παίκτες και ο κόσμος της ομάδας και αυτό γιατί ο Άρης έχει πολλά χρόνια να πρωταγωνιστήσει. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να μπορέσω να δημιουργήσω σε δύο χρόνια μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο για το οποίο θα είναι υπερήφανοι οι φίλαθλοι''.

Την είδηση της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία στον πάγκο του Άρη, φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της και η Σαραγόσα. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο νέος τεχνικός του Άρης Θεσσαλονίκης, ενώ έχει και ένα μίνι βιογραφικό του Σερβοέλληνα τεχνικού.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ