ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλήγμα με Σέζαρ

Πλήγμα με Σέζαρ
Σέζαρ

Εκτός δράσης για έξι με οκτώ εβδομάδες θα μείνει ο Ζούλιο Σέζαρ που υπέστη θλάση στον δικέφαλο

Το δελτίο τύπου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ αναφέρει:" Ο Χούλιο Σέζαρ υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε μαγνητική τομογραφία, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Από την εξέταση επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση για θλάση. Πιο συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί θλάση 3ου βαθμού δεξιού δικεφάλου και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα έξι έως οκτώ εβδομάδων".

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έτσι θα χάσει τους δύο άλλους αγώνες της φάσης των ομίλων του Champions League με αντιπάλους τη Λάτσιο και τη Βέρντερ Βρέμης, ενώ παράλληλα στο πρωτάθλημα μεταξύ άλλων δεν θα είναι στην διάθεση του Τάκη Λεμονή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 16 Δεκεμβρίου.

Μισός στην Τρίπολη

Με όλα αυτά οι "ερυθρόλευκοι" θα ταξιδέψουν με αποδεκατισμένη άμυνα στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα το Σάββατο.

Άλλωστε εκτός πλάνων είναι οι Άντζας, Ντομί, Λεντέσμα ενώ και η συμμετοχή του Ραούλ Μπράβο είναι αμφίβολη καθώς ο Ισπανός αμυντικός που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης έχει ένα μεγάλο αιμάτωμα λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο.

Η συμμετοχή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Πέμπτης οπότε και θα εξεταστεί εκ νέου από το ιατρικό τιμ.

Παράλληλα και ο Κοβάσεβιτς ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και με δεδομένο ότι έχει πιεστεί το τελευταίο διάστημα είναι πιθανόν να προφυλαχθεί.

Συγχαρητήρια και χαμηλοί τόνοι

Ο Τάκης Λεμονής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση στον αγώνα με την Ρεάλ αλλά παράλληλα προσπάθησε να ρίξει τους τόνους.

" Έχουμε καιρό για το ματς με τη Λάτσιο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να τα δώσουμε όλα στο ματς της Τρίπολης.

Να πάμε και να νικήσουμε για να ηρεμήσουμε στη συνέχεια, γιατί έτσι όπως είναι η κατάσταση θα είναι βάλσαμο η διακοπή", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δέκα χιλιάδες εισιτήρια για την Ρώμη

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ετοιμάζονται πάντως για το καθοριστικό παιχνίδι με τη Λάτσιο στην Ρώμη στις 28 του μήνα και οι Πειραιώτες ζήτησαν από τος Ιταλούς δέκα χιλιάδες εισιτήρια, κάτι που δείχνει ότι οι οπαδοί της ομάδας ετοιμάζουν εκστρατεία στο "Ολύμπικο" για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια του συγκροτήματος του Τάκη Λεμονή να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.




























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ