ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής: "Συγκλονιστική προσπάθεια"

Λεμονής: "Συγκλονιστική προσπάθεια"
Λεμονής

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών από την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον χρυσό βαθμό των πρωταθλητών

Στη συνέχεια ο Έλληνας αμυντικός δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα από τον αγωνιστικό χώρο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης":
" Η Ρεάλ ήταν πολύ καλή σήμερα, μας δυσκόλεψε πάρα πολύ και δεν μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Κάναμε μία ομαδική προσπάθεια και πήραμε τον βαθμό. Δεν είναι ώρα να κάνουμε υπολογισμούς. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε 30 παίκτες και όταν μας το ζητάει ο προπονητής πρέπει να δίνουμε ότι μπορούμε".

Λεμονής:

" Αντιμετωπίζαμε μία μεγάλη ομάδα. Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών σήμερα ήταν συγκλονιστική. Χάσαμε κάποιες εύκολες μπάλες και η Ρεάλ μας πίεσε πολύ. Είχαμε πολλές και σημαντικές απουσίες.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν έδωσαν ότι μπορούσαν παρά το ότι αγωνίστηκαν σε θέσεις που δεν ήταν οι φυσικές τους

".

Νικοπολίδης:
" Νιώθουμε ευχαριστημένοι από την ισοπαλία. Όλη η ομάδα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Όλα τα παιδία που είναι στον Ολυμπιακό μπορούν. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό σημαίνει ότι μπορείς να αγωνιστείς".

Πατσατζόγλου:

" Ξεραμε ότι έχουμε πολύ σημαντικές απουσίες. Είμαστα σίγουροι ότι οι ποδοσφαιριστές που θα τους αντικαταστήσουν θα έδιναν και την ψυχή τους. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ πιο δύσκολο από αυτό στο Μπερναμπέου.

Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός όπως σε κάθε αγώνα. Μας δίνει δύναμη και ψυχή. Η διαφορά φάνηκε στο παιχνίδι με την Λάτσιο.

Δεν πάμε ποτέ για την ισοπαλία. Θα πάμε στο Ολίμπικο για να κερδίσουμε. Η πρόκριση θα παιχτεί μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Μακάρι να μειωθούν οι τραυματισμοί".

Φαν Νιστελρόι:

" Είχαμε πολλές ευκαιρίες και αξίζαμε τη νίκη. Δεν είναι τόσο κακό αποτέλεσμα, ο ένας βαθμός είναι καλός. Είμαστε ακόμα στην κορυφή. Θα μπορούσαμε να περάσουμε σήμερα με μία νίκη. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα για να βρούμε τους βαθμούς ώστε να σφραγίσουμε την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα και καλές πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση. Ο Ολυμπιακός έχει ένα δύσκολο παιχνίδι στη Λάτσιο και εμείς παίζουμε στη Βέρντερ. Είναι ένας δύσκολος όμιλος, όλοι έχουν πιθανότητες

".













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ