CHAMPIONS LEAGUE

To SPORT 24 στο Καραϊσκάκη

To SPORT 24 στο Καραϊσκάκη
Καραϊσκάκη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ''ερυθρόλευκοι'' υποδέχονται τη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς βασικό και το SPORT 24 βρίσκεται στο ''Καραϊσκάκη''

*21:41... Η έκπληξη των οπαδών που σας προαναγγείλαμε γίνεται πράξη... Ένα μικρό έργο τέχνης από τους φίλους των ερυθρολεύκων το σημερινό "coreo". Η συνέχεια αργότερα στο phοtostory.
*21:27... Δύο λεπτά μετά αυτή της Ρεάλ, αν και τα ονόματα δεν ακούστηκαν καλά λόγω των σφυριγμάτων...

*21:25... Από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούγεται η σύνθεση του Ολυμπιακού. "Όλε, όλε, όλε" από τις εξέδρες.

*21:10.. Η σειρά των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ να κάνουν την εμφάνισή τους στο γήπεδο με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τους υποδέχονται με τον... δικό τους τρόπο. "Κόλαση" το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

*21:05... Βγήκαν και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού με τον κόσμο να τραγουδά τον ύμνο της ομάδας. Μαζί με τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και το διαιτητικό τρίο.

*20:52... Νικοπολίδης και Σηφάκης βγαίνουν για ζέσταμα και το γήπεδο παίρνει... φωτιά. Η μάχη της εξέδρας ξεκίνησε, αυτή των ποδοσφαιριστών στις 21:45.

*Ο Κοβάτσεβιτς σφίγγει τα δόντια και δίνει το "παρών" στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού και στο 4-3-3 του Τάκη Λεμονή: Νικοπολίδης, Πάντος, Ζεβλάκοβ, Ζούλιο Σέζαρ, Ραούλ Μπράβο, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς, Στολτίδης, Γκαλέτι, Λούα Λούα, Κοβάτσεβιτς.

*Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Μπερντ Σούστερ θα παρατάξει τους: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Καναβάρο, Ντιαρά, Ραούλ, Γκάγκο, Ρομπίνιο, Μαρσέλο, Χάιντσε, Φαν Νίστελροϊ, Σνάιντερ.

*Συνομιλία σε ευχάριστο κλίμα είχε ο Πέτρος Κόκκαλης με τον τεχνικό διεθυντή της Ρεάλ, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, στη φισούνα του γηπέδου.

*Μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέτρου Κόκκαλη, φιλοξενείται στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα που μοιράστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο κ. Κόκκαλης ζητά από τον κόσμο να προστατεύσει την ομάδα. "ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΔΕΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ", είναι το σύνθημα της ΠΑΕ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν επίσης και συνεντεύξεις δύο πρώην Μαδριλένων... Ο λόγος για τους Ζούλιο Σέζαρ και Ραούλ Μπράβο, που βρίσκονται πλέον στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

*Για να μην ξεχνιόμαστε... Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί. Ο κίνδυνος τιμωρίας ελλοχεύει και η UEFA δεν αστειεύεται, αφού ο πειραϊκός σύλλογος είναι στη "μαύρη λίστα". Μόνο φωνή και τραγούδι υπέρ του Ολυμπιακού, τίποτα άλλο... Ήδη, έχουν αρχίσει οι σχετικές επισημάνσεις και από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Όχι στα βεγγαλικά, όχι στη ρίψη αντικειμένων...

*Μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού έχει προμηθευτεί μπλούζες της Μπαρτσελόνα, ενώ υπάρχουν και σημαίες της Καταλονίας. Το αντίπαλο δέος της Ρεάλ Μαδρίτης.

20:14... Βγαίνουν στο γήπεδο παίκτες της Ρεάλ με πολιτικά και οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποδοκιμάζουν έντονα. Οι Μαδριλένοι δεν πτοούνται και περπατάνε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας μία γεύση από το εξαίσιο χορτάρι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

*Ώρα 20:13... Βγαίνουν στο γήπεδο κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού με τις φόρμες για να πατήσουν το χορτάρι. Ξεχωρίζει η μορφή του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και το σύνθημα: "Ντάρκο, Ντάρκο γαμ... τους Ντάρκο"!

*Οι προετοιμασίες στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών συνεχίζονται. Θέμα λίγων λεπτών είναι να γεμίσει και να μπει στην τελική ευθεία η εκπληκτική έμπνευση της "Θύρας 7". Άντε, θα σάς το αποκαλύψουμε... Λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα, θα σχηματιστεί ένας σταυρός στο κέντρο του πετάλου, όπου θα αναγράφονται δύο λέξεις "Θύρα 7" και θα υπάρχουν τέσσερα τετράγωνα. OSFP, με άσπρα και κόκκινα χαρτάκια!

*Ένα ενδιαφέρον στοιχείο... Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους στις 22 Οκτωβρίου του 1997, στο πλαίσιο του Champions League. Από εκείνο το 5-1 του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" υπέρ των Μαδριλένων, μόνο οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Ραούλ έχουν παραμείνει σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα. Οι δύο αρχηγοί!

*Στο κέντρο του γηπέδου έχει τοποθετηθεί το πασίγνωστο σεντόνι. Από τα μεγάφωνα ακούγεται διακριτικά ο ύμνος του Champions League.

*Σε μία γωνία είναι στριμωγμένοι οι οπαδοί της Ρεάλ, οι οποίοι δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τους 100. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού άρχισαν το πικάρισμα, βρίζοντας την Ισπανία!

*Στη "Θύρα 7" άρχισαν να ακούγονται ήδη τα πρώτα συνθήματα. Το "Θρύλε όλε", κυριαρχεί.

*Έντονη κινητικότητα υπάρχει από νωρίς και στις εισόδους του "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Το ηλεκτρονικό εισιτήριο, άλλωστε, δεν έχει γίνει ακόμα... συνήθεια στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

*Όπως είναι φυσιολογικό, οι γύρω χώροι του γηπέδου είναι γεμάτοι από φιλάθλους της πειραϊκής ομάδας. Οι μπουτίκ, τα μαγάζια που βρίσκονται εξωτερικά του γηπέδου, αλλά και οι καντίνες θα κάνουν... χρυσές δουλειές!

*Εδώ είμαστε! Ο κόσμος του Ολυμπιακού για πρώτη φορά φέτος θα γεμίσει το φαληρικό γήπεδο, στο σπουδαίο ματς με τη Ρεάλ. Οι φίλάθλοι του πρωταθλητή Ελλάδας ήδη έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Το πέταλο των οργανωμένων οπαδών ανάμενεται πολύ σύντομα να είναι κατάμεστο. Ακολουθεί και το "coreo" γαρ!








































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ