ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο σκοπός θα… αγιάσει τα μέσα

Ο σκοπός θα… αγιάσει τα μέσα
vsezargiamesareal

To SPORT 24 αναλύει όσα πρέπει να προσέξει ο ΟΣΦΠ για να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στη Ρεάλ (21:45 SS1).Οι τελευταίες οδηγίες Λεμονή

Τα εννέα και μόνο κύπελλα πρωταθλητριών, μιλάνε από μόνα τους και αυτή την ομάδα, πρέπει να κοιτάξει στα μάτια ο πρωταθλητής Ελλάδας. Ο Τύπος και στις δυο χώρες, είπε τα δικά του. Οι προπονητές και κάποιοι ποδοσφαιριστές έκαναν δηλώσεις. Σε λίγες ώρες, είναι η στιγμή, να αφεθεί η μπάλα πάνω στο χόρτο, να κλείσουν τα στόματα και να…μιλήσουν τα πόδια! Το ποδόσφαιρο είναι το πιο ωραίο άθλημα, γιατί δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα συμβεί.
Αυτό, ναι δίνει ελπίδα στον Ολυμπιακό για την αποψινή αναμέτρηση, αλλά θα πρέπει να προσεχθούν και κάποια άλλα πράγματα. Και θα αναφερθούμε συγκεκριμένα:

• Δεν είναι ανάγκη οι «ερυθρόλευκοι» να παρασυρθούν. Είτε από τον κόσμο, είτε από τους αντιπάλους τους. Τι εννοούμε; Το Καραϊσκάκη, είναι πάντα μια «καυτή» έδρα. Και ο φίλαθλος του Ολυμπιακού, ο πιο απαιτητικός ποδοσφαιρόφιλος. Για τον Ολυμπιακό οπαδό, δεν είναι δυνατόν η ομάδα του να μην κερδίσει. Κι ας παίζει με…εξωγήινους. Αυτό όμως έχει και όρια.

Το να μπεις στον ρυθμό της εξέδρας, είναι καμιά φορά κορώνα- γράμματα. Μπορεί να σου βγει, αλλά μπορεί να τρέχεις και να μην φτάνεις. Το πιο σωστό, είναι, οι «ερυθρόλευκοι» να περιμένουν, να κοιτάξουν έξυπνα τον αγώνα και να «χτυπήσουν» αν και εφόσον μπορούν την κατάλληλη στιγμή.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές του Σούστερ, μετά τον αγώνα του Μπερναμπέου, βγήκαν και είπαν πολλά. Τα περισσότερα ήταν έπαινοι για τον Ολυμπιακό και…θάψιμο για την ομάδα τους. Μην τα παίρνετε στα σοβαρά. Παλιό το κόλπο, της στάχτης στα μάτια. Αν πατήσεις τέτοια μπανανόφλουδα, πάει να πει ότι έχεις μείνει πολύ πίσω. Έλληνες είμαστε, όχι Αμερικανάκια για να μας δουλεύουν ο Γκούτι, ο Ραούλ, ο Κασίγιας και οι υπόλοιποι.

• Το δεύτερο που δεν θα πρέπει να λησμονηθεί, είναι ότι σε αυτό το…κόλπο υπάρχουν βαθμοί. Που σημαίνει, ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χρέος να κοιτάξουν πονηρά να εκμεταλλευθούν αυτό που πρέπει και να μην ρισκάρουν. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και είναι σίγουρο ότι θα συμβεί, αρκεί να μην λησμονήσουν τον σκοπό τους, ο Λεμονής με τους παίκτες του.

Η Ρεάλ δεν είναι στην Ελλάδα για να κάνει πλάκα. Θέλει τους βαθμούς και θα τους επιδιώξει. Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» θα ‘ναι ευτυχισμένοι και με μια ισοπαλία στην αναμέτρηση Λάτσιο- Βέρντερ. Για να μην ξεχνιόμαστε…

Τελευταία πυξίδα


Τι θα ζητήσει ο Λεμονής στην τελευταία σημερινή του ομιλία, λίγες ώρες πριν την σέντρα; Πρώτα απ’ όλα, να μην μείνουν ανοιχτοί διάδρομοι μπροστά από την μεγάλη περιοχή της ομάδας του. Αν γίνει αυτό, πάει το παιχνίδι χάθηκε. Οι κάθετες μπαλιές προς τους Φαν Νίστελρόι και Ραούλ, είναι ό,τι χειρότερο για τον αντίπαλο.

Ας πάει πάλι η μπάλα στο πλάι, όπως στο Μπερναμπέου, λογικά τώρα, ο Ολυμπιακός θα ‘ναι πιο έτοιμος για τα…ρήγματα που προσπαθούν να κάνουν οι Καστιλιάνοι. Τα προβλήματα στην άμυνα, «πονάνε» τον Ολυμπιακό, ακόμη χειρότερο γι’ αυτό που σας γράφουμε, είναι ότι λείπει ο Λεντέσμα, αλλά αυτό είναι το παιχνίδι, οι ετοιμοπόλεμοι, πρέπει να προσπαθήσουν.

Επιθετικά, η μόνη λύση είναι να…αδράξει τα λεπτά. Χωρίς άγχος και με την βοήθεια του κόσμου. Όταν βάζεις δυο γκολ στην Μαδρίτη, ε, δεν θα βάλεις στο σπίτι σου; Λέμε τώρα…

Πρόβλημα και με Ντάρκο

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Τάκη Λεμονή καθώς μετά τις απουσίες των Άντζα, Τοροσίδη και Λεντέσμα αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του μεγάλου επιθετικού όπλου των ερυθρολεύκων, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός των Πειραιωτών συμμετείχε κανονικά στην σημερινή προπόνηση όμως ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα (6/11) να κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Σε περίπτωση που τελικά δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο φορμαρισμένος "Νταρκογκόλ" την θέση του στην επίθεση θα πάρει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στα λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ.


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ