ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόβλημα...και με Ντάρκο

Πρόβλημα...και με Ντάρκο
Λεμονής Κοβάσεβιτς

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς στον αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Ρεάλ

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Τάκη Λεμονή καθώς μετά τις απουσίες των Άντζα, Τοροσίδη και Λεντέσμα αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του μεγάλου επιθετικού όπλου των ερυθρολεύκων, Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.
Ο Σέρβος επιθετικός των Πειραιωτών συμμετείχε κανονικά στην σημερινή προπόνηση όμως ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα (6/11) να κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Σε περίπτωση που τελικά δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο φορμαρισμένος "Νταρκογκόλ" την θέση του στην επίθεση θα πάρει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στα λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με τον 15χρονο Παπαδόπουλο στην αποστολή


Σ' ότι αφορά την προπόνηση κανονικά προπονήθηκε ο Παπαδόπουλος, ενώ ο Μπούτινα που ακολούθησε μέρος του προγράμματος των τερματοφυλάκων, έκανε και το ατομικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το γήπεδο.

Ο Ντομί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και το γήπεδο, ο Νε έκανε μέρος του προγράμματος της ομάδας, ενώ θεραπεία έκαναν οι Αντζας, Λεντέσμα και Ματσούκας.

Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης πριν από το σημαντικό παιχνίδι με τους μαδριλένους ο τεχνικός των ερυθρολεύκων ανακοίνωσε τους 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για τον αυριανό αγώνα, με έκπληξη να αποτελεί το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Η αποστολή των ερυθρολεύκων αποτελείται από τους: Νικοπολίδης, Σηφάκης, Μπράβο, Σέζαρ, Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Μενδρινός, Κωνσταντίνου, Νούνιες, Κοβάσεβιτς, Λούα Λούα, Μήτρογλου και Αρτσούμπι.











TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ