CHAMPIONS LEAGUE

Σούστερ: "Θα παρατάξω τους καλύτερους"

Σούστερ: "Θα παρατάξω τους καλύτερους"
σουστερ

"Θέλουμε την νίκη αλλά και η ισοπαλία είναι ικανοποιητική" τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπερντ Σούστερ στην Συν. Τύπου

Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε πως θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα προκειμένου να πάρει την νίκη, όμως παράλληλα δεν δίστασε να υπογραμμίσει πως ενστερνίζεται την δήλωση του Πατσατζόγλου πως και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα και για την Ρεάλ.
Ο προπονητής της "βασίλισσας" δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από Ισπανούς δημοσιογράφους για τους αγώνες με Βαλένθια και Σεβίλλη, όμως τόνισε πως αυτή την στιγμή κοιτάει μόνο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Έχουμε ξεχάσει τον αγώνα με την Σεβίλλη και κοιτάμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό γιατί είναι εξίσου δύσκολο και σε περίπτωση που πάρουμε την νίκη θα είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση καθώς μένουν μόνο δύο παιχνίδια.

Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι για να τα καταφέρουμε. Αν κερδίσουμε σημαίνει πως θα περάσουμε και στα δύο επόμενα παιχνίδια θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κι άλλοι παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής".





Ερωτηθείς για το αν θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες ή θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα ο Σούστερ ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: "Έχουμε προβλήματα τραυματισμών όπως αυτό του Γκούτι που χτύπησε την τελευταία στιγμή. Σίγουρα θα μας λείψει, όμως θα παρατάξω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να πάρουμε την νίκη".

O τεχνικος των μαδριλένων κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση του Χρήστου Πατσατζόγλου στην οποία αναφέρει πως και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα: "Έχουμε σχεδόν την ίδια φιλοσοφία καθώς και εμείς θέλουμε την νίκη αλλά και η ισοπαλία είνα ικανοποιητική".

Σε ερώτηση αν ο Ολυμπιακός έχει κοινά στοιχεία με τις Βαλένθια και Σεβίλλη ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός έχει πολλά κοινά στοιχεία με τις Βαλένθια και Σεβίλλη. Έχει δυνατό χρακτήρα, προσωπικότητα, τον κόσμο, έχει παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο Ισπανικό πρωτάθλημα όπως οι Ραούλ Μπράβο, Γκαλέτι και Κοβάτσεβιτς, όμως δεν αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και δεν μπορούμε να τον συγκρίνουμε".



Για τον αν θα επηρεάσει η καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού το παιχνίδι της Ρεάλ ο Σούστερ δεν φάνηκε να προβληματίζεται λέγοντας: "Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, δεν θα δυσκολέψει εμάς. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που έχει εμπειρία από καυτές έδρες θα είναι πάντως ένα δύσκολο παιχνίδι".



Αναφορικά με την ψυχολογία που θα έχει η Ρεάλ στον αγώνα με τους ερυθρολεύκους ο Σούστερ τόνισε: "Έχουμε καλή ψυχολογία. Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι τόσο στην Βαλένθια όσο και στην Σεβίλλη όμως στον δεύτερο αγώνα δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε και όπως θα έπρεπε. Αυτό που μου άρεσε είναι πως παλέψαμε και αυτό μου δίνει ηρεμία για τον αυριανό αγώνα".



Σ' ότι αφορά την χρησιμοποίησε του Πέπε ο προπονητής των "μαδριλένων" υπογράμμισε: "Ο Πέπε είναι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του, είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Η χρησιμοποίηση του θα εξαρτηθεί από την έκβαση του παιχνιδιού. Αν τελικά δεν αγωνιστεί την θέση του θα πάρει ο Καναβάρο".

Τους πάικτες της Ρεάλ εκπροσώπησε ο Σέρχιο Ράμος ο οποίος τόνισε για τον αυριανό αγώνα: "Πρέπει να νικήσουμε γιατί αυτό το παιχνίδι σημαίνει πολλά για εμάς. Η παράδοση παίζει σημαντικό ρόλο και μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να την αλλάξουμε και να πάρουμε την νίκη κόντρα. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς επικίνδυνους παίκτες, όμως καλά προετοιμασμένοι".






TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ