CHAMPIONS LEAGUE

Γκούτι στο SPORT 24: "Προσοχή... θα φάμε πολλά"

Γκούτι στο SPORT 24: "Προσοχή... θα φάμε πολλά"
κεντρ - πανι

O Γκούτι μίλησε αποκλειστικά στο SPORT 24 και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας πως η Ρεάλ θα τα βρει δύσκολα στο Καραϊσκάκη. Θαυμασμός από διεθνή ΜΜΕ

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της Ρεάλ, ο Γκούτι, μίλησε στο SPORT 24 και έκανε απίστευτη δήλωση: "Προσοχή, θα φάμε πολλά στην Αθήνα"!Υπόκλιση στον... διαφορετικό Ολυμπιακό από τα ισπανικά ΜΜΕ.
Το βράδυ της Τετάρτης (25/10) ο Ολυμπιακός παρουσίασε στο Μπερναμπέου πραγματικά μια παράσταση... Champions League. Η ελληνική ομάδα αντιμετώπισε την Ρεάλ Μαδρίτης 11 προς 11 (άσχετα αν έπαιξε για 80 λεπτά με 10), αλλά δεν τα κατάφερε να φύγει έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας (που τουλάχιστον δικαιούται).

Παρόλα αυτά, κατάφερε να "κλέψει" την αναγνώριση από τους Ισπανούς και μάλιστα έγινε κατανοητό από όλους το μήνυμα που έστειλαν οι ¨"ερυθρόλευκοι" για την παράσταση που θα παίξει στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" σε 14 βράδια.

Τρανή απόδειξη για... την λήψη του μηνύματος ο άσος των "μαδριλένων", Γκούτι, που μίλησε αποκλειστικά στο SPORT 24 και προειδοποίησε εαυτόν και συμπαίκτες πως στην Αθήνα αν δεν παίξουν κινδυνεύουν να... γλιστρήσουν σε κατηφόρα. Τα παραλέμε; Διαβάστε...

"Αν η Ρεάλ παίξει έτσι στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός είναι σε θέση κι έχει την ποιότητα να μας βάλει περισσότερα γκολ από όσα βάλαμε εμείς σήμερα. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την εμφάνιση μας. Κρατάμε μόνο τη νίκη και αν δεν αλλάξουμε προς το καλύτερο μας περιμένουν δύσκολα βράδια", δήλωσε ο Γκούτι.

Φυσικά η άσχημη εμφάνιση της Ρεάλ σε αντίθεση με την εκπληκτική του Ολυμπιακού των 10 παικτών δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Ευρωπαϊκό Τύπο με τα ισπανικά ΜΜΕ να τονίζουν πως ο φετινός Ολυμπιακός είναι πολύ διαφορετικός από τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά αποσπάσματα του Ευρωπαϊκού Τύπου:


Marca:


Τίτλος: "Άλλη φιέστα του Ρομπίνιο"

"Ο Ρομπίνιο ήταν στο μάτι του κυκλώνα στο Μπερναμπέου, μετά το πάρτι στη Βραζιλία, όμως κέρδισε τη συγχώρεση του μέσα στο γήπεδο. Ο βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του Σούστερ για να γυρίσει το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό με τα δύο του γκολ (4-2). Αυτό ναι, η Ρεάλ υπέφερε μέχρι το τέλος, ο Κασίγιας απέτρεψε την ισοφάριση στο 91` απέναντι σε μια ελληνική ομάδα που έπαιζε με 10 από το 12`".

El Mundo:


Τίτλος: "Ρομπίνιο και Κασίγιας ανεβάζουν τη Ρεάλ"

"Ένας ανώτερος Ρομπίνιο, δημιουργός δύο γκολ και μαγικών ενεργειών, χάρισε έναν θρίαμβο απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που κοίταξε στα μάτια τη Ρεάλ. Ο Κασίγιας έκανε σωτήρια απόκρουση με το χέρι στο τέλος".

Eurosport:


Τίτλος: Ο Ρομπίνιο έδωσε ώθηση την αντεπίθεση της Ρεάλ"

"Ο Ρομπίνιο από θύμα εξελίχτηκε σε ήρωα στη για την Ρεάλ Μαδρίτης, στη νίκη βγαλμένη από θρίλερ με 4-2 επί του Ολυμπιακού των 10 παικτών".

El Mundo Deportivo:


Τίτλος: "4-2: Ρομπίνιο και Κασίγιας σώζουν τη Ρεάλ"

"Ο βραζιλιάνος σημείωσε δύο γκολ και αποδείχτηκε καθοριστικός μαζί με τον Κασίγιας για την επάνοδο της Ρεάλ. Ο Ολυμπιακός όρθωσε ανάστημα, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με 10 από το 12`".

UEFA:



Τίτλος: "Τα δύο γκολ του Ρομπίνιο, έστειλαν την Ρεάλ στην κορυφή"

"Ο Ρομπίνιο πέτυχε δύο γκολ, με την Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει την ανατροπή και να κερδίζει τον Ολυμπιακό των 10 παικτών σε ένα θρίλερ του Σαντιάγκο Μπερναμπέου"

Αs:


Τίτλος: "Ο Ρομπίνιο χορεύει στο Μπερναμπέου"

"Η τόλμη του βραζιλιάνου και άλλη μία εντυπωσιακή και αξεπέραστη ενέργεια του Κασίγιας έδωσαν τη νίκη σε μία Ρεάλ που υπέφερε για να κερδίσει έναν Ολυμπιακό που έπαιζε με 10 για περίπου 80 λεπτά. Στην ομάδα του Σούστερ συνεχίζει να λείπει το καλό παιχνίδι".




























Δείτε τα γκολ από το 4-2 στο Ρεάλ-Ολυμπιακός, το χαμένο πέναλτι του Νίστελροϊ και την τρομερή φάση του Κοβάτσεβιτς στην εκπνοή...












































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ