ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κασίγιας: "Δεν έχουμε τύχη στην Αθήνα"

Κασίγιας: "Δεν έχουμε τύχη στην Αθήνα"
Κασίγιας

Καθολική αναγνώριση από τους παίκτες των Μαδριλένων για τον Ολυμπιακό. "Καμία τύχη στην Αθήνα"

Ίκερ Κασίγιας

" Ήμουν πολύ τυχερός γιατί είχα ήδη αρχίσει να πέφτω από την άλλη πλευρά, άπλωσα το χέρι μου τελευταία στιγμή και απέκρουσα. Ήμασταν πολύ τυχεροί σε αυτή τη φάση. Ο Ολυμπιακός μας εξέπληξε. Ήταν η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από τον Μπερναμπέου τη φετινή χρονιά.

Αν παίξουμε έτσι στην Αθήνα δεν θα έχουν τύχη, έχοντας υπόψη μας πως ο Ολυμπιακός σήμερα αγωνίστηκε με δέκα παίκτες. Θα πρέπει να βελτιωθούμε τόσο ώστε να μην έχουμε περιπέτειες. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που δεν το έβαλε κάτω

".

Σαλγκάδο

" Παίξαμε πολύ άσχημα. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε αλλά δεν μας βγήκαν οι φάσεις. Για μία ακόμα φορά μας έσωσε ο Κασίγιας αλλά αυτό δεν θα γίνεται για πάντα. Αν θέλαμε να είμαστε ειλικρινής είμαστε πολύ τυχεροί και πολύ άτυχος ο αντίπαλος. Είναι απίστευτο. Μας έκαναν να τα χάσουμε σε αρκετές στιγμές. Παίξανε με τρομερή ψυχή. Συγχαρητήρια".

Μέτσελντερ

" Περάσαμε δύσκολες στιγμές με τον Ράμος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η δυναμική του Ολυμπιακού μας απορύθμισε. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο δυνατό τον Ολυμπιακό, αλλά ευτυχώς έχουμε μεγάλους παίκτες και δύο από αυτούς, Ρομπίνιο και Κασίγιας μας ξελάσπωσαν".









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ