ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: "Τελικός" επιβίωσης για τους Μπακς στο 1.91

Ο Κρις Μίντλετον
Ο Κρις Μίντλετον 2024 MORRY GASH/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το Game 6 ανάμεσα στους Ιντιάνα Πέισερς και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Το Μιλγουόκι έσβησε το πρώτο match ball της Ιντιάνα, αφού κέρδισε με 115-92 στο Game 5 και μείωσε τη σειρά σε 3-2. Βέβαια, το σκηνικό τώρα μεταφέρεται στην Ιντιανάπολις, εκεί όπου οι Πέισερς θα έχουν ακόμη μία ευκαιρία για να προκριθούν στον δεύτερο γύρο των playoffs.

Ασφαλώς το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα καταφέρουν να αγωνιστούν για τους Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Ντέμιαν Λίλαρντ. Ο Ντοκ Ρίβερς άνοιξε ένα παράθυρο αισιοδοξίας, λέγοντας ότι πλησιάζει η επιστροφή και των δύο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιάννης λείπει από τις 9 Απριλίου και δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα ματς της φετινής postseason, ενώ ο Λίλαρντ απουσίασε από το Game 4 και το Game 5. Επίσημα χαρακτηρίζονται ως doubtful, επομένως η απόφαση για το αν τελικά θα αγωνιστούν αναμένεται να παρθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

“Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να κερδίσουμε, ό,τι κι αν χρειαστεί”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κρις Μίντλετον, που είχε 29 πόντους και 12 ριμπάουντ στο πέμπτο ματς, όντας ο κορυφαίος παίκτης των Μπακς, μαζί με τον Μπόμπι Πόρτις, που είχε 29 πόντους και 10 ριμπάουντ. Χάρη στην εμφάνιση των Μίντλετον και Πόρτις, το Μιλγουόκι έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία των playoffs, που κερδίζει αγώνα χωρίς να αγωνιστούν οι δύο καλύτεροι σκόρερ της.

Στον αντίποδα, ο Μάιλς Τέρνερ παραδέχθηκε ότι η Ιντιάνα έχασε μία χρυσή ευκαιρία να τελειώσει μία ώρα αρχύτερα τη σειρά και ότι τα δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά στο έκτο παιχνίδι αν επιστρέψουν ο Greek Freak και ο Λίλαρντ.

Οι μπουκ πάντως, δίνουν καθαρό φαβορί στους 8,5 πόντους την Ιντιάνα, θεωρώντας προς το παρόν ότι το Μιλγουόκι δεν θα παραταχθεί με πλήρη σύνθεση. Σε κάθε περίπτωση, η Ιντιάνα αναμένεται πολύ πιο παραγωγική στην έδρα της, συγκριτικά με ό,τι συνέβη στο Game 5, όπου περιορίστηκε στους 92 πόντους.

Παράλληλα, είναι γνωστό ότι η ομάδα του Ρικ Καρλάιλ δεν φημίζεται για την άμυνά της. Ακόμη λοιπόν και να λείψουν ο Γιάννης και ο Λίλαρντ, οι Μπακς έχουν τη δυνατότητα να ξεπεράσουν τους 100 πόντους. Στο προηγούμενο ματς για παράδειγμα, η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς εκτέλεσε 45% των προσπαθειών από το mid-range, επιλογή που τη βοήθησε να ανεβάσει αισθητά το ποσοστό ευστοχίας της.

Το βασικό line στους πόντους είναι στο 212,5, επομένως μπορούμε να πάμε με το Over 1.91. Άλλωστε, στα τρία ματς της σειράς που κέρδισε η Ιντιάνα, το συγκεκριμένο line επαληθεύτηκε άνετα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντιάνα – Μιλγουόκι: Over 212,5 (απόδοση 1.91), 01:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ