CHAMPIONS LEAGUE

Γκαλέτι: "Τους περιμένουμε"

Γκαλέτι: "Τους περιμένουμε"
Γκαλέτι

Με δηλώσεις του ο Κασίγιας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα σε γαλλική τηλεόραση χαρακτήρισε εκπληκτικό τον Ολυμπιακό

Τάκης Λεμονής

" Η σημερινή εμφάνιση μας έκανε να νιώσουμε υπερήφανοι. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο στην Ελλάδα και αυτούς που βρέθηκαν στο Μπενρμπέου αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό. Κάναμε μία πολύ καλή προσπάθεια με δέκα παίκτες κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο μέσα στο Μπενραμπέου. Δεν φοβηθήκαμε τη Ρεάλ τους, προβληματίσαμε διεκδικήσαμε τη νίκη και στο τέλος τον βαθμό".

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είχε καλύτερη τύχη χωρίς την αποβολή του Τοροσίδη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε: " Είναι υποθετικό. Θα είχαμε την ευκαιρία να επιτεθούμε καλύτερα. Ο στόχος μας ήταν αυτός από την αρχή. Στο Μπερναμπέου ναν δεν βάλεις γκολ δεν έχεις τύχη.

Δείχνουμε ότι είμαστε σε ένα καλό δρόμο. Είμαστε αρκετά σοβαρή ομάδα. Λάθη θα γίνονται σε κάθε αγώνα".

Για τη συνέχεια ο Λεμονής δήλωσε: " Με απασχολεί μόνο το παιχνίδι με τη Ρεάλ. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία θα είναι χαμηλή.

Ίσως είναι διαφορετικά στο Καραισκάκη αλλά νομίζω πως η λογική επιθετικότητα θα είναι στοιχείο του ματς".

Λουτσιάνο Γκαλέτι

"

Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό που έδειξε ο Ολυμπιακός σε αυτό το γήπεδο. Παίξαμε πολύ καλά με δέκα παίκτες. Έχουμε κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Προσωπικά πιστεύω πως έκανα το καλύτερο μου παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο. Τώρα τους περιμένουμε στο Καραϊσκάκη. Αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε καλύτεροι από την Ρεάλ μέσα στο γήπεδο και στο Καραϊσκάκη μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα".

Ο χαφ του Ολυμπιακού μίλησε και σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής λέγοντας: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος κι εγώ κι η οικογένεια μου από τη ζωή στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πέρα από τη σημερινή εμφάνιση, αυτό θα επιβεβαιωθεί όταν ολοκληρωθεί ο όμιλος. Πιστεύω ακράδαντα στην πρόκριση. Όλοι μες στην ομάδα έχουν νοοτροπία νικητή κι αυτό αποδεικνύεται σε κάθε παιχνίδι με την απόδοση του καθενός και τη συνολική εικόνα να είναι καλύτερη. Είμαστε όλοι ενωμένοι για την πρόκριση".


Κοβάσεβιτς

" Ήμασταν πολύ άτυχοι γιατί παίξαμε σχεδόν όλο το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Η ομάδα έδειξε πολύ ψυχή και πάλεψε παραπάνω από τα όριά της και προσφέραμε θέαμα.

Για τη φάση του 92 είπε: Μου φαίνεται ότι δεν μπήκε γκολ. Σήκωσα το χέρι για να πανηγυρίσω και ήρθε ένα άλλο χέρι από το πουθενά και έδιωξε την μπάλα.

Έχασα μοναδική ευκαιρία να κάνω ενδεκάδα, αλλά θα το προσπαθήσω στο Καραϊσκάκη.

Πρέπει να εκμεταλλευθούμε τα παιχνίδια που έρχονται αλλά το πιο κρίσημο είναι αυτό με την Βέρντερ



".

Λεντέσμα

" Ήμαστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα αλλά και πολύ χαρούμενοι γιατί ξέρουμε ότι τα δώσαμε όλα. Μας κόστισε η αποβολή. Ο κόσμος είναι εκπληκτικός. Θα κοιτάξουμε να τους το ανταποδώσουμε στο Καραϊσκάκη".

Στολτίδης

" Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Παίξαμε σχεδόν ένα ολόκληρο παιχνίδι με δέκα παίκτες και όταν παίζεις με τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου είναι δύσκολο να το ξεπεράσεις. Ο Λεμονής μας έχει αλλάξει την ψυχολογία και τη νοοτροπία. Πλέον δεν κοιτάμε να κρατήσουμε στην άμυνα αλλά σε κάθε ευκαιρία φεύγουμε στην επίθεση για να πετύχουμε γκολ.

Σε αυτό έχουν βοηθήσει και οι καινούργιοι παίκτες, οι οποίοι μας έχουν κάνει να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει αντίπαλος ανίκητος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι το κάτι άλλο. Δεν υπάρχουν λόγια και αυτό δεν το καταλάβαμε μόνο εμείς αλλά και οι αντίπαλοι όπως και όλο το στάδιο

".

Ραούλ Μπράβο

" Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Ξαναγύρισα στο δικό μου γήπεδο στο δικό μου κοινό στη δική μου πόλη, αλλά από τη στιγμή που σφύριξε ο διαιτητής η προσοχή μου ήταν στραμένη στο να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Κάναμε μεγάλο παιχνίδι, γιατί όταν καταφέρνεις με 10 παίκτες να περιορίσεις τη Ρεάλ και να κάνεις τόσες πολλές ευκαιρίες.

Αν μη τι άλλο και παρά την ήττα πρέπει να κρατήσουμε τη θετική πλευρά, η οποία για μας ήταν η πίστη στο αποτέλεσμα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Δεν τα καταφέραμε, αλλά πιστεύω ότι έχουμε τύχη και μάλιστα μεγάλη για να συνεχίσουμε. Στόχος δεν είναι να κερδίσουμε μόνο τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας, αλλά να μη χάσουμε από τη Λάτσιο".





Λούα Λούα



"Παλέψαμε... Τους δυσκολέψαμε, αλλά σταθήκαμε πολύ άτυχοι στη φάση του Τοροσίδη και το πληρώσαμε στη συνέχεια. Δεν μείναμε από δυνάμεις κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δείξαμε και στη Ρεάλ και σε εμάς ότι είμαστε ικανοί να προχωρήσουμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είμαστε στα μισά κι όλοι μες στα αποδυτήρια υποσχεθήκαμε την επόμενη αγωνιστική να είμαστε πρώτοι στον όμιλο".



































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ