CHAMPIONS LEAGUE

Η συνέντευξη Τύπου

Η συνέντευξη Τύπου
λεμονης για γκαρα

Ο Τάκης Λεμονής μόνο καλά λόγια είχε να πει για την παρουσία του κόσμου στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:
Τάκης Λεμονής (προπονητής Ολυμπιακού): " Μετά το τέλος αυτής της αγωνιστικής (σ.σ. 4ης), είναι φυσιολογικό να αρχίσουν οι υπολογισμοί για την πρόκριση. Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, ο βαθμός που πήραμε είναι σημαντικός. Κερδίσαμε τον κόσμο μας. Αυτό που ζήσαμε είναι σημαντικό. Ο κόσμος μας βοήθησε. Έχει καταλάβει την προσπάθεια που άρχισε φέτος για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Στον αγώνα της Μαδρίτης δεν έμεινα ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Στο ματς στην έδρα μας, έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Είχαμε σημαντικές απουσίες, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαμε δύο ακόμα αγωνιστικά προβλήματα. Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ξέρετε ότι δεν μιλάω συγκεκριμένα για τους παίκτες, όμως θέλω να κάνω μία εξαίρεση. Ο Πάντος δεν είναι σούπερ σταρ. Για μένα, όμως, είναι ένας σούπερ σταρ.

Στη διάρκεια ενός αγώνα, πρέπει να είσαι έτοιμος από τον πάγκο (σ.σ. εννοεί ο προπονητής μίας ομάδας). Για να είμαι ειλικρινής, είχαμε δύο πολύ δύσκολες περιπτώσεις, με τους Ραούλ Μπράβο και Ζούλιο Σέζαρ. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του Αρτσούμπι και του Μενδρινού, που τους αντικατέστησαν. Θέλω να δώσω στα δύο αυτά παιδιά ένα μεγάλο μπράβο για την καλή προσπάθεια που κατέβαλαν".

Παρά τις απουσίες, προσπαθήσαμε να λειτουργήσουμε ομαδικά. Κάναμε ομαδική δουλειά. Θέλω να σταθώ και στην παρουσία του Μιχάλη (σ.σ. Κωνσταντίνου) για τον τρόπο που αγωνίστηκε. Αντικατέστησε τον Ντάρκο, που πλέον είναι πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός διακατέχεται από ομαδικό πνεύμα, γεγονός που επιβράβευσε ο κόσμος με τις αντιδράσεις του.

Πλέον, απομένουν δύο αγώνες. Με τη Λάτσιο θα είμαστε πιο έτοιμοι από πλευράς παικτών. Η διακοπή που έρχεται λόγω των Εθνικών ομάδων είναι ευεργητική για εμάς. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο.

Το καλοκαίρι είχαμε βάλει στο μυαλό τη δημιουργία ενός σκελετού. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε 18 μετεγγραφές. Ο σύλλογος δουλεύει καλά στο σκάουτινγκ. Ξέρουμε τί χρειαζόμαστε, πού πονάμε και πιστεύω πως αυτό που θα χρειαστούμε, θα το έχουμε στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο









".

Μπερντ Σούστερ (προπονητής Ρεάλ Μαδρίτης): " Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, τον έλεγχο του αγώνα, σε μία δύσκολη έδρα. Χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά και ο ένας πόντος είναι ικανοποιητικός. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας και παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ. Μας έλειψε η τύχη.

Κάτι φταίει για την παράδοση που έχει η Ρεάλ στην Ελλάδα (σ.σ. δεν έχει νίκη σε επτά επισκέψεις). Φτάσαμε κοντά στη νίκη, αλλά δεν την πετύχαμε. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες του, αν και ομολογώ πως την ώρα του αγώνα σκέφτηκα την απουσία του Γκούτι (σ.σ. δεν αγωνίστηκε).

Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι υπέροχος. Είναι κίνδυνος για οποιαδήποτε ομάδα αγωνίζεται εδώ. Τραγουδάνε και φωνάζουν υπέρ της ομάδας τους συνέχεια



".

*Την Τετάρτη (7/11) θα διαπιστωθεί η κατάσταση των Ραούλ Μπράβο και Ζούλιο Σέζαρ, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες. Ο Ισπανός έχει αιμάτωμα στη γαστροκνημία και ο Βραζιλιάνος πιθανότατα θλάση στο δεξιό δικέφαλο. Ακόμα δύο απώλειες...

*Κόπηκαν 30.549 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 703.530 ευρώ.






TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ