ΗΡΑΚΛΗΣ

Ηρακλής: Το Ιβανώφειο έγινε ηφαίστειο και έσπασε το φράγμα του ήχου στην πρόκριση του "Γηραιού" στο Final Four της Elite League

Ηρακλής: Το Ιβανώφειο έγινε ηφαίστειο και έσπασε το φράγμα του ήχου στην πρόκριση του "Γηραιού" στο Final Four της Elite League
PRINT SCREEN

Ο Ηρακλής προκρίθηκε στο Final Four της Elite League στο κατάμεστο Ιβανώφειο, με τους φιλάθλους του "Γηραιού" να δημιουργούν βροντερή ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο.

Στο κατάμεστο Ιβανώφειο και σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους του Ηρακλή, ο "Γηραιός" εξασφάλισε την πρόκριση του στο Final Four της Elite League. Ο κόσμος των κυανόλευκων ώθησε την ομάδα στην τελική φάση του πρωταθλήματος, μετατρέποντας το γήπεδο σε ηφαίστειο, με τα πλάνα του Γυμναστικού Συλλόγου να αναδεικνύουν τις μοναδικές εικόνες.

Μάλιστα, ένας φίλος του Ηρακλή κατέγραψε το εύρος των ντεσιμπέλ, με την μετρήσεις να ακουμπούν την ένδειξη "161.3", όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο video.

Τα στιγμιότυπα συνοδεύονται από τη λεζάντα: "Εμείς δεν έχουμε (ακόμη) ομάδα επιπέδου Euroleague, εσείς δεν έχετε έδρα επιπέδου Ιβανωφείου... Η επιστήμη και η Ευρώπη... μίλησαν στα σχόλια!", ενώ το σύνθημα "Έρχονται" που παραπέμπει στην άνοδο του Ηρακλή στην Stoiximan Basket League, έγινε ακουστό σε κάθε γωνιά του γηπέδου.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ