ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νοκ-άουτ Ντομί, Λεντέσμα

Νοκ-άουτ Ντομί, Λεντέσμα
Ντομί

Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ο Ντομί. "Τζόλε":"Στόχος οι τρεις βαθμοί στο παιχνίδι με τη Λάτσιο"

Ο Γάλλος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε θα απουσιάσει για τρεις εβδομάδες από την αγωνιστική δράση, κάτι που σημαίνει ότι μεταξύ άλλων θα χάσει και το καθοριστικό παιχνίδι με τη Λάτσιο την επόμενη Τετάρτη για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.
Μάλιστα ύστερα από αυτή την εξέλιξη προκύπτει πρόβλημα για το αριστερό άκρο, καθώς και ο Ραούλ Μπράβο είναι τραυματίας. Το δελτίο τύπου της πειραϊκής ΠΑΕ για τον Ντομί ανέφερε:

" Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, ο Ντιντιέ Ντομί.

Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση τετρακέφαλου αριστερά και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου τριών εβδομάδων".



Aπών από την αναμέτρηση με την Βέροια θα είναι και ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντίνος άσσος δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και μείωσε στο ελάχιστο τις πιθανότητες για συμμετοχή στο παιχνίδι με την Βέροια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού προτιμάει να αφήσει τον παικτή εκτός για τον συγκεκριμένο αγώνα και κρατάει τις επιφυλάξεις του για το αν θα μπορεί ο Λεντέσμα να δώσει το "παρών" στον αγώνα κόντρα στην ιταλική ομάδα.

Tζόρτζεβιτς : "Για νίκη με Λάτσιο"

Στο μεταξύ ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με δηλώσεις του στο περιοδικό της UEFA τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχτεί με στόχο τη νίκη στον αγώνα με τη Λάτσιο στο "Ολύμπικο" την Τετάρτη. Παράλληλα όμως επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να θέσει την ημερομηνία λήξης της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Αρχικά στο δημοσίευμα γίνεται λόγος στο γεγονός πως ο "Τζόλε" έχει δώσει το "παρών" στα 59 από τα 66 παιχνίδια της ομάδας του στο Champions League και ο ίδιος ανυπομονεί για την αναμέτρηση με τους Ιταλούς. Ακολουθούν οι δηλώσεις του Σέρβου άσου των πρωταθλητών Ελλάδος.

-Είστε έτοιμοι για τον αγώνα με τη Λάτσιο;

"Είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με τη Λάτσιο. Η διακοπή για τα προκριματικά του EURO δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή, αφού επέστρεψαν οι πολλοί τραυματίες που είχαμε.

Η Λάτσιο είναι πολύ σκληρή και δυνατή ομάδα και θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην δύναμη και όχι στην τεχνική. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να κλείσουμε τους χώρους προς την άμυνά μας και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας για να σκοράρουμε".

-Η νίκη θα ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα, όμως και η ισοπαλία, υπό συνθήκες, κάνει για τον Ολυμπιακό:

"Δεν μπορείς να βασιστείς σε σχέδια πριν τον αγώνα, καθώς κατά την διάρκειά του υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες, που μπορούν να διαμορφώσουν την εικόνα του. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή, να αποκτήσουμε τον έλεγχο του ματς και να μην κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις.

Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Μια ισοπαλία δεν θα σημάνει την καταστροφή, αλλά δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία, καθώς όποια ομάδα κατέβει στο γήπεδο για το «Χ», συνήθως ηττάται. Αν πιάσουμε απόδοση ανάλογη της Βρέμης και της Μαδρίτης δεν φοβόμαστε τίποτα. Θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

-Πως άλλαξε η συμπεριφορά του Ολυμπιακού αλλά και οι εμφανίσεις του σε σχέση με τις περασμένες περιόδους;

"Τις δύο τελευταίες χρονιάς αποκλειστήκαμε γιατί δεν είχαμε καλές εντός έδρας εμφανίσεις. Αυτή τη σεζόν διορθώσαμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Το γεγονός ότι νικήσαμε εκτός έδρας για πρώτη φορά μετά από έντεκα χρόνια στο Champions League, ανέβασε την αυτοπεποίθηση μας. Το αποτέλεσμα στη Βρέμη μας βοήθησε πολύ. Είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με τα περασμένα χρόνια και έχουμε λίγες μεταπτώσεις στο παιχνίδι μας, ειδικά εκτός έδρας. Παίζαμε κατώτερα σε σχέση με το επίπεδο μας αλλά αυτό έχει αλλάξει".

-Έχεις συνδέσει το όνομα του με την αναγέννηση του Ολυμπιακού από το 1996 και μετά όταν υπέγραψες και τις τελευταίες έντεκα σεζόν έχει κερδίσει πολλούς τίτλους. Πως αισθάνεσαι που είσαι αρχηγός της ομάδας;

"Δεν αισθάνομαι κάτι διαφορετικό ως αρχηγός, αγωνίζομαι κι εγώ όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου. Παίζω στην ομάδα πολλά χρόνια και είμαι πανευτυχής που έχω κατακτήσει τόσα πρωταθλήματα με εξαίρεση αυτό του 2004. Είναι πολύ ικανοποιητικό επίτευγμα, τόσο προσωπικό, όσο και συλλογικό και δεν θέλω να τελειώσει πριν σταματήσω την καριέρα μου".


-Τι λείπει από την ποδοσφαιρική σου καριέρα;

"Θα ήθελα να είχαμε καταφέρει περισσότερα πράγματα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα άξιζε κάτι παραπάνω στα προηγούμενα 11 χρόνια. Κατά καιρούς μου έρχονται στο μυαλό συγκεκριμένα περιστατικά και στεναχωριέμαι, αφού πολλές φορές η τύχη μας γύρισε την πλάτη και δεν μας «πήγαιναν» τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι αξίζαμε παραπάνω από μια φορά να περάσουμε στα προημιτελικά του θεσμού στα 11 χρόνια που μετέχουμε στην διοργάνωση".


-Ποιά ήταν η πιο απογοητευτική στιγμή στην εμπειρία του στο Champions League;

"Θα αναφέρω δύο. Μια το 1999, όταν πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με την Γιουβέντους δεχτήκαμε την ισοφάριση από τον Κόντε και ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα εκείνο το βράδυ. Η άλλη ήταν το 2005, όταν χάσαμε (1-3) στο «Ανφίλντ» από το γκολ του Τζέραρντ στο φινάλε.

Ομως θεωρώ ότι τότε ήταν γραφτό για την Λίβερπουλ να λάμψει. Πήγε στον τελικό έχανε 3-0 από τη Μίλαν και τελικά πήρε το Κύπελλο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η τύχη παίζει πάντα μεγάλο ρόλο".

-Έκλεισες τα 35 χρόνια τον Αύγουστο.Σκέφτηκες ποτέ να αποσυρθείς;

"Δεν το σκέφτομαι, εφόσον είμαι υγιής και σε καλή φυσική κατάσταση. Θα αφήσω το σώμα μου να αποφασίσει πότε θα αποσυρθώ. Δεν θα θέσω ημερομηνία λήξης στον εαυτό μου".

-Γιατί η πορεία του Ολυμπιακού δεν είναι ανάλογη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια;

"Δεν είμαστε κουρασμένοι, ούτε το χρησιμοποιούμε ως πρόφαση, αφού όλες οι ομάδες που μετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ έχουν βεβαρημένο πρόγραμμα. Απλά πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας και να παλεύουμε περισσότερο στα εκτός έδρας ματς. Παρόλα αυτά, υπάρχει ακόμα καιρός για να αναστρέψουμε την κατάσταση. Θα επιστρέψουμε εκεί που μας αξίζει. Στην κορυφή".

Η αποστολή για τη Βέροια

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν την Παρασκευή στις 18:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (24/11) αγώνα με την Βέροια (19:00, γήπεδο "Γ.Καραϊσκάκης").

Ο Νε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο, όπως ο Ρ. Μπράβο και ο Χ. Σέζαρ. Ο Ντομί έκανε θεραπεία.Ο Λεντέσμα, λόγω ήπιων ενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο, δεν ακολούθησε για προληπτικούς λόγους το τελευταίο μέρος της προπόνησης. Ο Τζόρτζεβιτς αποχώρησε νωρίτερα από την προπόνηση λόγω στομαχικών διαταραχών.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Σηφάκης, Αντζας, Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Στολτίδης, Λεντέσμα, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Μενδρινός, Κωνσταντίνου, Νούνιες, Κοβάσεβιτς, Λούα Λούα, Μήτρογλου και Αρτσούμπι

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με τη Βέροια
"
Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ενόψει του αγώνα της 9 ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24/11/2007 και ώρα 19:00 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα εξής: "Εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα, από τα επανδρωμένα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από τις θύρες 17 και 25.

Επίσης, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μέσω του site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (www.olympiacos.org), μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τους σταθμούς αυτόματης παραλαβής (delivery boxes) που υπάρχουν έξω από τις θύρες 7, 17 και 20, με την εισαγωγή της πιστωτικής κάρτας, με την οποία έγινε η χρέωση, στο μηχάνημα.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως 2 εισιτήρια με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και την καταχώρηση των στοιχείων, καθόσον τα εισιτήρια είναι ονομαστικά.

Για τον λόγο αυτό οι φίλαθλοι - για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους - παρακαλούνται όπως προσέλθουν έγκαιρα στα εκδοτήρια του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.

Τιμές εισιτηρίων: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €, 100 € (VIP)", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.


































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ