ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Είναι λάθος αυτό που γίνεται..."

"Είναι λάθος αυτό που γίνεται..."
Λεμονής

Ο Τάκης Λεμονής κατέκρινε τα μεταγραφικά σενάρια. Ακόμα 550 εισιτήρια για το "Ολίμπικο"

Και μπορεί οι ομάδες να μην έχουν δικαίωμα-ακόμη- να πάρουν ποδοσφαιριστές, αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτε πιο... άρρωστο, από το να αναφέρονται καθημερινά σε υποτιθέμενους παίκτες που θα βάλουν την φανέλα του πρωταθλητή. Και βέβαια, οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι δημοσιογράφοι. Μέσα από την ομάδα ξεκινάνε όλα, μια χαρά οι κινήσεις για καλυτέρευση των σχέσεων με τον Τύπο, αλλά όταν ποτέ σταματήσουν να μιλάνε από την πλατεία Αλεξάνδρας, τότε ίσως βρει και ηρεμία η ομάδα.
Ο Τάκης Λεμονής πάντως μια χαρά τα είπε, όταν ρωτήθηκε για διάφορους παίκτες. " Είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο. Υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια και μάλιστα πολύ κοντά χρονικά. Έχουμε τον αγώνα πρωταθλήματος με την Βέροια και στην συνέχεια την αναμέτρηση με την Λάτσιο. Είναι λάθος λοιπόν, να κάθονται και να ασχολούνται με μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός έχει ένα ρόστερ, συζητάμε κάποια πράγματα, όμως δεν γίνεται να βρισκόμαστε πριν από καθοριστικά παιχνίδια και να κυριαρχεί το ποιος παίκτης ενδιαφέρει και ποιος θα αποκτηθεί".

Ο προπονητής των πρωταθλητών, αναφέρθηκε και στην γκρίνια που υπάρχει τον τελευταίο καιρό, ειδικά μετά τα άσχημα εκτός έδρας αποτελέσματα στο πρωτάθλημα: " Τα πάντα κρίνονται στο τέλος, θα πρέπει να υπάρχει υπομονή και σιγά-σιγά όλοι θα γνωρίζουμε τι θα γίνει. Είναι νωρίς, είναι δύσκολο σε μια ομάδα να κρατάει έναν συγκεκριμένο ρυθμό από την αρχή ως το τέλος. Υπομονή, πιστεύω ότι φέτος ο Ολυμπιακός έχει μια ομάδα που μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα".

Κι ενώ ο προπονητής είναι αισιόδοξος, έχει πλέον και λόγο να είναι χαρούμενος. Οι υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες ολοκληρώθηκαν και οι "ερυθρόλευκοι" θα μαζευτούν στου Ρέντη, θα ανεβάσουν... μανίκια και θα πιάσουν δουλειά.

Οι Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού είναι σε καλή κατάσταση, το ίδιο και ο Κωνσταντίνου, που δεν τα πήγε άσχημα στο τελευταίο ματς της Κύπρου. Ο Ζεβλάκοφ έπαιξε ένα τέταρτο στο Σερβία-Πολωνία. Τα ακόμη πιο ευχάριστα, είναι η παρουσία των Λεντέσμα και Κοβάσεβιτς. Ο Μπράβο παραμένει ερωτηματικό, ενώ είναι και άγνωστο αν ο Άντζας παίξει με την Βέροια όλο το ματς. Σίγουρα θα 'ναι έτοιμος στην Ρώμη.

Ομιλία Λεμονή στους παίκτες... Πρόβλημα με Ντομί

Σε ομιλία του στους παίκτες, πριν από την σημερινή προπόνηση, ο Τάκης Λεμονής, αφού καλωσόρισε τους διεθνείς που έλειπαν το προηγούμενο διάστημα, μίλησε για την σημασία του αγώνα με την Βέροια, λέγοντας:

" Δεν θα πω πολλά λόγια για το πόσο σημαντικό είναι το ματς με τη Βέροια. Απλά βλέπουμε τον βαθμολογικό πίνακα και κανένας από εμάς δεν μπορεί να σκέφτεται ότι είμαστε σε αυτή τη θέση. Αυτό είναι το παιχνίδι που μας ενδιαφέρει τώρα και μετά έχουμε χρόνο για να σκεφτούμε τη Λάτσιο".

Όσον αφορά στην προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν σήμερα στις 17:00. Οι διεθνείς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Ο Σέζαρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Νε έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης αποχώρησε ο Ντομί, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο. Ο Γάλλος αμυντικός θα υποβληθεί αύριο ή το Σάββατο σε μαγνητική τομογραφία.

Αύριο οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Βέροια, με την προπόνηση που θα γίνει στις 18:00.

Απόβαση στη Ρώμη

Περισσότερους από 6.000 φιλάθλους θα έχει τελικά ο Ολυμπιακός στη Ρώμη για το κρίσιμο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λάτσιο στο "Ολίμπικο". Η ΠΑΕ εξέδωσε το εξής δελτίο Τύπου:

" Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Ρώμη συνάντηση εκπροσώπων του Ολυμπιακού (Γιάννης Μώραλης, Γιάννης Τσιρώνης, Γιώργος Σπυρόπουλος, Βαγγέλης Μεσσάρης) με εκπροσώπους της Λάτσιο (ο Γενικός Γραμματέας Περικέτι και ο Υπεύθυνος Διοργάνωσης Αγώνων, Κρανιότι), της τοπικής Αστυνομίας και του Ολυμπιακού Σταδίου της ιταλικής πρωτεύουσας.

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν τα θέματα που παρατίθενται στη συνέχεια και τα οποία αφορούν στην όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση του αγώνα Λάτσιο-Ολυμπιακός, που θα γίνει στις 28/11, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Οι εκπρόσωποι της ομάδας μας μετέφεραν επίσης στους ανθρώπους της Λάτσιο, τα θερμά συλλυπητήρια της Διοίκησης για τον θάνατο του φιλάθλου της ιταλικής ομάδας Γκαμπριέλε Σάντρι.

·Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εξασφάλισε επιπλέον 550 εισιτήρια προκειμένου να εξυπηρετήσει την ζήτηση που υπάρχει από τους φιλάθλους του για τον συγκεκριμένο παιχνίδι και ο συνολικός αριθμός έφτασε τα 5.900 εισιτήρια.

·Για τους φιλάθλους της ομάδας μας, που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα, αλλά όχι από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα διατεθεί μέρος της θύρας που βρίσκεται δίπλα στις θύρες για τις οποίες η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ήδη παραλάβει εισιτήρια.

·Για τους Έλληνες φίλαθλους που θα ταξιδέψουν με πλοίο για την Ιταλία, θα υπάρξει συγκεκριμένο ραντεβού, στα διόδια έξω από την Ρώμη. (Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για το θέμα αυτό).

·Οι υπεύθυνοι της ιταλική ς Αστυνομίας και του Ολυμπιακού Σταδίου της Ρώμης, ενημέρωσαν ότι η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, που θα γίνει την Τρίτη 27/11 και ώρα 19:30 στο "Ολίμπικο", θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για τους φιλάθλους.

·Η ιταλική Αστυνομία ενημέρωσε επίσης ότι θα γίνεται έλεγχος σε όλα τα πανό για το περιεχόμενό τους, ενώ δεν θα επιτραπεί στο γήπεδο η είσοδος τυμπάνων και τρομπετών.

·Οι εκπρόσωποι της ιταλικής Αστυνομίας και της Λάτσιο, ζήτησαν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να διαθέσει 60 δικούς του Stewards προκειμένου να κατευθύνουν τους φιλάθλους της ομάδας μας, αίτημα που έγινε αποδεκτό.

·Επισημάνθηκε ακόμα ότι μετά το τέλος του αγώνα οι Έλληνες φίλαθλοι θα παραμείνουν στις κερκίδες, προκειμένου να γίνει με ομαλό τρόπο η αποχώρησή τους από το γήπεδο

















".

Αποσύρεται για Ντομοβτσίσκι;

Να περιορίσει την άκρατη "μεταγραφολογία" γύρω από τον Βαλερί Ντομοβτσίσκι προσπαθεί η Λέφσκι Σόφιας σύμφωνα με δημοσίευμα της βουλγαρικής εφημερίδας "Standart".

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φαίνεται ο Ολυμπιακός να επιδίδεται σε παιχνίδια τακτικής και να αποσύρεται από τη διεκδίκηση του ταλαντούχου Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, καθώς η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι δεν περίμεναν καν να ακούσουν την τιμή εκκίνησης για τον 21χρονο επιθετικό.

Στα γραφεία της Λέφσκι Σόφιας υπήρξαν ενοχλήσεις από ιταλικές και αγγλικές ομάδες. Σύντομα αναμένονται προτάσεις στην διοίκηση των "μπλε" της Σόφιας από ιταλικές και αγγλικές ομάδες.

Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της "Gazzetta dello Sport" η Τζένοα έχει ιεραρχήσει τον Ντομοβτσίσκι ως πρωταρχικό στόχο της με τον αντιπρόεδρο των Γενοβέζων, Τζιαμπατίστα Παστορέλο, να δηλώνει ότι θα κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι του για να υπογράψουν με τον Βούλγαρο!




































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ