ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η επιστροφή του ηγέτη Άντζα

Η επιστροφή του ηγέτη Άντζα
Άντζας

Ο Άντζας προπονήθηκε κανονικά, o Μπράβο δεν παίζει με Βέροια. Δείπνο Πέτρου στους δημοσιογράφους

Ο 31χρονος άσος αποτελεί πολύτιμος στέλεχος του πρωταθλητή Ελλάδας και η επιστροφή του στις προπονήσεις ικανοποίησε απόλυτα τον προπονητή της πειραϊκής ομάδας, καθώς η παρουσία του διεθνούς ποδοσφαιριστή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάτσιο κρίνεται απαραίτητη.
Ο Τάκης Λεμονής θα δώσει σίγουρα χρόνο συμμετοχής στον Παρασκευά Άντζα στον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Βέροια προκειμένου ο παίκτης να έχει αγωνιστικές παραστάσεις (μετά τον τραυματισμό του, που τον κράτησε περίπου τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης) πριν από το ματς της χρονιάς κόντρα στους "λατσιάλι" (σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή προοπτική του Ολυμπιακού).

Αντίθετα, ο Ραούλ Μπράβο θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με τη Λάτσιο στη Ρώμη, ενώ δεν πρόκειται να αγωνιστεί εναντίον της Βέροιας. Ο Ισπανός αμυντικός παραπονέθηκε στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας ότι εξακολουθεί να πονάει και το μεσημέρι της Τετάρτης (21/11) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι).

Η εξέταση έδειξε ότι υπάρχουν κάποια ευρήματα από προηγούμενη κάκωση (αιμάτωμα γαστροκνημίας). Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, η επιστροφή του Ισπανού στις υποχρεώσεις της ομάδας θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του. Το απόγευμα, ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Παράλληλα, στην προπόνηση της Τετάρτης (21/11), η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν και οι Τοροσίδης (ξεπέρασε την ίωση), Λούα Λούα και Πάντος (μαζί με τον Κονγκολέζο έδωσαν το "παρών" στο φιλικό ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στους φίλους του Ζιντάν και του Ρονάλντο στις 19 του μήνα), ενώ ο Σέζαρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Τέλος, ο Νε, που δεν υπολογίζεται πλέον από τον Ολυμπιακό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Την Πέμπτη (22/11), οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στις 17:00.

Γεύμα Πέτρου Κόκκαλη στους δημοσιογράφους

Το μεσημέρι της Τετάρτης (21/11), ο Πέτρος Κόκκαλης παρέθεσε γεύμα στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στο φάκελο "μετεγγραφές", επιβεβαιώνοντας τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει (Κρζίνοβεκ, Ντομοβτσίσκι, Ντελγκάδο, Κλέιτον). Τo... event πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ παραδέχθηκε πως θα γίνουν κινήσεις τον Γενάρη, οι οποίες θα εξαρτηθούν ουσιαστικά από το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας.

Η ενίσχυση (προς το παρόν) στην άκρη

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ήδη πλούσιο έμψυχο δυναμικό του κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως μέχρι το τέλος του χρόνου ο πρωταθλητής Ελλάδας καλείται να βγάλει εις πέρας ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γι' αυτό, οι μετεγγραφικές υποθέσεις περνούν, προς το παρόν, στο περιθώριο, καθώς η ομάδα έχει δύσκολους αγώνες μπροστά της. Κι αν στο επόμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, το προσεχές Σάββατο (24/11), ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη κόντρα στη νεοφώτιστη Βέροια, η αναμέτρηση στο "Ολίμπικο" της Ρώμης... παραμονεύει. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε πως στο μυαλό όλων στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχει μόνο μία λέξη... Λάτσιο! Προέχει, όμως, το ματς με τη Βέροια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου η νίκη είναι επιτακτική.

Γκολάρα ο Μήτρογλου

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Ανδρέας Νινιάδης, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/11) στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και παρακολούθησε την αναμέτρηση ανάμεσα στην Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας και την αντίστοιχη της Αλβανίας.

Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο 54ο λεπτό του αγώνα, δείγμα της κλάσης και της ποδοσφαιρικής ποιότητας που διαθέτει. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έχει στο πετσί του τις κινήσεις του σέντερ φορ και το τέρμα που σημείωσε αποδεικνύει περίτρανα του λόγου το αληθές. Με την αίσθηση του γκολ, χαρακτηριστικό που διακρίνει το παιχνίδι του, ο 19χρονος στράικερ κινήθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, με εξαιρετική προσπάθεια "άδειασε" τον αντίπαλο στόπερ και με αριστερό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής σημείωσε το νικητήριο γκολ των Ελπίδων (2-1).

Ο Ανδρέας Νινιάδης είχε στραμμένη την προσοχή του σε κάποιους συμπαίκτες του Μήτρογλου στην Εθνική Ελπίδων. Το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου επανήλθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτηθεί, καθώς ο ΠΑΟΚ μόνο εύκολος διαπραγματευτής δεν θα είναι με την ομάδα του Πειραιά.

Πάντως, αρνητική εντύπωση προκάλεσε η κίνηση του Χριστοδουλόπουλου να αρπάξει την μπάλα από τα χέρια του Μήτρογλου για να εκτελέσει το πέναλτι ο μέσος του ΠΑΟΚ, με το οποίο η Εθνική ομάδα των Ελπίδων της Ελλάδας προηγήθηκε στο σκορ. Καλός παίκτης ο Χριστοδουλόπουλος, αλλά το παράκανε...

*Tην Τετάρτη (21/11), η UEFA ενημέρωσε την πειραϊκή ΠΑΕ για την παρουσία του Security Officer, Γουΐλι ΜακΝτούγκαλ (Σκωτσέζος), στο παιχνίδι Λάτσιο-Ολυμπιακός (28/11).
































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ