ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά σε Ντουντάρ

Κοντά σε Ντουντάρ
Ντουντάρ

O Tύπος της Βραζιλίας "στέλνει" τον Αργεντινό στόπερ, Εμιλιάνο Αριέλ Ντουντάρ, στους "ερυθρολεύκους"

Τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης μοιάζουν σίγουρα για την φυγή του Ντουντάρ, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει στις 10 Δεκεμβρίου του 2007.
Ο 25χρονος πανύψηλος κεντρικός αμυντικός (1,91) είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου και έχει ήδη ενημερώσει τον προπονητή του, Βαλντίρ Εσπινόζα, ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους "Βακαλάους", όπως είναι το προσωνύμιο της ομάδας.

Τα δεδομένα της υπόθεσης οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι ιστορίες των βραζιλιάνικων μέσων έχουν ίχνη αλήθειας. Ο Ντουντάρ μένει ελεύθερος, έχει δηλώσει πως το πεπρωμένο του βρίσκεται στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός αναζητά την ενδυνάμωσή του στο κέντρο της άμυνας.

Στα 25 του είναι ένας κοσμογυρισμένος ποδοσφαιρικός νομάδας έχοντας προλάβει να αγωνιστεί σε 8 ομάδες (Βελέζ Σάρσφιλντ, Ιντεπεντιέντε, Μπάνφιλντ, Καράκας, Λιμπερτάδ, Καραμπόμπο, Τίγκρε και Βάσκο Ντα Γκάμα) και 4 χώρες (Αργεντινή, Βενεζουέλα, Παραγουάη, Βραζιλία).

Τραχύς αμυντικός, ικανός στο ψηλό παιχνίδι, με μέτρια τεχνική κατάρτιση είναι το τρίπτυχο που περιγράφει τον τρόπο παιχνιδιού του. Στην Βάσκο Ντα Γκάμα αγωνίζεται από το 2006.

Δοκιμάστηκε και αφού έπεισε για τις ικανότητές του υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στις 21 Ιουλίου υπέστη το μεγαλύτερο τραυματισμό της καριέρας του σε ένα ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Χτύπησε στο γόνατο και υποβλήθηκε σε επέμβαση όπου τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες.

Στην επάνοδό του έπεσε στη δυσαρέσκεια της τεχνικής ηγεσίας και των οπαδών έπειτα από 2 χαμένα πέναλτι απέναντι στην Μποταφόγκο και τη Φλαμένγκο και την κακή απόδοσή του με την Λανούς για το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Εκτιμάται από τους Βραζιλιάνους δημοσιογράφους ότι η Βάσκο δεν θα κατάθετε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

H προπόνηση

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν την Τρίτη (20/11) στις 12:00. Ο Σέζαρ ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Άντζας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο.

Ο Νε, που επέστρεψε από το Βέλγιο, ακολούθησε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Ραούλ Μπράβο έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο.

Την Τετάρτη (21/11), οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν στις 17:00.

Να σημειωθεί πως στις εγκαταστάσεις του Ρέντη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για θέματα που αφορούν την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Στη σύσκεψη, έλαβαν μέρος ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ίλια Ίβιτς, ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής, ο διευθυντής της Ακαδημίας, Χέρμαν Βερμιούλεν, ο βοηθός προπονητή της επαγγελματικής ομάδας, Χοσέ Σεγκούρα και ο προπονητής της ομάδας νέων, Γιάννης Χριστόπουλος.

Τα εισιτήρια με Βέροια

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του προσεχούς αγώνα πρωταθλήματος με τη Βέροια. Αναλυτικά:

" Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ εν όψει του αγώνα, της 9ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", το Σάββατο 24/11/2007 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα ακόλουθα:

Η διάθεση εισιτηρίων από τα επανδρωμένα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης", θα πραγματοποιηθεί, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας:

*Την Πέμπτη 22/11, ώρες λειτουργίας 10:00 - 18:00.

*Την Παρασκευή 23/11, ώρες λειτουργίας 10:00 - 18:00.

*Το Σάββατο 24/11, από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Κάθε φίλαθλος δικαιούται έως δύο εισιτήρια.

Επίσης, όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήρια μέσω του επίσημου site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (www.olympiacos.org), μπορούν να τα παραλαμβάνουν από τους αυτόματους σταθμούς παραλαβής, από την Πέμπτη 22/11 έως και το Σάββατο 24/11 και καθ' όλο το 24ωρο, με την εισαγωγή της πιστωτικής κάρτας με την οποία πραγματοποιήθηκε η αγορά.

Τιμές εισιτηρίων: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €, 100 € (VIP)













".

*Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της πειραϊκής ομάδας, Ανδρέας Νινιάδης, θα παρακολουθήσει τον αγώνα Λάτσιο-Πάρμα για το ιταλικό πρωτάθλημα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (25/11).

*Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε την πειραϊκή ΠΑΕ για την αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα Κυπέλλου με τον Διαγόρα, που θα γίνει στη Ρόδο στις 5/12/2007 και θα αρχίσει στις 17:45, αντί για τις 16:45 που είχε αρχικά οριστεί.

*Σε γύρισμα διαφημιστικού σποτ της VODAFONE, κύριου χορηγού της ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα πάρουν μέρος οι Ζούλιο Σέζαρ, Λουτσιάνο Γκαλέτι και Τάσος Πάντος. Το γύρισμα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (21/11), στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".






































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ