ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μία... άλλη εβδομάδα στο λιμάνι

Μία... άλλη εβδομάδα στο λιμάνι
Ολυμπιακός-Πανηγυρικό

Οι ρυθμοί πάνε στο... φουλ στο λιμάνι, αφού πλησιάζει η μεγάλη ώρα για το ματς με τη Λάτσιο στο "Ολίμπικο"

Περισυλλογή, αυτοκριτική, ε και η κλασική μανία των μεταγραφών, ήταν το κύριο μενού στου Ρέντη. Οι πρωταθλητές πρέπει να κοιτάξουν μπροστά, γιατί δεν έχουν χρόνο να στέκονται πίσω.
Το ξέρουν καλά, από τον πρόεδρό τους, μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο. Κι επειδή η πρώτη εβδομάδα πέρασε, καταλαβαίνετε ότι μπήκαν στην τελική ευθεία για τις πολύ σοβαρές καταστάσεις.

Το Σάββατο, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα. Αντίπαλος η Βέροια, ναι, είναι μακράν φαβορί η ομάδα του Πειραιά, αλλά θα πρέπει και να το αποδείξει.

Κι όχι μόνο να κερδίσει, αλλά το κάνει και με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταναλωθούν όσο γίνεται λιγότερες δυνάμεις, ενώ να υπάρχει και προσοχή από τραυματισμούς.

Τι είπατε; Δύσκολα είναι αυτά; Μα έτσι φαίνονται οι μεγάλες ομάδες. Ψεύτες στον Πειραιά δεν θέλουν είναι. Φυσικά και άπαντες σκέφτονται το παιχνίδι με την Λάτσιο στην Ρώμη. Όποιος πει ότι είναι αφοσιωμένος 100% στην Βέροια θα είναι ψεύτης.

Όμως δεν υπάρχει και περιθώριο υποτίμησης του αγώνα πρωταθλήματος. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, βγαίνουν αριστερά και δεξιά και παραδέχονται, πως δεν γίνεται να γκελάρουν ξανά για την Σούπερ Λίγκα και μάλιστα μέσα στο σπίτι τους.

Αυτό που ευχαριστεί τον Λεμονή, είναι ότι σιγά-σιγά επιστρέφουν παίκτες που είχαν προβλήματα. Ο Λεντέσμα, γυμνάζεται κανονικά, δεν ξέρουμε πως θα χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του με την Βέροια, αλλά στην Ρώμη, αναμένεται να είναι κανονικά στο κέντρο του γηπέδου.

Ο Κοβάσεβιτς, ηρέμησε, ξεκουράστηκε και θα παίξει με την Βέροια. Όλοι σύμφωνα με το ιατρικό τιμ των πρωταθλητών θα μπορούν να υπολογίζονται για το παιχνίδι του Ολίμπικο.

Βέβαια, ακόμη είναι και λίγο νωρίς, μιας και στου Ρέντη υπάρχουν πολλές άδειες θέσεις στα αποδυτήρια. Οι εθνικές έχουν άλλη μια υποχρέωση ενόψει Euro και από Πέμπτη θα αρχίσει να μαζεύεται ο κόσμος...

Χαμόγελα στην προπόνηση

Κάθε λόγο να χαμογελαει είχε ο Τάκης Λεμονής στην προπόνηση της Δευτέρας. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν σήμερα στις 13:00. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Λεντέσμα, Κοβάσεβιτς, Ματσούκας και Μπούτινα και ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Άντζας, που αναμένεται την Τετάρτη να προπονηθεί με την ομάδα, ακολούθησε ατομική προπόνηση και παράλληλα έκανε κάποια τεστ.

Θεραπεία έκανε ο Σέζαρ, ενώ ο Τοροσίδης παρέμεινε στο σπίτι, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Από την προπόνηση απουσίασε με άδεια ο Νε.

Αύριο οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν στις 12:00.

*Πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά την προπόνηση, η καθιερωμένη συνάντηση του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου της ομάδας.

*Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα με τη Λάτσιο, ο οποίος θα γίνει στις 28/11, είναι το ακόλουθο:

ΤΡΙΤΗ 27/11

10:30 Αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού με πτήση τσάρτερ για την Ρώμη.

18:45 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Τάκη Λεμονή, στο στάδιο "Ολίμπικο".

19:30 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο στάδιο "Ολίμπικο".

ΠΕΜΠΤΗ 29/11

12:00 Αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα.

14:45 Άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

*Εκπρόσωποι της ΠΑΕ Oλυμπιακός και πιο συγκεκριμένα ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Γιάννης Μώραλης και ο Διευθυντής Ασφαλείας, Γιάννης Τσιρώνης, θα μεταβούν μέσα στην εβδομάδα στην Ρώμη, όπου θα έχουν συναντήσεις με τους υπευθύνους της Λάτσιο και της Ιταλικής αστυνομίας.

Aνακοίνωση της Ιταλικής αστυνομίας για τον αγώνα με την Λάτσιο


Ανακοίνωση εξέδωσε η ιταλική αστυνομία για τα μέτρα που θα λάβει ενόψει του αγώνα της Λάτσιο με τον Ολυμπιακό. Η κατάσταση είναι έκρυθμη στην Ιταλία μετά το θάνατο οπαδού των "λατσιάλι" από αστυνομικούς και τα μέτρα θα είναι δρακόντεια προκειμένου να μην δημιουργηθεί το παραμικρό "παρατράγουδο" στο αγώνα για το Champions League με τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση



Ενόψει του αγώνα ΛΑΤΣΙΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, γνωστοποιήθηκαν τα ακόλουθα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρώμης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΡΩΜΗΣ - QUESTURA DI ROMA



Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007 - Ρώμη, Ολυμπιακό Στάδιο, ώρα 20:45

ΛΑΤΣΙΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Αστυνομικός Διευθυντής της Ρώμης καλοσωρίζει τους φιλοξενούμενους φιλάθλους και τους εύχεται μια ειρηνική και ευχάριστη παραμονή στην πρωτεύουσα. Για να φτάσετε πιο άνετα στο Ολυμπιακό Στάδιο έχει οργανωθεί η μεταφορική σας εξυπηρέτηση, που θα είναι διαθέσιμη στην Villa Borghese - Piazzale delle Canstre. Από το σημείο αυτό θα ξεκινήσουν λεωφορεία και απευθείας δημόσιες συνδέσεις από τις 17:00.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ρώμης

Il Questore di Roma

Οποιοδήποτε πρόβλημα η δυσχέρεια προκύψει κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στη Ρώμη μπορεί να κοινοποιηθεί στις αρμόδιες αρχές, καλώντας τον αριθμό 113 είτε από κινητό, είτε από τους δημόσιους τηλεφωνικούς θαλάμους της πόλης.

Για τους Έλληνες φιλάθλους, η είσοδος για τους "Διακεκριμένους Νότια" (Distinti Sud), "Νότια Πλευρά Μόντε Μάριο" (Lato Sud Monte Mario) - "Πρόσβαση Νότια" (Cararabile Sud), αποτελεί τη μοναδική και αποκλειστική είσοδο στο στάδιο.

Με σκοπό την πρόληψη δυσχερειών για τους ξένους φιλοξενούμενους φιλάθλους η Αστυνομική Διεύθυνση Ρώμης (Questura di Roma) ανακοινώνει κάποια μέτρα τα οποία ελήφθησαν από τις Ιταλικές Αρχές σχετικά με την πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Απαγορεύεται η είσοδος στους παρακάτω:


*Ατομα που δεν διαθέτουν εισιτήριο.
*Ατομα στα οποία έχει απαγορευτεί η παρουσία σε αθλητικά γεγονότα, εξαιτίας της βιαίας συμπεριφοράς τους ή έχουν διαπράξει, υποστηρίξει ή διευκολύνει βίαιες πράξεις σε προηγούμενες παρόμοιες καταστάσεις.
*Ατομα φανερά μεθυσμένα ή υπό την επιρροή ναρκωτικών ουσιών.

Απαγορεύονται τα εξής:

*

Μεταφορά όπλων ή άλλων αντικειμένων με τα οποία διαπράττονται επιθέσεις και επίσης κάθε αντικειμένου που ενδεχομένος να προκαλέσει ζημιά.
*Μεταφορά καπνογόνων, κάθε είδους εκρηκτικού και πυροτεχνικές κατασκευές.
*Μεταφορά προστατευτικών κρανών.
*Μεταφορά οποιουδήπουτε αλκοολούχου ποτού ή ναρκωτικής ουσίας.
*Εισαγωγή κάθε είδους γυάλινων δοχείων, πλαστικών ή άλλης ύλης.
*Ανάρτηση πανό που παροτρύνουν τη βία, τη ρατσιστική διάκριση και την έχθρα μεταξύ των αντίθετων ομάδων φιλάθλων, όπως επίσης και ανάρτηση υλικού που εκπροσωπεί πολιτικά σύμβολα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν επικίνδυνες αντιδράσεις.
*Υπερπήδηση των περιφράξεων, είτε εντός , είτε εκτός των αθλητικών εγκαταστάσεων και διάβαση από τον ένα τομέα στον άλλο.
*Ρήψη αντικειμένων, αλλοίωση της προσωπικής εμφάνισης με τη χρήση κρανών, κασκόλ, κ.λ.π....
*Εισβολή στον αγωνιστικό χώρο για οποιαδήποτε αιτία, συμπεριλαμβανομένου και του πανηγυρισμού στο τέλος του αγώνα.
*Πρόκληση ζημίας στις εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης και της ρύπανσης με σπρέι ή μπογιές.
*Ζημία στα αγαθά και έργα τέχνης της πρωτεύουσας, σύμφωνα με την Διαταγή Δ. 412 της 20/08/2002 που εξέδωσε ο Αστυνομικός Διευθυντής της Ρώμης, η οποία συμπεριλαμβάνει επίσης και την απαγόρευση για βουτιά στα συντριβάνια της Ρώμης.

Διατάσσεται



Τα πανό των φιλοξενουμένων φιλάθλων, το περιεχόμενο των οποίων θα πρέπει να είναι αποκλειστικά αθλητικού χαρακτήρα, σχετικό με το επίκαιρο γεγονός, θα πρέπει να επισημαίνονται πρωτύτερα στον οικοδεσπότη Σύλλογο.




















































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ