ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Γκιώνης προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για έκτη φορά και έγραψε ιστορία

Ο Γκιώνης προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για έκτη φορά και έγραψε ιστορία
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προολυμπιακού τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ο Παναγιώτης Γκιώνης επικράτησε με 4-0 σετ του Σλοβάκου Βανγκ Γιάνγκ και εξασφάλισε την έκτη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γράφοντας ιστορία.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες για έκτη φορά στην καριέρα του, επικρατώντας 4-0 σετ του Σλοβάκου Βανγκ Γιάνγκ στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προολυμπιακού τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Σαράγεβο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του πινγκ πονγκ ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του και, με 12-10, 11-5, 11-8 και 14-12 στα σετ, θα βρεθεί στο Παρίσι και στο Ολυμπιακό τουρνουά του απλού των ανδρών.

Μάλιστα, οι έξι συμμετοχές του στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον τοποθετούν σε ένα κλειστό κλαμπ Ελλήνων αθλητών που έχουν συμμετάσχει σε έξι Ολυμπιάδες (Άγη Κασούμη, Τάσος Μπουντούρης και Ευαγγελία Ψάρρα οι άλλοι τρεις), με τις προηγούμενες προκρίσεις του να καταγράφονται το 2004 (Αθήνα), το 2008 (Πεκίνο), το 2012 (Λονδίνο), το 2016 (Ρίο Ντε Τζανέιρο) και το 2020 (Τόκιο).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ