SERIE A

Κραυγή... απόγνωσης από Λάτσιο

Κραυγή... απόγνωσης από Λάτσιο
New Image

Κακοδαιμονία τραυματισμών έχει πλήξει την Λάτσιο ενόψει του ματς με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου για το Τσάμπιονς Λιγκ, με τον πρόεδρο Λοτίτο να υποστηρίζει πως κάποιος έχει καταραστεί την ομάδα του!

Μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Ντιακίτε (κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν) και Κολαρόφ, ο τεχνικός των "λατσιάλι" αναγκάστηκε ελλείψη εναλλακτικών λύσεων να χρησιμοποιήσει ως αλλαγή τον Κριμπάρι, ο οποίος έπαιξε 10 μέρες μετά από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, με τους ιατρούς να έχουν ξεκαθαρίσει ότι χρειάζεται να μείνει για 2 μήνες (!) εκτός γηπέδων προκειμένου να επουλωθεί το τραύμα.
"Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δεν είναι δυνατός να συνεχίσουμε να έχουμε τόσες πολλές απώλειες από τραυματισμούς, αισθάνομαι ότι κάποιος μας έχει καταραστεί", τόνισε ο πρόεδρος της Λάτσιο και συμπλήρωσε:

"Πρέπει επειγόντως να κάνουμε κάτι για την άμυνα, αφού δεν έχει μείνει κανείς. Θυμίζουμε νοσοκομείο αυτή τη στιγμή".

Οι τελευταίες απώλειες για την ομάδα της "αιώνιας πόλης" είναι οι Στεντάρντο και Μάουρι, με τον Ντέλιο Ρόσι να έχει χάσει τον... ύπνο του, καθώς για το ματς-φωτιά με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (η ρεβάνς του 1-1 στο "Ολίμπικο"), δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Μουταρέλι και Μπεχραμί που είδαν την κόκκινη κάρτα στο πρώτο ματς.

"Είναι ντροπή που φέραμε ισοπαλία, καθώς ήμασταν καταφανώς ανώτεροι από την Τορίνο. Τους τελευταίους δύο μήνες έχω αναγκαστεί να κάνω αλλαγές εξαιτίας τραυματισμών και όχι για λόγους τακτικής.

Δεν θα πω ότι είμαστε άτυχοι, καθώς προσπαθώ να βρω θετικά από αυτή την κατάσταση, όπως η ικανότητα του Κριμπάρι να βοηθήσει στην ομάδα παρά τον τραυματισμό που έχει στο πρόσωπο",

δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέλιο Ρόσι.






TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ