ΕΛΛΑΔΑ

Φιλικός αγώνας των παλαιμάχων ΑΕΚ και Ιωνικού με μεγάλο συμβολισμό

Φιλικός αγώνας των παλαιμάχων ΑΕΚ και Ιωνικού με μεγάλο συμβολισμό
Φωτογραφία από το φιλικό των παλαιμάχων της ΑΕΚ με τον Ιωνικό INTIME SPORTS

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και του Ιωνικού έδωσαν ένα φιλικό αγώνα με συμβολισμό για τις αλησμόνητες πατρίδες, με την Ένωση να επικρατεί με 3-2.

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και του Ιωνικού συνέχισαν την παράδοση που έχουν χτίσει τα τελευταία χρόνια, καθώς έπαιξαν φιλικό παιχνίδι τη Μεγάλη Δευτέρα. Πρόκειται για ένα ματς με μεγάλο συμβολισμό, μιας και οι δύο σύλλογοι έχουν κοινή καταγωγή.

Η Ένωση επικράτησε με 3-2 χάρη στα γκολ των Αραβίδη, Μπατίστα και Παυλή. Ο Σταύρος Σταματής που έπαιξε και για τις δύο ομάδες ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, ενώ ο Ηλίας Κυριακίδης έπαιξε και με τις δύο ομάδες.

"Οι Παλαίμαχοι του Ιωνικού και της ΑΕΚ συναντήθηκαν σήμερα στο γήπεδο «Παντελής Νικολαϊδης» στη Νίκαια. Πρόκειται για έναν αγώνα με μεγάλο συμβολισμό, ανάμεσα σε δύο συλλόγους που έχουν κοινή καταγωγή τις αλησμόνητες πατρίδες και που δίνουν ραντεβού κάθε χρόνο τη Μεγάλη Δευτέρα.

Για την ιστορία, το τελικό σκορ ήταν 3-2 υπέρ της ΑΕΚ, αν και το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει σε κάτι τέτοια νοσταλγικά απογεύματα", αναφέρει η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ