SERIE A

Ποδαρικό με "Χ"

Ποδαρικό με "Χ"
New Image

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση, η οποία άνοιξε την "αυλαία" του ιταλικού πρωταθλήματος για τη σεζόν 2007-08, καθώς Λάτσιο και Τορίνο αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο Ολίμπικο.

Η "γκρανάτα" προηγήθηκε στο 34' με τον Ροζίνα, κόντρα στη εξέλιξη του αγώνα καθώς από το πρώτο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο. Οι φάσεις των Ρωμαίων όμως σταματούσαν πάνω σε έναν εκπληκτικό Σερένι που γύρισε στο Ολίμπικο για να πάρει... εκδίκηση.
Στην επανάληψη η ανωτερότητα των λατσιάλι δεν επέτρεψε την Τορίνο να διασφαλίσει το "0" στην άμυνα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μέσα σε πέντε λεπτά το 0-1 μετατράπηκε σε 2-1 με τους Πάντεφ (56') και Ρόκι (61') να πετυχαίνουν την ολική επαναφορά.

Η μαχητική Τορίνο όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Βαϊλάτι στο 68΄. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Κομότο στο 85'.

Σε... περίπατο μετέτρεψε η Γιουβέντους το πρώτο παιχνίδι ύστερα από την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι συνέτριψε τη Λιβόρνο στο "Ολίμπικο" του Τορίνο με 5-1, Με τον Τρεζεγκέ να κάνει όργια στον αγωνιστικό χώρο πραγματοποιόντας το πρώτο του χατ τρικ για φέτος (28', 86', +90'). Τον Γάλλο ακολούθησε ο Ιακουίντα με δύο τέρματα (71' πεν., 85') δείχνοντας πως η Γιουβέντους διαθέτει δίδυμο φωτιά στην επίθεση. Το γκολ της τιμής για την άτυχη Λιβόρνο πέτυχε ο Λοβίζο στις καθυστερήσεις.








TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ