STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η 17η αγωνιστική

Η 17η αγωνιστική
Νούνιες για Στέφανο

Χέρι-χέρι στην κορυφή με... 1-0 και 1 βαθμό διαφορά. Ο ΟΣΦΠ άλωσε το Ηράκλειο κι ο ΠΑΟ λύγισε τον Εργοτέλη εν μέσω αποδοκιμασιών (vids).Ο Ηρακλής πήρε το ντέρμπι(1-0 τον ΠΑΟΚ)

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης -με σκόρερ τον Γιάντση- ο Ηρακλής πήρε σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από επεισόδια πριν το παιχνίδι.
Στα υπόλλοιπα παιχνίδια η Ξάνθη "φρέναρε" τον Αστέρα στην Τρίπολη αποσπώντας 0-0, ενώ η Βέροια πήρε τρίποντο παραμονής στην έδρα της με αντίπαλο την Λάρισα (1-0).

Στην Λιβαδειά ο Μοντόγια καθάρισε και πάλι για τους επαρχιώτες σκοράροντας κόντρα στον Πανιώνιο χαρίζοντας ακόμα τρεις βαθμούς στον Λεβαδειακό.

Το Σάββατο η ΑΕΚ ικανοποίησε μετά από αρκετό καιρό και πήρε τη νίκη στο Περιστέρι με σκόρερ τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Από την άλλη ο Απόλλωνας Καλαμαριάς έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Άρη στα τελευταία λεπτά (2-2-) με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να ξεσπά στη συνέντευξη Τύπου

Η 17η αγωνιστική


Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2008

Αρης-Απόλλων Καλαμαριάς 2-2

Διαιτητής: Θεόφιλος Φωτιάδης (Θεσσαλονίκης)
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Σε ένα ματς-θρίλερ που έγινε στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'', ο Απόλλων Καλαμαριάς απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τον Αρη, με τον Αλμπάν Μπούσι να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Αρης προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τα γκολ του Βλάνταν Ιβιτς (29', 45'), ενώ για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς είχε μειώσει ο Μπρίτο στο 62'

Tα δυο γκολ του Άρη και η ισοφάριση της Καλαμαριάς στις καθυστερήσεις





Ατρόμητος Αθηνών-ΑΕΚ 0-1

Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Η ΑΕΚ πήρε το τρίποντο που ήθελε στην δύσκολη αποστολή που είχε στο Περιστέρι (0-1) και κρατήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με σκόρερ τον Λυμπερόπουλο στο 18ο λεπτό η Ένωση υπερκέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου που έψαχνε απεγνωσμένα βαθμό μετά από τις δύο συνεχόμενες ήττες.

Οι απουσίες των Μπλάνκο, Ζήκου, Δέλλα δεν στοίχισαν και αν οι κιτρινόμαυροι ήταν περισσότερο προσεκτικοί την τελική τους προσπάθεια οι τρεις βαθμοί θα έμπαιναν στο σακούλι της ΑΕΚ πολύ πιο εύκολα.

To γκολ του Λυμπερόπουλου




Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2008

Βέροια-Λάρισα 1-0

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας

Με το γκολ του (νεαποκτηθέντα) Μουσταφά Καμάλ στο 69', η Βέροια νίκησε με 1-0 τη Λάρισα, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της για παραμονή.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη έμεινε έτσι για πέμπτο συνεχόμενο εντός έδρας ματς αήττητη μετρώντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα (η τελευταία της ήττα ήταν στις 11 Νοεμβρίου από την Καλαμαριά).
Αστέρας Τρίπολης-Σκόντα Ξάνθη 0-0

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με την Ξάνθη. Οι δύο ομάδες απέδωσαν κακό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο ενώ στην επανάληψη το θέαμα βελτιώθηκε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν επικίνδυνες φάσεις αλλά και πάλι το ματς κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.

Η Ξάνθη έδειξε σε μία δύσκολη έδρα ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ αντίθετα ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει σημάδια κάμψης τον τελευταίο καιρό μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από το κύπελλο την προηγούμενη Τετάρτη.
Λεβαδειακός-Πανιώνιος 1-0

Διαιτητής: Λάζαρος Πολατιάν (Πέλλας)
Γήπεδο: Δημοτικό Λειβαδιάς

Ο Λεβαδειακός με τέρμα του Μοντόγια στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, πήρε το "τρίποντο" που τον έβγαλε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κακός ο Πανιώνιος που απείλησε ελάχιστα τον Μπλάζιτς.

Καλύτερος ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη κόντρα σε ένα Πανιώνιο, που έχει ξεχάσει την έννοια της λέξης "ανάπτυξη". Οι φιλοξενούμενοι με μακρινές μπαλιές προσπαθούσαν να φτάσουν την μπάλα στον μοναδικό προωθημένο Σιαλμά, ο οποίος δεν κατάφερε σχεδόν σε καμία περίπτωση να γίνει απειλητικός.

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-1

Διαιτητής: Γιάννης Σταυρίδης (Πιερίας)
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Πολλοί περίμεναν στη γωνία για "γκέλα" του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο Στάδιο, όμως ο πρωταθλητής Ελλάδας πέρασε αλώβητος! Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League, οι ερυθρόλευκοι νίκησαν τον ΟΦΗ με 1-0 χάρη στο εξαίσιο γκολ του Λιονέλ Νούνιες στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, το πρώτο του Αργεντινού επιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή πέτυχαν το γρήγορο γκολ που ήθελαν, όμως στη συνέχεια παρουσιάστηκαν αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι ρίσκαραν στην επανάληψη, είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κατακτήσουν τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην τρίτη νίκη τους φέτος μακριά από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".



Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 1-0

Διαιτητής: Γιώργος Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαΐδης" Εν μέσω συνθημάτων εναντίον της διοίκησης αλλά και ενός παίκτη με ήθος και επαγγελματισμό ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε την βαριά-ήττα αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο με νίκη (1-0) επί του Εργοτέλη.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώτο σκόρερ των "πράσινων" Δημήτρη Σαλπιγγίδη, το "τριφύλλι" επικράτησε με το "φτωχό" 1-0 των Κρητικών και παρέμειναν στο κυνήγι της κορυφής, πίσω από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ηρακλής-ΠΑΟΚ 1-0

Διαιτητής: Μάκης Γερμανάκος (Αθηνών)
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Σε ένα ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες, δύο αποβολές και αρκετή ένταση ο Ηρακλής επικράτησε του ΠΑΟΚ (1-0) με σκόρερ τον Γιάντση στο 13ο λεπτό. Με εννιά τελείωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι καθώς οι Κνολ, Μπαλάφας αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες (73', 79').

Δυστυχώς οι... γνωστοί άγνωστοι έδρασαν και πάλι. Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Καυτανζόγλειο, λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ντέρμπι. Ένας οπαδός του Ηρακλή χτυπήθηκε με λάμα, ευτυχώς ελαφρά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ενώ φήμες θέλουν την αστυνομία να έχει προβεί ήδη σε δύο συλλήψεις.

Η επόμενη αγωνιστική (18η)


Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2008
Εργοτέλης-ΟΦΗ 19:00
Σκόντα Ξάνθη-Βέροια 19:00

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2008
Πανιώνιος-Απόλλων Καλαμαριάς 15:00
Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 15:00
Λάρισα-Ατρόμητος Αθηνών 16:45
ΑΕΚ-Λεβαδειακός 16:45
Ολυμπιακός-Αρης 19:00
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 19:00


































































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ