ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του Τιάγκο Σίλβα στο φινάλε της σεζόν

Ο Τιάγκο Σίλβα με τη φανέλα της Τσέλσι σε ματς του League Cup κόντρα στην Μίντλεσμπρο
Ο Τιάγκο Σίλβα με τη φανέλα της Τσέλσι σε ματς του League Cup κόντρα στην Μίντλεσμπρο @2024 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Μετά από μία τετραετία στο Λονδίνο ο Τιάγκο Σίλβα μετράει αντίστροφα για να αποχαιρετήσει την Τσέλσι, με τους μπλε να κάνουν γνωστό μέσω της ιστοσελίδας τους πως ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ θα αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά αναφέρει η σοφή λαϊκή ρήση και στην περίπτωση του Τιάγκο Σίλβα και της Τσέλσι, ισχύει 100%.

Λίγα μόλις 24ωρα μετά από την αποκάλυψη της ιστοσελίδας "Goal.com" που έκανε λόγο για συμφωνία του παίκτη με την Φλουμινένσε για να συνεχίσει να αγωνίζεται στην πατρίδα του από τη νέα σεζόν, ήρθε ουσιαστικά η επιβεβαίωση, με τους μπλε του δυτικού Λονδίνου να γνωστοποιούν πως ο παίκτης θα αποχωρήσει από εκείνους στο φινάλε της σεζόν.

Μάλιστα, το αντίο προαναγγέλθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, αφού δημοσιεύτηκε video στους λογαριασμούς της ομάδας στα social media μέσω του οποίου ο έμπειρος Βραζιλάνος στόπερ ρίχνει ο ίδιος τους τίτλους τέλους.

"Η Τσέλσι σημαίνει πολλα για μένα. Ήρθα εδώ με πρόθεση να μείνω για έναν χρόνο μόνο και κατέληξα να μείνω τέσσερα χρόνια. Οι γιοι μου παίζουν στην Τσέλσι και με γεμίζει υπερηφάνεια να είμαι μέλος της οικογένειας της Τσέλσι

Έδωσα τα πάντα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια όμως δυστυχώς, τα πάντα έχουν μία αρχή, μία μέση και ένα τέλος. Αυτό δεν σημαίνει πως το τέλος είναι οριστικό.

Ελπίζω να αφήσω ανοιχτή την πόρτα ώστε να μπορώ να επιστρέψω στο κοντινό μέλλον σε κάποιον άλλον ρόλο εδώ. Είναι απερίγραπτη η αγάπη που νιώθω για την ομάδα και μπορώ μόνο να πω ευχαριστώ...

Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα μπορούσα να φανταστώ ότι θα πετύχαινα τόσο σπουδαία πράγματα με έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, μεταξύ των οποίων την κατάκτηση του Champions League.

Τα αντίο είναι για εκείνους που φεύγουν και δεν γυρίζουν πίσω. Εγώ έχω την πρόθεση να επιστρέψω κάποια ημέρα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Τιάγκο Σίλβα, που μετράει μέχρι στιγμής 151 ματς με τους μπλε και έχει πανηγυρίσει μαζί τους 1 Champions League, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ