ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λεβαδειακός-Πανιώνιος 1-0

Λεβαδειακός-Πανιώνιος 1-0
μοντογια

Ο Λεβαδειακός με τέρμα του Μοντόγια στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, πήρε το "τρίποντο" που τον έβγαλε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Κακός ο Πανιώνιος που απείλησε ελάχιστα τον Μπλάζιτς

Καλύτερος ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη κόντρα σε ένα Πανιώνιο, που έχει ξεχάσει την έννοια της λέξης "ανάπτυξη". Οι φιλοξενούμενοι με μακρινές μπαλιές προσπαθούσαν να φτάσουν την μπάλα στον μοναδικό προωθημένο Σιαλμά, ο οποίος δεν κατάφερε σχεδόν σε καμία περίπτωση να γίνει απειλητικός.
Από την άλλη ο Λεβαδειακός, χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε με ένα παλικαρίσιο τέρμα του Μοντόγια στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους να πάρει τη νίκη και να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λεβαδειακός (Γκεόργκι Βασίλιεφ): Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Ποπόφ, Παβιό, Άντερσον, Σίντζιελορτζ, Ζησόπουλος, Λεονάρντο (90΄+ Διαμάντης), Μοντόγια, Ρούσεφ (84΄ Ανδράλας), Ντιμπαλά (71΄ Ρέγες)

Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Γιάννου, Μανιάτης, Πλετς, Κουτσόπουλος (68΄ Βάγκνερ), Μάκος, Κόντι (54΄ Σκούφαλης), Σπυρόπουλος, Φερνάντες, Κοντοές, Νικολάου (68΄ Γουνδουλάκης), Σιαλμάς

Διαιτητής: Πολατιάν (Πέλλας)

Κίτρινες: Ρούσεφ, Παβιό, Σίντζιελορτζ - Μάκος, Σιαλμάς, Φερνάντες, Βάγκνερ
Με μια ματιά
Η μεγάλη ανατροπή στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο, ανέβασε κατακόρυφα το ηθικό στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού. Από την άλλη, ο Πανιώνιος με τα γνωστά προβλήματα απουσιών προερχόταν από τις ήττες, από τον Άρη στη Νέα Σμύρνη και από τον Ηρακλή για το Κύπελλο στο Καυτανζόγλειο.

Ο Πανιώνιος έκανε αισθητή την παρουσία του στην περιοχή του Λεβαδειακού, από πολύ νωρίς, όταν μόλις στο 2ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Σπυρόπουλου, ο Μανιάτης έπιασε πολύ δυνατό σουτ, όμως ο Μπλάζιτς απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η... μεγαλύτερη ευκαιρία του Πανιωνίου, στον αγώνα, καθώς από εκεί και πέρα η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν σίγησε.

Φαίνεται πως οι εννέα συνολικά απουσίες για τους "κυανέρυθρους" ήταν μεγάλο βάρος στις πλάτες των... βασικών, οι οποίοι δεν απέδωσαν όπως θα περίμενε ο προπονητής τους. Παρά την άσχημη εικόνα που παρουσίαζαν όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που "απείλησαν" (κατά κάποιο τρόπο) για δεύτερη φορά με ένα μακρινό σουτ του Νικολάου στο 24'.

Mε την αναμέτρηση να εκτυλίσσεται κυρίως στο χώρο του κέντρου, οι δύο ομάδες δεν είχαν άλλες ευκαιρίες μέχρι τις καθυστερήσεις. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όμως και έπειτα από φάουλ του Ρούσεφ από δεξιά, ο Μοντόγια πήρε τις κόντρες ανάμεσα σε τρείς ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, κατάφερε να φέρει την μπάλα στο αριστερό και να στείλει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Γιάννου (ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του και στο πρωτάθλημα) για το 1-0.

Το σκορ αυτό ήταν και το τελικό καθώς στο δεύτερο μέρος, όσο και αν προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι, καμία από τις ενέργειές τους δεν προβλημάτισε καν τον Μπλάζιτς, ο οποίος είδε περισσότερο ως θεατής το δεύτερο μέρος.

Στην αφλογιστία του Πανιωνίου, έπαιξε βέβαια ρόλο, και το "ταμπούρωμα" των γηπεδούχων στην άμυνά τους, σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος. Στο 63ο λεπτό, ο Κουτσόπουλος είχε την ευκαιρία να πετύχει την ισοφάριση έπειτα από κόρνερ του Φερνάντεζ, όμως οι αμυντικοί του Λεβαδειακού κατάφεραν να διώξουν την μπάλα έπειτα από το σουτ του αριστερού μπακ των Νεοσμυρνιωτών.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης, το οποίο βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σημαντική νίκη, η οποία τους εκτόξευσε από την 14η στη 10η θέση της βαθμολογίας.
Συνέντευξη Τύπου
Γκέοργκι Βασίλιεφ: "Μετά το περασμένο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Λεβαδειακός έκανε σήμερα ακόμα ένα βήμα μπροστά παίρνοντας μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια ομάδα όπως ο Λεβαδειακός να πάρει δύο νίκες σερι. Δεν ξεγελιέμαι όμως, γιατί μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια. Είναι η μοίρα του προπονητή να αμφισβητείται στα δύσκολα και να αποθεώνεται μετά από νίκες. Η διοίκηση με έχει στηρίξει πολύ και όταν φύγω θα το κάνω με το κεφάλι ψηλά, γιατί θα έχω κάνει προσπάθεια. Ο Πάβιο μέχρι τώρα έχει δείξει σταθερότητα και ο Ρέγες έδειξε ότι έχει πολύ καλή τεχνική και θα μπορέσει να προσφέρει. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ταχύτητα".

Εβαλντ Λίνεν: "Στο πρώτο μέρος ο Λεβαδειακός είχε κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο θεωρώ απαράδεκτα και υπερβολικά τα σφυρίγματα του διαιτητή, κάτι που δεν αρμόζει σε επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Οι στημένες φάσεις, από τις υποδείξεις του διαιτητή, ήταν και οι στιγμές που γινόταν επικίνδυνος ο Λεβαδειακός και από μια τέτοια φάση ήρθε και το γκολ. Το φάουλ που δόθηκε και οδήγησε στο 1-0, επίσης δεν αρμόζει σε επαγγελματία διαιτητή. Βέβαια αδρανήσαμε κι εμείς στην άμυνα και δεχτήκαμε το γκολ, για το οποίο δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από μας. Είδα παίκτες του Λεβαδειακού να είναι επιθετικοί, αλλά είδα και άλλους να πέφτουν με το παραμικρό, κάτι που θα συνεχίσω να λέω ότι δεν είναι επαγγελματικό. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια αρκετοί διαιτητές δεν σφυρίζουν τόσο πολύ, αλλά ο συγκεκριμένος μάλλον το έχει δει διαφορετικά".

Όλα τα λεφτά...
Ο Μοντόγια. Τα δικά του τέρματα ήταν που χάρισαν στο Λεβαδειακό το "τρίποντο" επί του Ατρόμητου, ενώ και σήμεραεκείνος ήταν ο σκόρερ της ομάδας τους. Έξι βαθμοί και τρία γκολ σε δύο παιχνίδια, έχουν φέρει τον Λεβαδειακό έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την συνεργασία μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, καλές μεταβιβάσεις έκαναν μόνο στο... ζέσταμα.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων Λεβαδειακός
Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Ποπόφ, Παβιό, Άντερσον, Σίντζιλορτζ, Ζησόπουλος, Λεονάρντο, Μοντόγια, Ρούσεφ, Ντιμπαλά
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Πανιώνιος
Γιάννου, Μανιάτης, Πλέτς, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κόντι, Σπυρόπουλος, Φερνάντεζ, Κοντοές, Νικολάου, Σιαλμάς
1' Έναρξη αγώνα
2' Σουτ Πανιώνιος Μανιάτης
Από αριστερά ο Φερνάντεζ σεντράρει ο Μανιάτης πιάνει ένα σουτ στην κίνηση όμως ο Μπλάζιτς αποκρούει σε κόρνερ.
10' Σχόλιο
Ο Λεβαδειακός πιέζει μέχρι στιγμής, όμως δεν έχει ακόμα καταφέρει να απειλήσει τον Κλέοπα Γιάννου
15' Σχόλιο
Χωρίς φάσεις συνεχίζεται η αναμέτρηση στη Λειβαδιά.Οι γηπεδούχοι έχουν την υπεροχή όμως δεν φτάνουν μέχρι την περιοχή του Γιάννου
24' Σουτ Πανιώνιος Νικολάου
Ο Μάκος στριφογυρίζει έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, πασάρει στον Νικολάου, ο Κύπριος σουτάρει δυνατά όμως η μπάλα περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπλάζιτς
26' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Ρούσεφ
28' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Μάκος
35' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Σιαλμάς
41' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Παβιό
45' Γκολ Λεβαδειακός Μοντόγια
Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρούσεφ από αριστερά, ο Μοντόγια παλεύει με τρείς αντιπάλους του βγαίνει νικητής από τις κόντρες και με δυνατό αριστερό σουτ στο δεξί παραθυράκι του Γιάννου, ανοίγει το σκορ.
45' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Φερνάντεζ
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
51' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Σίντζιλορτζ
52' Σχόλιο
Ο Πανιώνιος σε αυτά τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, έχει την υπεροχή, όμως όχι και την ουσία καθώς δεν έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση να προβληματίσει τον Μπλάζιτς
53' Σουτ Πανιώνιος Σιαλμάς
Ο Ολιβέιρα χάνει την μπάλα από τον Κόντη δεξιά και έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού, την μπάλα παίρνει ο Σιαλμάς ο οποίος κάνει ένα δυνατό σουτ, όμως ο Μπλάζιτς μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο.
55' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Σκούφαλης παίρνει τη θέση του Κόντη
63' Σουτ Πανιώνιος Κουτσόπουλος
Ο Φερνάντεζ εκτελεί κόρνερ από αριστερά, ο Κουτσόπουλος σουτάρει με την μία, όμως οι αμυντικοί του Λεβαδειακού προλαβαίνουν να κόψουν στη γραμμή.
67' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Γουνδουλάκης στη θέση του Νικολάου
67' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Βάγκνερ Ριμπέιρο στη θέση του Κουτσόπουλου
69' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Ρέγες πήρε τη θέση του Ντιμπαλά
70' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Βάγκνερ Ριμπέιρο
80' Κεφαλιά Λεβαδειακός Μοντόγια
Ο Ρέγιες βρίσκει με όμορφη σέντρα από δεξιά τον Μοντόγια, ο οποίος πιάνει μια καρφωτή κεφαλιά όμως η μπάλα περνά ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Γιάννου.
84' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Ανδράλας παίρνει τη θέση του Ρούσεφ
89' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Διαμάντης παίρνει τη θέση του Λεονάρντο.
90' Λήξη αγώνα























TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ