ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-1

ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-1
Νούνιες

Πολύτιμο "τρίποντο" για τον Ολυμπιακό στον Παγκρήτιο Στάδιο. Ο πρωταθλητής νίκησε τον ΟΦΗ με 1-0 χάρη στο γκολ του Λιονέλ Νούνιες στο 16ο λεπτό

Οι παίκτες του Τάκη Λεμονή πέτυχαν το γρήγορο γκολ που ήθελαν, όμως στη συνέχεια παρουσιάστηκαν αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι ρίσκαραν στην επανάληψη, είχαν ένα εξαιρετικό δεκαπεντάλεπτο (από το 46' μέχρι το 60'), αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κατακτήσουν τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην τρίτη νίκη τους φέτος μακριά από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Έτσι, ο Ολυμπιακός παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της κατάταξης, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.
Oι συνθέσεις των ομάδων
ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Τζόρβας, Σταυρακάκης (68' Ρουμπάκης), Μπαρκαουάν, Ταραλίδης, Σίμιτς, Πίτσος (81' Μονιάκης), Νουαφόρ, Ισά, Γκάντζεφ, Κουνενάκης, Γκέρμπερ (65' Πόποβιτς).

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου (55' Στολτίδης), Σέζαρ, Γκαλέτι (68' Σίσιτς), Νούνιες (63' Κοβάτσεβιτς), Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοβ, Άντζας, Πάντος, Λούα Λούα, Τοροσίδης.

Διαιτητής: Σταυρίδης (Πιερίας)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Λιόλιος (Λάρισας)

Τέταρτος διαιτητής: Μαζαράκος (Άρτας)

Παρατηρητής διαιτησίας: Κανταρτζής (Θεσσαλονίκης)

Κίτρινες κάρτες: Κουνενάκης στο 12' (ΟΦΗ), Γκαλέτι στο 11', Σέζαρ στο 22', Σίσιτς στο 72' (Ολυμπιακός)

Κόκκινες κάρτες: -
Με μια ματιά
Ο Γιώργος Παράσχος παρέταξε τον ΟΦΗ με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια κάθησε ο Τζόρβας, με τον Σταυρακάκη δεξιά στην άμυνα, τον Πίτσο αριστερά και τους Μπαρκαουάν, Ισά στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Οι Κουνενάκης ήταν ο καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, με τον Ταραλίδη δεξιά του και τον Γκάντζεφ αριστερά του, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Σίμιτς (δεξιά), Νουαφόρ (κορυφή) και Γκέρμπερ (αριστερά).

Από την πλευρά του, ο Τάκης Λεμονής παρέταξε τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-3-3, με τους Στολτίδη και Κοβάτσεβιτς να μένουν στον πάγκο, καθώς δεν ήταν 100% έτοιμοι προκειμένου να αρχίσουν στο βασικό σχήμα. Την εστία της πειραϊκής ομάδας υπερασπίστηκε ο Νικοπολίδης, με τον Ζεβλάκοβ στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Πάντο στο αριστερό και τους Σέζαρ, Άντζα στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Ο Πατσατζόγλου ήταν ο καθαρόαιμος αμυντικός μέσος, με τον Τοροσίδη στα δεξιά του και τον Τζόρτζεβιτς στα αριστερά του. Ο Λούα Λούα αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης, με τον Γκαλέτι στα δεξιά και τον Νούνιες στα αριστερά. Ο Αργεντινός επιθετικός άσος άρχισε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα του πρωταθλητή Ελλάδας, σε εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος.

Στο πρώτο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να χάνουν εύκολα την μπάλα στη μεσαία γραμμή. Το σουτ του Ταραλίδη στο 3ο λεπτό, όμως, μέσα από τη μεγάλη περιοχή δεν ανησύχησε τον Νικοπολίδη, που μπλόκαρε εύκολα.

Στη συνέχεια, οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν την εστία του Τζόρβα, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Στο 5', σε μία υποδειγματική αντεπίθεση της πειραϊκής ομάδας, ο Γκαλέτι τροφοδότησε τον Νούνιες στα αριστερά, ο Αργεντινός έκανε το γύρισμα και ο Γκαλέτι, που είχε ακολουθήσει τη φάση, έκανε το δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον Τζόρβα να απομακρύνει την μπάλα και να κρατάει το μηδέν.

Στο 14', ο Τζόρβας απέκρουσε εντυπωσιακά το μακρινό δεξί σουτ του Γκαλέτι, ενώ στο 16' η υπεροχή του Ολυμπιακού καρποφόρησε. Σε μία ακόμα εξαιρετική αντεπίθεση, ο Λούα Λούα πάσαρε στον Γκαλέτι, που από τα δεξιά έκανε την μπαλιά προς τον Νούνιες, ο οποίος με υποδειγματικό δεξί πλασέ στην κίνηση "νίκησε" τον Τζόρβα, που είχε βγει από την εστία του. Ήταν το 1-0 για τον Ολυμπιακό και το πρώτο γκολ του Αργεντινού επιθετικού στη Super League.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να ισορροπήσει τον αγώνα και να φανεί απειλητικός μπροστά στην ερυθρόλευκη εστία. Στο 29', ο Νουαφόρ έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο τερματοφύλακας της πειραϊκής ομάδας μπλόκαρε την μπάλα. Ο Νικοπολίδης μπλόκαρε εντυπωσιακά και το σουτ του Σίμιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 35'.

Η τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν στο 42', όταν ο Πατσατζόγλου έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σέζαρ έκανε το δεξί πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Τζόρβα.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ ήταν επιθετικός, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχαναν την μπάλα εύκολα στο χώρο της μεσαίας γραμμής μέχρι το 60' λεπτό και οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παράσχου ήταν απειλητικοί. Στο 50', το σουτ του Σίμιτς μέσα από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γκάντζεφ στο 52', έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 55', ο Σταυρακάκης "άδειασε" την άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο (μπλόκαρε ο Νικοπολίδης).

Ο Λεμονής στο 55' αντικατέστησε τον Πατσατζόγλου και έβαλε στον αγώνα τον Στολτίδη προκειμένου οι ερυθρόλευκοι να αποκαταστήσουν την τάξη στη μεσαία γραμμή. Ο "Ιέρο", όμως, δεν μπήκε αμέσως στο κλίμα του αγώνα, καθώς από δικό του λάθος προήλθε η κορυφαία φάση του ΟΦΗ στην αναμέτρηση.

Ο Έλληνας αμυντικός μέσος μπήκε στο 55' και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε λάθος στο κέντρο και οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση. Ο Σίμιτς έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Γκέρμπερ έκανε την προβολή, ο Νικοπολίδης απέκρουσε ενστικτωδώς, με τον Πάντο να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή. Η μπάλα, όμως, δεν είχε απομακρυνθεί, ο Σίμιτς επιχείρησε πλασέ από κοντά, αλλά ο Νικοπολίδης είχε "κλείσει" σωστά την εστία του και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στο 63' χρησιμοποίησε και τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος πήρε τη θέση του Λιονέλ Νούνιες. Ο Σέρβος επιθετικός χρειάστηκε μόλις επτά λεπτά για να κάνει αισθητή την παρουσία του στο Παγκρήτιο Στάδιο. Στο 70', λοιπόν, ο Τοροσίδης μπήκε στην αντίπαλη μεγάλη περιοχή, έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο "Ντάρκογκολ" έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Τζόρβας απέκρουσε εντυπωσιακά και έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Οι ερυθρόλευκοι είχαν βρει, πλέον, την ισορροπία τους και μέχρι το τέλος δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, εκτός από τη φάση του 83', όταν ο Νικοπολίδης έπεσε στην αριστερή του γωνία και απομάκρυνε το δυνατό αριστερό σουτ του Πόποβιτς.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει μία νίκη σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας και τους περίπου 3.000 φιλάθλους του που βρέθηκαν στις εξέδρες να αποθεώνουν τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας.
Συνέντευξη Τύπου
Τάκης Λεμονής: " Είχαμε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, ενώ προερχόμασταν και από τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στόχος μας ήταν να προηγηθούμε γρήγορα και τουλάχιστον αυτό το καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Με την είσοδο, όμως, του Στολτίδη διορθώσαμε κάπως την κατάσταση και καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη που σαν αποτέλεσμα και μόνο είναι σπουδαίο για την ομάδα μας.

Τις επόμενες ημέρες είναι σίγουρο πως θα ξεκουράσουμε κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, έτσι ώστε να είμαστε πιο φρέσκοι στη συνέχεια. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα το κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μας έλειπε πολύ η κάθετη πάσα. Και εννοώ πως βγήκαμε δέκα φορές μπροστά στις οποίες είτε ήμασταν οφσάιντ είτε δεν είχαμε την καλή πάσα κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει και να το λάβουμε σοβαρά υπόψη.

Νομίζω πως ο ΟΦΗ με τον κ. Παράσχο έχει αλλάξει πολύ και έχει γίνει πολύ καλύτερη ομάδα. Σε έναν αγώνα γίνονται ευκαιρίες και το σημείο κλειδί της αναμέτρησης είναι ότι σε αρκετές στιγμές του παιχνιδιού είχαμε την τάση να... σκοτώσουμε το παιχνίδι κι αυτό με προβλημάτισε πολύ.

Αυτό που έδειξε σήμερα δεν ήταν σίγουρα καλή εικόνα (σ.σ. Σίσιτς). Επηρεάστηκε από δύο φάσεις όπου έχασε την μπάλα, αλλά πρέπει να του δώσουμε πίστωση χρόνου. Έχει άγχος και αυτό είναι κάτι που το έδειξε και σήμερα. Θα πρέπει να καταλάβει, όμως, ότι πρέπει να μπει πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας.

Ίσως την επόμενη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Άρη να τον έχουμε μαζί μας στην ομάδα τον Μπελούτσι, ενώ είναι σίγουρο πως θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες









".

Αντώνης Νικοπολίδης: " Οι ποδοσφαιριστές της Super League είναι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της Β' και Γ' Εθνικής. Θα συμπαραστάθουμε για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Είμαστε κοντά στα παιδιά που αντιμετωπίζουν άσχημες συνθήκες, λόγω της ασυνέπειας των παραγόντων. Πρέπει να είμαστε όλοι κοντά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Η Β' και Γ' Εθνική αποτελεί το φυτώριο της Super League και της Εθνικής ομάδας. Πρέπει να στρέψουμε τα φώτα σε αυτά τα πρωταθλήματα. Έγινε συνάντηση με τους αρχηγούς των ομάδων, εντοπίσαμε τα προβλήματα και θα τα θέσουμε ενώπιον αυτών που ασχολούνται για να καλυτερέψουμε τις συνθήκες των συναδέλφων μας.

Από εδώ και πέρα, μετράνε περισσότερο οι νίκες. Σήμερα, αν και χάσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να το καθαρίσουμε, δεν το κάναμε. Και ο ΟΦΗ έχασε ευκαιρίες. Όσο δεν βάζαμε δεύτερο γκολ, τόσο αγχωνόμασταν. Ο ΟΦΗ ρίσκαρε και το παιχνίδι πήγε όπως πήγε

".

Μίχαλ Ζεβλάκοβ: " Όλες οι ομάδες όταν αγωνίζονται κόντρα στον Ολυμπιακό δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και παίζουν, τελικά, καλά. Εγώ αυτό βλέπω. Αυτός είναι ένας λόγος που πρέπει να μας κάνει να είναι είμαστε ακόμα καλύτεροι. Ξέρουμε ότι ο ΟΦΗ είναι μία πολύ καλή ομάδα και περιμέναμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε γιατί υπάρχει δρόμος ακόμα".

Λιονέλ Νούνιες: " Δεν έχει σημασία ότι πέτυχα εγώ το γκολ. Έχει σημασία ότι κερδίσαμε. Είμαι χαρούμενος που ο Ολυμπιακός κέρδισε με δικό μου γκολ, αλλά μέχρι εδώ. Σε τέτοια δύσκολα παιχνίδια μετράνε οι τρεις βαθμοί που παίρνει κάποια ομάδα. Μετράει η νίκη και στο τέλος η κάθε ομάδα κάνει τη συγκομιδή της για να δει τι έκανε. Στο πρωτάθλημα κάθε βαθμός μετράει. Κάθε νίκη έχει τη δική της σημασία. Πόσο μάλλον όταν παίζεις ένας εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ".

Γιώργος Παράσχος: " Για ακόμα ένα παιχνίδι, δεν πήραμε τίποτα. Έχουμε κακοδαιμονία, δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Υποχρεώθηκα να αντικαταστήσω τους Σταυρακάκη και Γκέρμπερ, παρά την καλή απόδοση που είχαν λόγω κούρασης. Η τύχη θα γυρίσει. Δεν περίμενα να παίξει τόσο πίσω στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός. Κάτι περιμένουμε (σ.σ. μετεγγραφές). Ψάχνουμε για παίκτη να σκοράρει. Θα δοκιμάσουμε αυτήν την εβδομάδα παίκτες και θα δούμε τι θα γίνει".

Γιάννης Ταραλίδης: " Δεν εκμεταλλευτήκαμε την κούραση του Ολυμπιακού από τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αργήσαμε να... ξυπνήσουμε ως ομάδα. Αν δεν δεχόμασταν το γκολ στο πρώτο 20λεπτο, τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Έχουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια στην έδρα μας και πρέπει να τα κερδίσουμε για να πάρουμε βαθμολογική ανάσα. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια, θα παίρναμε κάτι καλύτερο. Ήταν δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού".

Όλα τα λεφτά
Το γκολ του Ολυμπιακού, το οποίο ήταν έξοχο τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση. Άψογη ερυθρόλευκη αντεπίθεση, που ολοκληρώθηκε με ένα εξαιρετικό τελείωμα του Λατίνου, Λιονέλ Νούνιες. Ο Αργεντινός επιθετικός άρχισε στη βασική ενδεκάδα του πρωταθλητή Ελλάδας και... άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Τάκης Λεμονής.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Ο Νίκος Κουνενάκης είχε προκλητική αγωνιστική συμπεριφορά και στάθηκε τυχερός που "έβγαλε" ολόκληρο τον αγώνα. Στο 12', ο παίκτης του ΟΦΗ έκανε εγκληματικό τάκλιν στον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά αντίκρισε μόνο την κίτρινη κάρτα, ενώ θα έπρεπε να πάρει το δρόμο προς τα αποδυτήρια (με απευθείας κόκκινη κάρτα). Μάλιστα, στο 72' ανέτρεψε τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που έβγαινε σε αντεπίθεση και έπρεπε να δεχθεί την κίτρινη κάρτα, που θα ήταν η δεύτερη στον αγώνα, όμως ο διαιτητής χαρίστηκε στον ποδοσφαιριστή της κρητικής ομάδας.
Το Live του αγώνα
Του Γρηγόρη Μπάτη

Συνθέσεις ομάδων
ΟΦΗ: Τζόρβας, Σταυρακάκης, Μπαρκαουάν, Ταραλίδης, Σίμιτς, Πίτσος, Νουαφόρ, Ισά, Γκάντζεφ, Κουνενάκης, Γκέρμπερ.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Σέζαρ, Γκαλέτι, Νούνιες, Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοβ, Άντζας, Πάντος, Λούα Λούα, Τοροσίδης.

Διαιτητής: Σταυρίδης (Πιερίας)



1' Έναρξη αγώνα
Σέντρα από τους παίκτες του ΟΦΗ.
3' Σουτ ΟΦΗ Ταραλίδης
Δεξί σουτ του Ταραλίδη από τα δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή, η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Νικοπολίδη.
5' Ευκαιρία Ολυμπιακός Γκαλέτι
Υποδειγματική αντεπίθεση από τους ερυθρολεύκους με τον Γκαλέτι να κάνει την πάσα στον Νούνιες, που μπήκε στην μεγάλη περιοχή και από αριστερή πλάγια θέση έκανε την παράλληλη μπαλιά εκεί που ο Γκαλέτι έκανε το σουτ όμως ο Τζόρβας απέκρουσε την μπάλα.
11' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Γκαλέτι
12' Κίτρινη κάρτα ΟΦΗ Κουνενάκης
13' Ακυρωθέν γκολ Ολυμπιακός Λούα Λούα
Έπειτα από κεφαλιά του Πάντου, η μπάλα καταλήγει στον Λούα Λούα που απο θέση οφσάιντ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ σωστά δεν θα μετρήσει.
14' Σουτ Ολυμπιακός Γκαλέτι
Εξαιρετικό ευθύβολο σουτ του Γκαλέτι, από τα δεξιά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Τζόρβας έδιωξε σε κόρνερ.
16' Γκολ Ολυμπιακός Νούνιες
Εκπληκτική αντεπίθεση από τον Ολυμπιακό με τον Λούα Λούα να ανοίγει δεξιά για τον Γκαλέτι, εκείνος πάσαρε στον ελεύθερο Νούνιες, που νικάει με σουτ τον Τζόρβα και ανοίγει το σκορ για τους ερυθρολεύκους.
22' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Σέζαρ
29' Σουτ ΟΦΗ Νουαφόρ
Δυνατό σουτ από τον Νουαφόρ έξω από την μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Νικοπολίδης.
30' Σχόλιο
Στο πρώτο ημίωρο του αγώνα ο Ολυμπιακός είναι κυριάρχος πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στον επιθετικό τομέα.
35' Σουτ ΟΦΗ Σίμιτς
Πολύ καλό σουτ του Σίμιτς από τα αριστερά λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή ο Νικοπολίδης μπλοκάρει την μπάλα.
37' Οφσάιντ ΟΦΗ Γκέρμπερ
Ύστερα από σέντρα του Σταυρακάκη από τα δεξιά, ο Κουνενάκης τροφοδοτεί τον Γκέρμπερ που απο κοντινή θέση κάνει το σουτ, όμως ο Νικοπολίδης διώχνει την μπάλα. Η φάση σταματάει καθώς ο διαιτητής έχει καταλογίσει σωστά οφσάιντ τον Γκέρμπερ.
42' Ευκαιρία Ολυμπιακός Σέζαρ
Σέντρα του Πατσατζόγλου από τα δεξιά ο Σέζαρ έκανε το πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα καταλήγει άουτ.
45' Έναρξη καθυστερήσεων +1 λεπτό
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
50' Στοιχεία Αγώνα ΟΦΗ Σίμιτς
Σέντρα από τα δεξιά του Γκάντζεφ, η μπάλα καταλήγει στον Σίμιτς που από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
52' Σουτ ΟΦΗ Γκάντζεφ
Δυνατό συρτό σουτ του Γκάντζεφ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Νικοπολίδη.
55' Σουτ ΟΦΗ Σταυρακάκης
Ο Σταυρακάκης στα όρια της περιοχής περνάει Νούνιες και Άντζα κάνει το σουτ, όμως ο Νικοπολίδης μπλόκαρε την μπάλα.
55' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Στολτίδης πήρε την θέση του Πατσατζόγλου.
58' Ευκαιρία ΟΦΗ Γκέρμπερ
Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ! Ο Στολτίδης χάνει την μπάλα και δίνει ευκαιρία στους παίκτες του ΟΦΗ να βγουν στην αντεπίθεση 2 με 2. Ο Σίμιτς μέσα από την περιοχή κάνει το γύρισμα, ο Γκέρμπερ κάνει την προβολή ο Νικοπολίδης αποκρούει την μπάλα, και πριν περάσει την γραμμή ο Τάσος Πάντος διώχνει σωτήρια.
61' Σχόλιο
Ο ΟΦΗ έχει ανεβεί στο δεύτερο μέρος και απειλεί συνεχώς την άμυνα του Ολυμπιακού.
63' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Ο Κοβάτσεβιτς παίρνει την θέση του Νούνιες.
65' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ο Πόποβιτς πήρε την θέση του Γκέρμπερ.
68' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Ο Ρουμπάκης στην θέση του Σταυρακάκη.
68' Αλλαγή παίκτη Ολυμπιακός
Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Σίσιτς παίρνει την θέση του Γκαλέτι.
70' Ευκαιρία Ολυμπιακός Κοβάτσεβιτς
Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να τελειώσει το παιχνίδι. Ο Κοβάτσεβιτς έδωσε στον Λούα Λούα, εκείνος τροφοδότησε τον Τοροσίδη που από τα δεξιά στην μεγάλη περιοχή σέντραρε άψογα, ο Κοβάτσεβιτς πιάνει εξαιρετική κεφαλιά από κοντινή θέση, όμως ο Τζόρβας πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση.
72' Κίτρινη κάρτα Ολυμπιακός Σίσιτς
81' Αλλαγή παίκτη ΟΦΗ
Την θέση του Πίτσου παίρνει ο Μονιάκης.
83' Σουτ ΟΦΗ Πόποβιτς
Εκπληκτικό σουτ του Πόποβιτς από τα δεξιά λίγο έξω από την περιοχή ο Νικοπολίδης διώχνει εντυπωσιακά.
90' Έναρξη καθυστερήσεων +3 λεπτά
93' Λήξη αγώνα



















































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ