STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η 10η αγωνιστική

Η 10η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ

Ένα φάουλ-καραμπόλα του Ριβάλντο έκρινε το τρίωρο (!) ντέρμπι Άρη-ΑΕΚ. Παρέλαση Ολυμπιακού στο Περιστέρι, σούπερ Αστέρας

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης στο Περιστέρι κερδίζοντας 3-1 τον Ατρόμητο και ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό στην 2η θέση της βαθμολογίας. Στην 4η, ανέβηκε ο Αστέρας Τρίπολης που νίκησε και τον ΠΑΟΚ με 2-0, σε ένα παιχνίδι που αρχικά ειπώθηκε ότι δεν θα γίνει λόγω της εισβολής υπεράριθμων οπαδών στο γήπεδο.
Νωρίτερα, Πανιώνιος-Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Ίδιο σκορ και στο Βέροια-Εργοτέλης Ισοπαλία (0-0) και στο ΟΦΗ-Λάρισα. Σπουδαία νίκη για την Καλαμαριά επί του Λεβαδειακού με 2-0

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2007


Παναθηναϊκός-Σκόντα Ξάνθη 0-0

Διαιτητής: Γιώργος Κασναφέρης (Αθηνών)
Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαΐδης"

Η επιστροφή των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού δεν συνοδεύτηκε με αυτή του Παναθηναϊκού στην κορυφή μετά το 0-0 απέναντι στην... αμυντικογενή Ξάνθη.

Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας, απέναντι σε μια ομάδα που κατέβηκε με μοναδικό στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Οι "πράσινοι" στο πρώτο ημίχρονο είχαν τις ευκαιρίες για να προηγηθούν, ενώ σωστά διαμαρτύρονται για πέναλτι στο τράβηγμα του Σαλπιγγίδη απο τον Ρίκκα μέσα στην περιοχή.

Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2007



Απ. Καλαμαριάς-Λεβαδειακός 2-0

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Εύκολο απόγευμα για τον Απόλλωνα που πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Λεβαδειακό, σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετή ένταση και μία κόκκινη κάρτα στο 65ο λεπτό για τον Μοντόγια. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Καραλιόπουλος (62') και Μπρίτο (71').

Πανιώνιος-Ηρακλής 1-1

Διαιτητής: Ηρακλής Τσικίνης (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: Πανιωνίου ΓΣ

Σε ελεύθερη πτώση ο Πανιώνιος, ο οποίος για τρίτο συνεχή αγώνα μένει δίχως νίκη, καθώς μετά τις ήττες από ΠΑΟΚ και Γαλατασαράι, παραχώρησε ισοπαλία και στον Ηρακλή μέσα στη Νέα Σμύρνη. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης έπειτα από μοναδικής ομορφιάς τέρμα του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Τζιμπούρ, όμως ο Ηρακλής που συνεχίζει την ανάκαμψή του στο πρωτάθλημα κοίμησε τους "κυανέρυθρους" μέχρι το 87ο λεπτό, όταν σε μία αντεπίθεση η χρυσή αλλαγή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Νικολόπουλος ισοφάρισε χαρίζοντας τον "χρυσό" βαθμό στην ομάδα του.

Αρης-ΑΕΚ 0-1

Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Το φάουλ του Ριβάλντο στο 82, βρήκε σε δυο ...κεφάλια παικτών του Άρη και νίκησε τον Χαλκιά. Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο αγώνας κράτησε τρεις ώρες, αφού η η ρίψη φωτοβολίδων ανάγκασαν τον διαιτητή και τους υπόλοιπους ιθύνοντες να διατάξουν την εκκένωση της εξέδρας των οπαδών της ΑΕΚ.

Bέροια-Εργοτέλης 1-1

Διαιτητής: Θεόφιλος Φωτιάδης (Δράμας)
Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας

Το ντέρμπι των ουραγών στη Βέροια δεν ανέδειξε νικητή καθώς η τοπική ομάδα και ο Εργοτέλης έμειναν στο 1-1 και παραμένουν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 15’ με τον Μελισσά για να ισοφαρίσει στο 18’ ο Κόλτζος.

ΟΦΗ-Λάρισα 0-0

Διαιτητής: Λάζαρος Πολατιάν (Πέλλας)
Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Λάρισα στην αναμέτρηση που έγινε στο Παγκρήτιο.

Οι Κρητικοί ήταν απογοητευτικοί, ουσιαστικά δεν απείλησαν την εστία του Κοτσόλη και έμειναν για έκτο αγώνα μακριά απο τη νίκη.

Οι Θεσσαλοί απο την πλευρά τους είχαν ευκαιρίες και θα μπορούσαν να σημειώσουν κάποιο γκολ, όμως ο Τζόρβας ήταν αυτός που κράτησε ανέπαφη την εστία των Κρητικών, για πρώτη φορά την φετινή σεζόν!

Ατρόμητος Αθηνών-Ολυμπιακός 1-3

Διαιτητής: Ρωμανός Κοντογιαννίδης (Ξάνθης)
Γήπεδο: Δημοτικού Περιστερίου

Με αέρα Ευρώπης και σπουδαία απόδοση ο Ολυμπιακός έκανε περίπατο στο Περιστέρι, πετυχαίνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα με 3-1 και ισοβαθμεί, πλέον, με τον Παναθηναϊκό στη 2η θέση. Ο Ιεροκλής Στολτίδης (11), Λούα Λούα (31) και Κοβάσεβιτς (71) οι σκόρερ των "ερυθρολεύκων". Ο Ατρόμητος μείωσε στις καθυστερήσεις με τον Κορακάκη.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς με 10 παίκτες καθώς ο διαιτητής Κοντογιαννίδης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Αντώνη Νικοπολίδη, που ωστόσο όπως αποδεικνύει το ριπλέι της φάσης φαίνεται να κόβει καθαρά τον Σάντσεθ

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-0

Διαιτητής: Μιχάλης Γερμανάκος (Αθηνών)
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός... να περάσει και ο επόμενος, παρακαλώ. Και πέρασε! Ο ΠΑΟΚ έφυγε ηττημένος από την Τρίπολη καθώς ο εκπληκτικός Αστέρας νίκησε με 2-0, χάρη στα γκολ που πέτυχαν ο Φιλομένο (14') και Τσέζαρεκ (65΄)

Ο αγώνας ξεκίνησε, ενώ αρχικά υπήρχε μεγάλος κίνδυνος αναβολής λόγω της εισροής υπεράριθμων οπαδών του Δικεφάλου που έκαναν κατάληψη στις θέσεις των επισήμων.

Η επόμενη αγωνιστική


Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2007

ΠΑΟΚ-Βέροια 16:45
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 19:00

Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2007

Σκόντα Ξάνθη-ΟΦΗ 15:00
Εργοτέλης-Ατρόμητος Αθηνών 15:00
Λάρισα-Αρης 16:45
ΑΕΚ-Απόλλων Καλαμαριάς 16:45
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 19:00
Ηρακλής-Παναθηναϊκός 19:00











































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ